Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: kupovina preko interneta - plaćanje gotovina

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno kupovina preko interneta - plaćanje gotovina

Da li netko zna koje trgovine, osim Knzuma, nude kupovinu preko interneta, a plaćanje gotovinom prilikom dostave?
    Tražim neku opremu za stan, tipa zavjese, tepih i sl., a momentalno sam nemobilna pa ako netko zna molim neka mi javi.

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Možeš platiti pouzećem.

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Pa da, ali koji dućani? Ovo sve samo American, Diners i sl., a meni treba kaj se plaća gotovinom

Anais avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

magma ima web shop a znam da imaju liniju home - namještaj. poviri kod njih.

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Anais prvotno napisa Vidi poruku
    magma ima web shop a znam da imaju liniju home - namještaj. poviri kod njih.
    Ajme, ja ti radim u magmi, nema magma više niišta...sve otišlo k vragu...

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Našla sam sama...hvala

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Pozdrav, mozda nekomu bude od pomoci.. Naisla sam na super servis koji nudi dostacvu stvari kupljenih u SAD-u. Nainteresantnije je to sto je pomocu njih moguce kupiti stvari i u sopovima na Amazonu Ebayu i drugim stranicama koji inace ne nude dostavu izvan SAD-a. Potrebno se samo registrirati kod njih(sto je besplatno) na stranici www.viaddress.com kako bi nam bila dodijeljena adresa u SAD-u, a oni onda nakon kupnje salju stvari na nasu pravu adresu. usluga je jednostavna, a i povoljniji su od drugih slicnih dobavljaca.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ja sam www.viaddress.com koristio za nabavljanje robe koja je inace namenjena za trziste US i Canada.
    Takodje pomocu ovog servisa sam dobijao jako skupe poklone na testiranje jer sve velike kompanije dele odredjeni broj svojih novih proizvoda za Dz kako bi dobili fidback od klienata, ali to rade samo za US trziste
    Prednost kod www.viaddress.com je sto je sama registracija besplatna, imaju sve potrebne informacije na sajtu, jeftiniji su od konkurencije i saradjuju sa USPS, FedEx, DHL i UPS.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •