Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2444

Tema: Nizak AMH, visok FSH, smanjena ovarijska rezerva: iskustva, protokoli, rezultati...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

I meni sad nakon 2 stimulirana u Petrovoj preporučuju prirodnjak, jer ionako u stimuliranom ne dobijem puno js. Prvi stimulirani kod njih - 4 folikula, od toga 2 stanice uništene od endometrioze, i 2 abnormalne stanice, nijedna se nije oplodila. Drugi stimulirani u Petrovoj sad prije 5 mjeseci, 6 stanica, od toga 3 endometrioza pojela, 3 zrele, dobili 3 embrija, vratili dva bolja, a treći ostavili do petog dana. Naravno nije se razvio, a ni ova dva mi se nisu primila. Ni kod Lučija kad sam išla nikad nisam dogurala do embrija koji se razvio do petog dana, to znači da su stanice lošije kvalitete. Mislim da ću sad probati prirodnjak... muka mi je od silnih inekcija.

Datum pristupanja
    Jun 2019

Početno

Meni je on odma to sugerirao. Sad radim na poboljsanju kvalitete jajnih pa cemo vidjet sto ce bit.. Moja endometrioza nije toliko strasna pa se nadam da ce nesto dobro izac iz tog prvog pokusaja. Btw trenutno imam gadnu upalu a radila briseve, dugo sam se borila sa ureaplazmom i escherichijom pa se nadam da sr nije vratilo. U pon idem po nalaze, drzte fige!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •