Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2444

Tema: Nizak AMH, visok FSH, smanjena ovarijska rezerva: iskustva, protokoli, rezultati...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Citiraj majic44 prvotno napisa Vidi poruku
    To je lijepo za cuti. Ako mi je snizen narucit cu ga i ja. Ja uzimam maticnu mlijec svako jutro, pijem vec neko vrijeme folnu i ubiquinol(q10), sad sam pocela piti i neke prenatalne vitamine sa iherba, zovu se garden of life. Oni su broj jedan sto se tice prenatal vitamina jer su raw, tj.ne sadrze nikakve dodatke. To sada pijem sve zbog kvalitete jajnih stanica posto znam da ce mi ih biti jedna dvije u najboljem slucaju(radim ivf u prirodnom ciklusu).
    Super..slicno pijemo.Ja sam ubacila taj d vitamin koji je jako vazan kod jajnih stanica.zelim ti puno srece..kod mene za sad nista od srece.3 postupak cu probati u 9 mj ako nece nista idem na donaciju jajnih stanica.

Datum pristupanja
    Jun 2019

Početno

Citiraj Medo2711 prvotno napisa Vidi poruku
    Super..slicno pijemo.Ja sam ubacila taj d vitamin koji je jako vazan kod jajnih stanica.zelim ti puno srece..kod mene za sad nista od srece.3 postupak cu probati u 9 mj ako nece nista idem na donaciju jajnih stanica.
    Koliko si puta vec bila? Meni ce sad biti prvi put, trebali bi poceti iduci mjesec, kod Lucija sam. Prilicno se bojim punkcije jer mrzim igle a ne znam jel mogu uzeti bar lokalnu kod njega:// Prve konzultacije sam bila u betaplus klinici gdje su mi odmah savjetovali donaciju bez da su mi napravili uzv. To mi je bilo cudno. Luci kaze da postoji sansa ali da donacija mora bit bas zadnja opcija. Ja sam oko toga jos u velikim nedoumicama iskreno.. Nisam konzervativna ni nista slicno ali malo je to ipak skakljiva tematika.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •