Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2444

Tema: Nizak AMH, visok FSH, smanjena ovarijska rezerva: iskustva, protokoli, rezultati...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2019

Početno

Citiraj majic44 prvotno napisa Vidi poruku
    Vadila sam betu, 1.48 je. Ugl nije uspjelo.. Sad razmisljam mozda otici preko hzza iduci postupak, i to prirodnjak jer ionako nisam reagirala na tu blagu stimulaciju(Gonal 75 i Citrotid). Koliko sad moram cekati da ponovo odem?
    zao mi je zbog neuspjeha
    kod koga si bila u postupku?
    kod privatnika (barem kod mog) ako je blaga stimulacija ide jedan ciklus pauza pa mozes opet. a u bolnicama za stimulirani moras cekati 4 mj. u prirodni mozes odmah, kako ti je i djevojka_sa_sela rekla.
    Posljednje uređivanje od mejan : 14.11.2019. at 20:14

Datum pristupanja
    Jun 2019

Početno

Citiraj mejan prvotno napisa Vidi poruku
    zao mi je zbog neuspjeha
    kod koga si bila u postupku?
    kod privatnika (barem kod mog) ako je blaga stimulacija ide jedan ciklus pauza pa mozes opet. a u bolnicama za stimulirani moras cekati 4 mj. u prirodni mozes odmah, kako ti je i djevojka_sa_sela rekla.
    Bila sam kod dr.L i ovo mi je bio prvi postupak ikad. Razmisljam i da mozda odem kod Alebica jos stonse tice privatnika a preko hzzo bi isla u Petrovu kod Vrcica. Mislim da moram ponoviti hormonski status tako da taman dok to odradim odem iduci ciklus u 12.mj u prirodnjak.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •