Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
Ovo sam ja po seljački objasnila (lako moguće nešto i netočno neki medicinar okreće očima), ali htjedoh reći da nije nevjerojatno da si je dobila natrag iako ti je muž čist.
Plus da ne bih olako dismisala antibiotik jer je to “otrov koji sve dolje poremeti”, na alternativu bih išla samo ako mi konvencionalna terapija ne bi pomogla. Jer da je uobičajeno da acidosalus i tampon namočen u maceratu gospine trave riješe problem prije nego antibiotik, onda bi ti dr prije prepisao to...Tako da dobro odvagni štaš da si ne bi samo još više odgodila postupak, na ovoj temi je svaki ciklus bitan...sretno!
Ja sam pila doksiciklin 10 dana. Nakon toga opet neke i opet neke. Znaci tri ture antibiotika popila i nije proslo. I onda mi je ginic bio na go i nazvala sam drugog koji ga je mjenjao. Rekla sta sam sve pila i da je ureo jos tu. I onda mi je rekao da kupim acidosalus i da to stavljam sedam dana i nakon zadnje 14 dana da radim bris. I bila negativna. Tako da je to preporuka od ginica bila. Nisam ni znala za to dok mi nije rekao.