Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: Vježbanje djeteta i roditelja (Zagreb)

Datum pristupanja
    Mar 2021

Početno Vježbanje djeteta i roditelja (Zagreb)

Pozdrav svima.
    Imam dječaka od 6 god, prošle godine smo išli na trening u jedan zagrebački centar u isto vrijeme i lokaciju (ja pilates, on sportska akademija). Iako je on bio zadovoljan sa svojim treningom, i ja sa svojim, ja baš nisam osobito s njegovim.

Datum pristupanja
    Mar 2021

Početno

Citiraj Tamina prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima.
    Imam dječaka od 6 god, prošle godine smo išli na trening u jedan zagrebački centar u isto vrijeme i lokaciju (ja pilates, on sportska akademija). Iako je on bio zadovoljan sa svojim treningom, i ja sa svojim, ja baš nisam osobito s njegovim.
    Sad vidim da iz nekog razloga nije prošao cijeli post. Uglavnom, tražim za ovu godinu mjesto gdje bismo ponovno mogli zajedno na treninge (dakle da je ista lokacija i termin, različite dvorane/treninzi). Napominjem da nije zainteresiran za nogomet Nadam se da će tko imati kakvu preporuku.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Što te onezadovoljilo?

Datum pristupanja
    Mar 2021

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Što te onezadovoljilo?
    Pa prvenstveno premalo trenera na broj djece, cinjenica da su trebali prolaziti 10-ak sportova a vrtili su stalno istih 4-5...sve skupa se svelo na postavljanje poligona i hvatanje neposlusne djece potom po dvorani...prema onome sto sam doznala od djeteta nije ga nitko nikad ispravio kako nesto radi niti mu pomogao kako da radi bolje. Mislim njemu je bilo zabavno i volio je ici sto mi je bilo najbitnije (uz cinjenicu da stekne naviku da ide negdje na sport), ali premalo je to muzike za previse para...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Jel bas tako nuzno da imate termin za rekreaciju u istom terminu?
    I po cijenu kvalitete zadovoljstva treningom djeteta?

Postoje treninzi za roditelje i djecu, al su na otvorenom. Curke super rade, uguglaj Panos.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Iako osobno mi nikad niie bilo jasno zasto bi trebali u istom terminu trenirat dijete i roditelj (osim u slucaju samohranih roditelja radi logistike)? Razumijem prakticnost, al ne po svaku cijenu.

Uvijek partner moze ostat s djetetom dok se majka rekreira, to je vrijeme bas za majku, da se opusti, otkači od svih obaveza, kao ispusni ventil.

Nema potrebe toliko smanjit odabir aktivnosti djetetu, pa i sebi samo radi istog termina i lokacije treninga. Naglas razmisljam.

Datum pristupanja
    Mar 2021

Početno

Hvala na preporuci.
    A ako zelite odgovor na glasno razmisljanje, ako imate krizaljku satnice gdje su 2 roditelja u radnom odnosu koji zele vjezbati i dvoje djece (od toga jedno premalo da bi jos islo na istu aktivnost kao stariji), a usto je jos i jedan roditelj cesto na putu

Datum pristupanja
    Mar 2021

Početno

Hvala na preporuci.
    A ako zelite odgovor na glasno razmisljanje, ako imate krizaljku satnice gdje su 2 roditelja u radnom odnosu koji zele vjezbati i dvoje djece (od toga jedno premalo da bi jos islo na istu aktivnost kao stariji), a usto je jos i jedan roditelj cesto na putu, uz ogranicenu pomoc sa strane,onda sve postaje poprilicno nemoguce bez ovoga sto sam trazila. Uz sve kompromise koje radim, to da trening meni ili djetetu nece bas biti idealan je zaista manje bitno. Kao sto je Vama cudno, tako je i meni cudan roditelj koji 2 puta tjedno dok je dijete na treningu pije kavu u obliznjem kaficu cekajuci ga a ne iskoristi to vrijeme npr za svoje vjezbanje. Srecom pa mogucnosti barem u Zg postoje tako da su svi (vise ili manje) zadovoljni.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Tamina, mislim da si me krivo shvatila.
    Ja sam sportasica i to dosta ozbiljno treniram. Redovito treniram puno puta tjedno i tako vec godinama. Dok su djeca bila mladja to je bilo 3xtjedno, sada ide i na 6xtjedno kad su pripreme u jeku. Trcim maratone. Dakle, ja sam apsolutno za to da se i roditelji i djeca rekreiraju.

I suprug i ja smo zaposleni, oboje aktvni u sport. pogledu, dvoje djece, bez ikakve posebne pomoći sa strane.

Vozali smo djecu na razne sport. aktivnosti, bilo je naravno puno lakse kad su bili u kvartu. Ogromna vremenska usteda.

Dok bi jedan roditelj trenirao drugi je bio s djecom i obratno, nekad smo i istodobno trenirali al to se da izvest s trcanjem puno lakse jer se moze trcat svukuda.
    Nekad bi ja vodila djecu na sport, nekad suprug, snalazili smo se svakojako.

Probaj otici na probni sat u Panos, vjerujem da to postoji, puno tamo ima roditelja i djece.I na otvorenom je, meni puno znaci biti na svjezem zraku.
    Imaju aktivnosti i za jako male i za stariju djecu. Mozda bi mogla cak oboje djece skombinirat. Sretnoo!!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Opcija je da djeca idu na plivanje /triatlon/sinhronizirano plivanje, a za to vrijeme roditelj isto pliva (iako mislim da je to na Mladosti i u Utrinama teže izvesti jer su obično u večernjim terminima plivačke trake zauzete, tj. klubovi treniraju).

Datum pristupanja
    Mar 2021

Početno

Ma sve ok. Nama je problem sto u samom kvartu bas nemamo nesto, i muz i ja nismo bas od solo treninga, tako da jos koju godinu moramo ovako. A i Panos nam je dosta daleko, ali cini se zbilja fora.
    U međuvremenu sam saznala za ovo. Ako je kome od koristi https://akademijatrcanja.hr/obiteljski-paket/

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Tamina prvotno napisa Vidi poruku
    Ma sve ok. Nama je problem sto u samom kvartu bas nemamo nesto, i muz i ja nismo bas od solo treninga, tako da jos koju godinu moramo ovako. A i Panos nam je dosta daleko, ali cini se zbilja fora.
    U međuvremenu sam saznala za ovo. Ako je kome od koristi https://akademijatrcanja.hr/obiteljski-paket/
    Super fora tko tako voli.

Mozda nisam bila jasna, ja treniram u klubu, u grupi, u klupskom terminu, al kad nisam stizala zbog djece i obaveza, odradjivala sam solo jer nije bilo druge opcije.

Drzim fige da nesto nadjete!!
    Mozda bi vam mogli vise pomoc kad bi definirali kakva vrsta sporta vas zanima i otprilike koja strana grada Zg.

Datum pristupanja
    Mar 2021

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Super fora tko tako voli.

Mozda nisam bila jasna, ja treniram u klubu, u grupi, u klupskom terminu, al kad nisam stizala zbog djece i obaveza, odradjivala sam solo jer nije bilo druge opcije.

Drzim fige da nesto nadjete!!
    Mozda bi vam mogli vise pomoc kad bi definirali kakva vrsta sporta vas zanima i otprilike koja strana grada Zg.
    Namjerno nisam pisala previše detalja baš iz razloga što sam razgovarajući sa prijateljima /poznanicima vidjela da ih puno ima potrebu za nečim sličnim, a moje internet potrage za time nisu rezultirale gotovo ničim (čak i ovo mjesto gdje smo išli prošle godine smo našli potpuno slučajno). Pa neka se skupe preporuke iz svih dijelova grada, možda nekome ubuduće bude od koristi. Ja mislim da ću na kraju iskombinirati njegov judo i svoj grupni funkcionalni trening na 50 m udaljenosti u istom terminu, valjda će biti ok.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Pa to ti je organizacijski gledano super!

Datum pristupanja
    Mar 2021

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Pa to ti je organizacijski gledano super!
    Da, nadam se da će biti ok.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ima hrpa aktivnosti za klince na velesajmu. ja sam išla na neki grupni ples/aerobik u xxl teretanu dok je kći išla na teakwondo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •