Stranica 103 od 288 PrviPrvi ... 35393101102103104105113153203 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,101 do 5,150 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

super milasova, bravo za veselu mrvu

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Da,punkcija-14 dana..
    Sad sam usla u 13 tj.i nekako sam mirnija

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Sejla,tvoja buba je vec velika..proletilo vrijeme

Venddy,nadam se da se kod tebe smirila situacija i da ces se jos druziti sa,svojom bebicom 2u1

Mare,draga,samo uzivaj sa malenim ribicama

Mury,kako si ti?

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Milasova, tako mi je drago! Želim ti da od sada pa nadalje uzivas u svakom trenutku trudnoće i da dalje sve protekne bez ikakvih problema!

Kayra, baš mi je žao... Drži se... Grlim...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mury vas sve pozdravlja i poručuje da je sve super, malo je gledaju i kontroliraju u bolnici, valjda samo na dan, dva.

pipi73 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Kyra...jako mi je zao...jako

Milasova radujem se da je sve u redu...sto isto zelim venddy,strategiji,mury...svima koje zaboravih...

Mare drago mi je sto te ribice slusaju...uzivaj draga...Veliki poljubac ima saljem kao i Sejlinoj gimnasticarki...

Meni je danas punih 15 nedelja...polagano se priblizava i 5 mjesec...puno je lakse sada...mucnine su uglavnom prestale...

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Evo i mene sa 1.UZV. nisam mogla izdrzati do utorka. Uglavnom, bebica ima 3 mm, sto odgovara 6 tjedana, i treperi !!
    Jako sam sretna i prestravljena u isto vrijeme :))

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj anabanana prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i mene sa 1.UZV. nisam mogla izdrzati do utorka. Uglavnom, bebica ima 3 mm, sto odgovara 6 tjedana, i treperi !!
    a joj a meni ste pametovale jučer kako ne valja ići često na uzv...
    i ja idem sada poslije tri sata....isto se nadam da bude sve ok

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

sretno i čestitam

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

drage moje,
    hvala Bogu da su vaše bebice super i da rastu .
    Kayra žao mi je što je tako završilo . Želim vam sretnu trudnoću čim prije .

mi smo danas 18+1 i već neko vrijeme osjetim svoju bubolinu. ovaj tjedan sve češće i jače. bogme je nemirka. neopisiv osjećaj, drage moje. uskoro nas čeka veliki uzv i nadam se da će sve bit uredu.

pozdrav svima i sve, sve najljepše u ovoj godini od srca vam želim!

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Sanda, meni je ovo prvi UZV!

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Isla sam ranije jer me cesto probada u jajnicima i napuhnuta sam kao zaba.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

sanda, cekamo lijepe vijesji!
    anab. predivno!

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

anabanana bravo za mrvicu

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Isla sam ranije jer me cesto probada u jajnicima i napuhnuta sam kao zaba.
    također isto..... i što sam dobila 5 kg u kratkom periodu..
    e nama kuca junačko i vejiki smo 10 mm.....sve je kako treba!
    mi presretni
    Posljednje uređivanje od sanda1977 : 03.01.2013. at 18:42

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

super sanda,vidis da je sve ok

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

anabanana, sanda

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj sejla prvotno napisa Vidi poruku
    anabanana, sanda
    sada sam malo mirnija....
    hope31 hvala....
    mm pitao da li se vide brkovi....

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

eto ga na, vidis da je sve u redu? Nek tako i ostane!

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

eto ga na, vidis da je sve u redu? Nek tako i ostane!
    sad se lakše diše....zasad

patuljchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj sejla prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, jel standardna procedura ponavljati test senzibilizacije (iat) više puta? Radila sam ga već u 13tt (sve bilo ok), i na zadnjem pregledu mi je dr napisala uputnicu da ga opet obavim u 32tt. Krvna grupa mi je inače A+.
    Sejla, senzibilizacija se, koliko ja znam, u pravilu ponavlja pred kraj trudnoće (piše ti i na onom papiru iz Petrove "ponoviti u 8 mj.t."). Ja sam isto ponavljala, a i sto sam krvna grupa +. Ako se dobro sjećam objašnjenja moje doktorice - nije point u Rh+ nego u onim drugim parametrima koji se kod ovog testa provode, a koji se u trudnoći mogu "pošeremetiti". Ma sad si već "velika" trudnica pa će ti to vađenje krvi u Petrovoj brzo proći (možeš se bez grižnje savijesti švercati )

Svim drugim trudnicama, velikim i malima, sretnu i veselu Novu godinu želim, sa mirnim trudnoćama i prekrasnim bebicama!
    Naša carica je ovih dana navršila godinu dana i u uživamo u svakoj sekundi provedenoj sa njom!
    Ljubi vas sve mama praške čudilice!

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj sanda1977 prvotno napisa Vidi poruku
    također isto..... i što sam dobila 5 kg u kratkom periodu..
    e nama kuca junačko i vejiki smo 10 mm.....sve je kako treba!
    mi presretni
    Bravo cestitke! Fino smo ti govorili

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Hvala patuljchice! Idem to obavit u pon, al me baš zanimalo zašto se mora ponavljat tj. može li se nešto u nalazu od 13tt promijenit ak je tad bio ok...A za švercanje što veliš bih trebala još i jastuk stavit da se vidi da sam u 32tt, inače Pusa Mateici za rođendan

MalaMa, super za prva javljanja, vidjet ćeš šta te još čeka kad mrva naraste i postane snažnija (moja se već lijepo jutros naskakala i bilo je je na sve strane, hehe)
    pipi73, drago mi je da su prestale mučnine, sad mi uživaj
    Posljednje uređivanje od sejla : 04.01.2013. at 09:04

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

sanda bravo za ! jesam ti rekla da je sve ok, a ti nećeš slušat!
    sad se ljepo opusti i uživaj

btw 10mm !!! pa to je "kapitalac"! koji ti je to tjedan/dan?

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj medonija prvotno napisa Vidi poruku
    sanda bravo za ! jesam ti rekla da je sve ok, a ti nećeš slušat!
    sad se ljepo opusti i uživaj

btw 10mm !!! pa to je "kapitalac"! koji ti je to tjedan/dan?
    hehehe......7+2
    ej u koliko sati se rade UZV na vv-u? ti si bila pa znaš....

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

ja sam došla oko 10h i ubrzo je prozivao za uzv, ali to je bio onaj zadnji dan prije g.o. 21.12. pa nije bilo punkcija, mislim da su bila samo 2-3 transfera i možda koja beta... ne znam kako je inače kad su "u punom pogonu"...
    Posljednje uređivanje od medonija : 04.01.2013. at 12:44

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Inace i sestre kažu da se dođe oko 10, a kad je puni pogon zavisi koliko je punkcija i transfera jer nakon njih idu cure za uzv. No mislim da najkasnije do 11 već mozes biti gotova. Sretno! I da, čestitam na srceku!!!!! Predivno!

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Baš sam na temi odbrojavanje pročitala da je Amyx sinoć rodila curicu i dečka pa da i sa vama podjelim tu radosnu vijest! Nadam se da su mama i kikaci dobro! Čestitam!!!!

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj 123beba prvotno napisa Vidi poruku
    Baš sam na temi odbrojavanje pročitala da je Amyx sinoć rodila curicu i dečka pa da i sa vama podjelim tu radosnu vijest! Nadam se da su mama i kikaci dobro! Čestitam!!!!
    bravo za Amyx...l
    i ja se nadam da je sve ok...
    ma ja pitam jer da znam krenuti na put,ako je od 8 onda moram krenuti oko 2 ujutro...ako je od 10 onda kasnije....a mi ćemo krenuti ipak da budemo tamo od 8....jer tek se vračaju sa go....pa možda neće biti punkcija i transfera....

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Pa imaš pravo... Vjerovatno još neće biti punkcija no možda je najbolje da u pon nazoves sestre i pitaš kada da dođeš.

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

čestitke amyx na dječici, predivno

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj 123beba prvotno napisa Vidi poruku
    Pa imaš pravo... Vjerovatno još neće biti punkcija no možda je najbolje da u pon nazoves sestre i pitaš kada da dođeš.
    nazvat ću u ponedjeljak,pa pitati....nisam znala da od pon počinju raditi....odlično!
    (pročitala na temi VV)....

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ovdje je raspoloženje dobro, pa da i ja podijelim sa vama svoju sreću.
    Na 16+1 smo obavili još jedan redovni trudnički pregled.

Posteljica je smještena sa stražnje strane maternice, djelomično pokriva ušće, no rečeno mi je da se ne opterećujem s tim, da je važno to zabilježiti da možemo na idućem pregledu usporediti, a da će se dotad vjerojatno podići. MMu i meni su zabranjeni odnosi radi te spuštene posteljice, a ja sam se odlučila i dalje čuvati nekih pokreta, čučanja, dizanja teškog i slično.. Rekao je također da se ne iznenadim ako bude malo krvarenja i brljavljenja i da nije ništa zabrinjavajuće dok ne postane obilno - to se može dogoditi radi spuštene posteljice. To što se ne bih zabrinula hahah, mislim da bi preletila do prve bolnice da krene brljavljenje. Srećom dosad u trudnoći nemam ta iskustva.
    Obzirom da mi je iz krvne slike željezo na donjoj granici - dobila sam preporuku za nabaviti i trošiti ekstra željezo. Moj CRP o kojem sam pisala negdje ranije je ok. Do idućeg pregleda imam ponovno napraviti krvnu sliku.

E sad onaj važniji dio...
    Beba je savršeno dobro, raspoložena je i neprestano u pokretu. Izrotirala se nekoliko puta tijekom pregleda. Ruke i noge živahne, gura prst u usta, pokazala nam je i prstićem prema gore (thumb up), valjda nam daje znak da joj je super ispod maminog srca U jednom trenutku je imala palac u ustima, a već u drugom trenutku ručice preko genitalija. Pokretima usana je odavala dojam kao da nešto žvače, mljacka. Konačno su i proporcije tijela uobičajene, nije glava prevelika u odnosu na tijelo kao u ranijim stadijima trudnoće. Noge su dužinom prerasle ruke (isto su dosad bili podjednake dužine). Doktor je rekao da je sve razvijeno kako treba za ovaj stadij, mali mozak, jetra, mokraćni kanal, glavna vena iz srca, leće oka, usne, nosić, prstići, glavne kosti.. ma jednostavno - savršeno malo biće. Zvuk srca mami i tati kao pjesma. Sa 145 otkucaja u minuti

Sve cure koje ste prošle ovo što pričam znate kakva je to neizmjerna sreća gledati to savršenstvo;
    Koje ste u fazi čekanja - želim Vam da što prije doživite ovakve predivne emocije.
    Iako sam prilično osjetljiva i cmoljava na ovakve "scene", začudo tamo se držim jako dobro i nasmijano, a glavna zanimacija mi je (dok doktor objašnjava što je što) - kriomice pogledati u supruga kako zaljubljeno gleda u naše malo čudo na monitoru.

Sad nestrpljivo čekamo sljedeći pregled sa 20 tjedana trudnoće, i nadamo se da će mala glumica/mali glumac biti opet tako dobro raspoložen i zabavljati nas svojim nastupom na monitoru u ordinaciji.
    Nadamo se da će mama i prije sljedećeg posjeta doktoru osjetiti bebine pokrete

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

hej curke moje.. prvo da čestitam od srca našoj amyx!!!! nadam se da će nam se uskoro javiti da čujemo kak je bilo i kolike su bebice.

ja jučer bila na pregledu mi smo ušči u 35tjedan.. na ctg se očitavaju trudići non stop pa sad dokad budemo izdržali.. na uzv smo vidjeli dva mala prašćića
    jer su bebe navodno već oko 2600g !
    ja sam jako zadovoljna jer sad znam da će s njima biti sve baš dobro!

a ja sam kao balon, jako mi je teško jedva se krećem.. al još malo tješim se..
    svima kisač!!

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj tikica78 prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam jako zadovoljna jer sad znam da će s njima biti sve baš dobro!
    Vrijeme leti draga tikica78! Stvarno su veliki kikići
    Sretno!

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

amyx čestitam od , uživajte svi skupa!

tikice78, mi smo tu negdje sa terminom, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da još izdržite 3u1 .
    Moe za uzv, prekrasno! moja posteljica je isto straga, i do negdje 21.tt je bila niže ali se nakon toga podigla i sve je ok.
    sanda1977 bravo za srčeko i sretno sutra!

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

čestitam našoj amix na curici i dečku

također čestitka anabanana i sanda na vašim malim

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj Moe prvotno napisa Vidi poruku
    Ovdje je raspoloženje dobro, pa da i ja podijelim sa vama svoju sreću.
    Na 16+1 smo obavili još jedan redovni trudnički pregled.

Posteljica je smještena sa stražnje strane maternice, djelomično pokriva ušće, no rečeno mi je da se ne opterećujem s tim, da je važno to zabilježiti da možemo na idućem pregledu usporediti, a da će se dotad vjerojatno podići. MMu i meni su zabranjeni odnosi radi te spuštene posteljice, a ja sam se odlučila i dalje čuvati nekih pokreta, čučanja, dizanja teškog i slično.. Rekao je također da se ne iznenadim ako bude malo krvarenja i brljavljenja i da nije ništa zabrinjavajuće dok ne postane obilno - to se može dogoditi radi spuštene posteljice. To što se ne bih zabrinula hahah, mislim da bi preletila do prve bolnice da krene brljavljenje. Srećom dosad u trudnoći nemam ta iskustva.
    Obzirom da mi je iz krvne slike željezo na donjoj granici - dobila sam preporuku za nabaviti i trošiti ekstra željezo. Moj CRP o kojem sam pisala negdje ranije je ok. Do idućeg pregleda imam ponovno napraviti krvnu sliku.

E sad onaj važniji dio...
    Beba je savršeno dobro, raspoložena je i neprestano u pokretu. Izrotirala se nekoliko puta tijekom pregleda. Ruke i noge živahne, gura prst u usta, pokazala nam je i prstićem prema gore (thumb up), valjda nam daje znak da joj je super ispod maminog srca U jednom trenutku je imala palac u ustima, a već u drugom trenutku ručice preko genitalija. Pokretima usana je odavala dojam kao da nešto žvače, mljacka. Konačno su i proporcije tijela uobičajene, nije glava prevelika u odnosu na tijelo kao u ranijim stadijima trudnoće. Noge su dužinom prerasle ruke (isto su dosad bili podjednake dužine). Doktor je rekao da je sve razvijeno kako treba za ovaj stadij, mali mozak, jetra, mokraćni kanal, glavna vena iz srca, leće oka, usne, nosić, prstići, glavne kosti.. ma jednostavno - savršeno malo biće. Zvuk srca mami i tati kao pjesma. Sa 145 otkucaja u minuti

Sve cure koje ste prošle ovo što pričam znate kakva je to neizmjerna sreća gledati to savršenstvo;
    Koje ste u fazi čekanja - želim Vam da što prije doživite ovakve predivne emocije.
    Iako sam prilično osjetljiva i cmoljava na ovakve "scene", začudo tamo se držim jako dobro i nasmijano, a glavna zanimacija mi je (dok doktor objašnjava što je što) - kriomice pogledati u supruga kako zaljubljeno gleda u naše malo čudo na monitoru.

Sad nestrpljivo čekamo sljedeći pregled sa 20 tjedana trudnoće, i nadamo se da će mala glumica/mali glumac biti opet tako dobro raspoložen i zabavljati nas svojim nastupom na monitoru u ordinaciji.
    Nadamo se da će mama i prije sljedećeg posjeta doktoru osjetiti bebine pokrete
    Draga cestitam od srca, znam kakav je osjecaj i moj muz tako reagira
    Jel nisu vidjeli spol ili niste htjeli znati!

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj J&D prvotno napisa Vidi poruku
    Draga cestitam od srca, znam kakav je osjecaj i moj muz tako reagira
    Jel nisu vidjeli spol ili niste htjeli znati!
    Dr. je na početku rekao da je beba sakrila da se ne vidi, kasnije kad je mogao možda vidjeti mi više nismo pitali.
    Čula sam da je on od onih koji nisu voljni davati prognoze dok nisu 100% sigurni. Tako da se nadam da će idući put na 20 tjedana biti 100% siguran jer smo prilično znatiželjni.

pipi73 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

čestitam amix na curici i dečku...da su zivi i zdravi ...mami sto brzi oporavak

Moe i tebi draga cestitke od srca...ispred nas ste tacno 7 dana....

Vrijeme leti draga tikica78..uskoro ces zagrliti najvoljenija bica na cjelom svijetu...

sanda bravo za,uzivaj sada

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Danas sve same lijepe vijesti na forumu tako da ne kvarim dobro raspoloženje neću o svom stanju. Pusa cure i samo hrabro dalje

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Moe i tikice,
    strategija, drž nam se i čuvaj dječicu

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

strategija, napisi ipak, sad se brinem
    amyx, cestitam i ovdje!
    sanda, uzivajte
    moe, divno te citati
    pipi, puno pusa saljem
    alo, krol, javi se

krol avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

javljam se mare....

evo nas,sezdesetak dana do poroda,beba (kuc,kuc ,kuc) zdrava,prava,citava,zena se pati sa pritiskom,osjecajem gusenja i trnjenjem ruku ali muski podnosi sve tegebe....

polako krecu kucne pripreme za dolazak najdrazeg stvorenja,sujevjerna je pa neda nista kupovati ,samo me vuca od radnje do radnje i razgleda i rezervise....u svakom slucaju ...zanimljivo i meni potpuno strano i neobicno gledati one minijaturne stvarcice za bebe,jednostavno mozak mi ne moze prihvatiti da ce to tako maleno biti

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

lako ce tata placat kad ce trebat, a stalno ce trebat, jel ima povisen tlak? pije tablete?

krol avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ima....pije methildopu.....3x1....tlak 160/100 ali metildopa to drzi na 130/80

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

amyx, čestitam na bebicama!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

strategija, brines me, pisi sta bi

svima ostalima pusa, radujem se s vama

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Strategija, svi smo mi radosni kada ima lijepih vijesti na forumu, ali mislim da nam je svima ovaj forum drag jer smo tu jedna za drugu i kada je teško... Javi nam se! Grlim!!!!!

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Prespavala sam noć tako da je u glavi samo mrvicu lakše a srce i dalje mi puca.... Jučer ujutro mi je iscurila plodna voda. Jedna bebica je već skroz dolje spuštena i gotovo da nema plodne vode. Druga je ima dovoljno i s njom je sve u najboljem redu. Primam nove antibiotike i cilj je što dulje izdržati samo da ne dođe do infekcije. Ako je netko čuo za pozitivan ishod situacije kao moje neka mi se javi! Pusa svima!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •