Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2444

Tema: Nizak AMH, visok FSH, smanjena ovarijska rezerva: iskustva, protokoli, rezultati...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Citiraj majic44 prvotno napisa Vidi poruku
    Koliko si puta vec bila? Meni ce sad biti prvi put, trebali bi poceti iduci mjesec, kod Lucija sam. Prilicno se bojim punkcije jer mrzim igle a ne znam jel mogu uzeti bar lokalnu kod njega:// Prve konzultacije sam bila u betaplus klinici gdje su mi odmah savjetovali donaciju bez da su mi napravili uzv. To mi je bilo cudno. Luci kaze da postoji sansa ali da donacija mora bit bas zadnja opcija. Ja sam oko toga jos u velikim nedoumicama iskreno.. Nisam konzervativna ni nista slicno ali malo je to ipak skakljiva tematika.
    Dva puta sam bila u postupku,misla sam treci iskoristiti dok cekam odobrenje od hzzo za donaciju.Punkcija nista ne boli,prva sa anastezijom 10 min spavala a druga bez icega ko da mi uzima papa test jos manje.Rekla je da bas ako imas dva folikula ne uzima se anastezija.Jer je to 2 min posla.Po cemu su to zakljucili..ja ima razloga jer su mi prazni folikulmi..Pa je zakljucak da vise nemam jajnih i da sam predmenopauzom.Nazalost jer ima 32 god.Zelim ti puno srece da ti nadu dve dobre jajne stanice.

Datum pristupanja
    Jun 2019

Početno

Citiraj Medo2711 prvotno napisa Vidi poruku
    Dva puta sam bila u postupku,misla sam treci iskoristiti dok cekam odobrenje od hzzo za donaciju.Punkcija nista ne boli,prva sa anastezijom 10 min spavala a druga bez icega ko da mi uzima papa test jos manje.Rekla je da bas ako imas dva folikula ne uzima se anastezija.Jer je to 2 min posla.Po cemu su to zakljucili..ja ima razloga jer su mi prazni folikulmi..Pa je zakljucak da vise nemam jajnih i da sam predmenopauzom.Nazalost jer ima 32 god.Zelim ti puno srece da ti nadu dve dobre jajne stanice.
    Hvala ti! Ja imam 31 godinu pa eto, nisam mislila da mi je tako lose stanje premda radimo na bebi 5 godina.. Ako nemas jajnih stanica idi na donaciju. Ja mislim, tj. Nadam se da ja imam jer zasad su mi ciklusi jos uvijek redoviti i ovulacije takodjer. Jedan ciklus mi je moja priv.ginekologica radila folikulometrije i imala sam dvije jajne taj mjesec al opet nista(radili smo tad ciljani odnos). To je bilo pred koji mjesec pa se nadam da ih jos ima. Tebi sretno sa svime takodjer i ne odustaj!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •