Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2444

Tema: Nizak AMH, visok FSH, smanjena ovarijska rezerva: iskustva, protokoli, rezultati...

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ok..

imadoh dva duga protokola koji su mi ubili jajnike..
    1. put
    300IE menopura, supresija sa sprejom - 6 folikla, od toga 4JS - proslo bez fertilizacije
    2. put
    475IE menopura, supresija s sprejom, 4 folikla, 4JS - oplodjena i vracena jedna..
    po svemu sudeci je tajming za punkciju bio los..po prosudi dva lijecnika..

od alternativnih metoda se dopingiram s DHEA vec godinu (3x25mg)
    pred postupke sam uzimala po preporuci doca L-arginin 16g, jer on valjda djeluje stmulirajuce na hormone rasta pa tako i na folikle. po mpovcu bi trebala uzimati L-arginin po shemi 6 tjedana da ga uzimam, pa onda 4 tjedna pauza i tako redom.

wheatgrass mi je dnevno pice, ubacim i smokve. pijem vitex
    FSH mi je izmedju 6 i 12.6. tj. samo je jednom bio 12.6, obicno je ispod.
    otkad sam ubacila vitex je fsh oko 6, a i kvocijent FSH i LH se smanjio na ca. 1.4

u buduce cu se kloniti dugog protokola kao vrag tamjana. bila sam nedavno kod dr.L na konzultaciijama i on je predlozio da najprije probamo s kratkim, dakle supresija od 1.dc i od 3dc 2-3 gonala. druga varijanta bi bio cisti klomifenski. ciklus ispred bi isla na kontracepciju zbog vodene ciste.

jel tko probao boosting s testosteronom? mislim, dhea bi trebao malo dignuti testosteron, ali po mojoj zadnjoj hormonskoj slici mi je testosteron unatoc dhea bio nizak..oko 20...
    Posljednje uređivanje od spodoba : 05.09.2011. at 11:12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •