Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2444

Tema: Nizak AMH, visok FSH, smanjena ovarijska rezerva: iskustva, protokoli, rezultati...

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Charlie, da, i ja se vrtim između te dvije opcije.

Moji embriji su... nemam pojma kakvi su zapravo, jer su to tumačenja doktorskih pridjeva stila "dobar, loš, zao". Kao "dobri su"... toliko dobri da su u MB-u savjetovali vraćanje 2, ne 3. Kariogram uredan.

Dođu do blastociste, ali sigurno to nije blastocista ono predivna kao u neke 25-godišnjakinje i sa slika fertility clinic of chicago AAA plus ited. Uglavnom slova B (u labu, koliko sam uspjela proćirit, ne da se njima ono da mi točno kažu pa pitanja-poptitanja moja itd.). Kakve su stanice - kao zrele su.

Opet, ovi što meni izgledaju lijepi nisu mi se nakačili, moja mala mi je bila "ružna", ali to ja pojma nemam jer ne znam ocjenjivanje i jer nam to ne govore ni u MB-u (osim rijetko), uglavnom se šibaju pridjevi - dobri... Računam neka 3-4 ocjena od 1-5, sigurno nisam nikad imala 5-ticu tj. pridjev "odličan".

Ti pridjevi koje mi čujemo (većina nas), bez obzira na sliku... to je ipak ono... posredna neka informacija... pakiranje za pacijenta, kakvi su indeed ne znamo... nego je to ono "znat će se za 14 dana". Meni su se i ti loši na kraju kačili, tako da nije sve ni u kačenju, vidi cure sa ponavjaljućim spontanima rubrika 39+.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 06.09.2011. at 14:30

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •