Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2527

Tema: Serije za preporuku

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Otkad sam čula da je snimljena serija Olive Kitteridge, htjela sam je pogledati jer mi je knjiga istog naslova bila izvrsna.

Ni serija me nije nimalo razočarala!
    Divna je: divna mi je fotografija i boje, divan mi je Maine, čak i ta njihova retro kuća; o glumi da ne govorimo.

Iako se malo toga događa, a ugođaj je prilično melankoličan, uživala sam svih otprilike 4 sata koliko traje i kad sam završila, došlo mi je da je odmah počnem gledati ispočetka.

Jako sam zadovoljna koliko je pažnje posvećeno detaljima, npr. kako glumci koji glume sina u dječaštvu i kao odraslog čovjeka međusobno sliče, kako se neke slike grada i kraja podudaraju s onima u knjizi, kako su iščitali iste bizarne pojedinosti iz knjige kao ja (npr. što je to s Olive i hulahopkama? )

Jedino Frances McDormand nije onako nezgrapna koliko bi Olive trebala biti, ali to nadoknađuje više nego poštenim poslom u igranju lika.

Ovo je jedna od onih stvari za koje čovjek poželi da prvi put čuje za njih pa da ga tek čeka prvi susret.

Ipak, ako vas zanima i čitanje i gledanje, ja bih preporučila prvo knjigu, pa seriju.
    Posljednje uređivanje od Jurana : 10.02.2015. at 15:59

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •