-
znaci ja i muz isli na prve konzultacije u betaplus i doktorica mi je rekla da nemam nikakve sanse za ostat trudna i da nam je jedina sansa donacija jajne stanice. Nije mi napravila i uzv. I kao ok, pokrenula sam cijelu pricu oko donacije u makedoniji da bi mi, kad sam dosla po preporuku u Petrovu bolnicu ginekologica rekla da imam oko 8 folikula i da samo sto ne ovuliram, znaci stanje nije toliko lose i da moram probati bar jednu umjetnu. I nista, odlucim otici kod doktora L. po trece misljenje i kaze mi isto, da moram probati jer jos uvijek imam redovite cikluse i ovulacije. Prebacila sam se na zdravu dijetu, pijem folnu, ubiquinol, maticnu mlijec, jedem laneno ulje sa posnim sirom i cekam neke prenatal vitamine s iherba. Doktor se vraca sa godisnjeg u 9.pa krecemo u pracenje ciklusa i postupak cim bude neki dobar ciklus sa dosta folikula. Naravno prirodnjak jer nebi reagirala na stimulaciju. Danas sam privatno opet vadila fsh i lh(2.dan ciklusa) i fsh je skocio na 25 a lh se normalizirao na 9
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma