vau koja brojka!!!!!!
mi ćemo ovu kavicu preskočiti jer smo još maaaaali i puno (često) papamo ali se zato na proljeće vidimo
uživajte u ćakuli i pusa od nas dvoje
Cure lijepo se zabavite danas na kavici, nadam se da će se ovo vrijeme malo smiriti do tad i ja bih vam se pridružila ali imam druge obaveze
cure hvala na dobrim željama.....došla bi ja, ali moj dragi zapeo da ležim još koji dan, iako ja više uopće ne vjerujem u tu teoriju.....neka mu bude! ako bude koja kavica uskoro i u manjem broju jako rado bih vas upoznala....
Ljepotice,
s velikim žaljenjem se odjavljujem s današnje kavice zbog divljačke prehlade.
Sve sam se nadala da će proći no mislim da je sada vrlo izvjesno da u sljedećih pet sati neće doći do većeg preokreta. Inače nisam tako obazriva prema svom ni tuđem zdravlju ali prema trudnicama, djeci i ostalim rizičnim skupinama ipak moram biti (a i potjerale bi me).
Svako koliko se organiziraju ova druženja, jednom po godišnjem dobu?
Javite kako je bilo!
Rekordna kavica prošla odlično, lajale smo sve u 16!
Svima mah, mah!
Raši posebni pozdravi!
Bilo je super. . .ljepotice
ja sam danas istinski bila s vama u mislima....baš se već dugo spremam na upoznavanje....
imam osjećaj da ste sve super cure![]()
Hej cure...baš sam se iznenadila i sretna što sam vas upoznala !!!bilo je super!kolači su bili odlični,Rešu sve pohvale i Ljepotica oduševila,ha,ha...![]()
Tražit ću da se tema zaključa jer vidim da se spominju ljepotice, a nitko da mene pohvali!
Lijepa naša tigrical, hvala šta si nam organizirala kokodakanje, bilo je zaista predobro, ali dobro da je završilo jer još pola sata i ja bi ostala bez glasa!Lucija, kolači su bili mmmmmmmm! Malom preslatkom B. i njegovom braci šaljem puno
! Rašo, što reć'? Hvala ti što nas nisi izbacio na terasu, ipak je trebalo staviti toliko Roda u jedan prostor zajedno... i izdržati napor
! Našim slatkim trudnicama kao i svima skupa šaljem veliki
i mah-mah do slijedeće kave!!!
Snekica veliki potpis. I samo da dodam Rašo je već istreniran
Puse svim ljepoticama, a posebna naj ljepotici![]()
Cure, odlično je bilo! Super ste, a Rašo je car, posebno s rukavicama.
Podizem malo![]()
Sali i ja smo negdje na mjesec (manje/vise koji tjedan) od poroda pa bi ja rado da se nadjemo na kakvom kafenisanju. Meni ne stima ovaj tjedan, vise onaj vikend iza pa nadalje. Je li netko za?
ja sam baš jednu forumašicu upravo pitala da li ide na kavice. rado bih vas upoznala, jer mi se čini da ćete me najbolje razumjeti /kao uostalom i ja vas/. mislim da je meni svejedno kada....osim ako me baš taj dan ne satru mučnine, pa odustanem radi toga.
Za desetak dana ces vec nac nacin da se nosis s mucninom ili si je olaksasSvi su dobrodosli
Mislim da su cure zadnji puta oborile rekord koliko ih je bilo.
Stižem i ja ma kad god bilo....
kad se utanači datum i vrijeme dogovorim se s MM pa dođem i ja
Ajmo vidjet sta ce Sali predloziti pa da se konkretno dogovorimo!
Meni isto više odgovara drugi tjedan npr. 28.01. na starom mjestu?
Ajmo onda 28.1. staro mjesto, 17h. Kaze mi dr danas da mozda necu docekati kontrolu za 2 tjednaValjda cu izdurati bar do iduce subote.
a baš šteta ja sam ovaj vikend planirala u Rijeku a drugi nemogu
Posljednje uređivanje od Mali Mimi : 19.01.2012. at 20:36
Dižem i brojim!
1. Kikica 1
2. thinkpink
3. tigrical
4. vita22
5. Tia
6. Sali
7. cranky
8. coolerica
idemo...
Ja svraćam oko 18.30 nadam se da ćete još bit tamo, taman da brzinsku kavicu ispijemo!
ja sam pod upitnikom za kavu. Idem kod mojih i vrećam se u subotu poslijepodne pa ako stignem navratim
Znam, znam, nama čak ni MPO nije toliko kriv, spontanost je postalo prošlo svršeno vrijeme u trenutku kad smo rekli: Ajmo radit' djecu
. I zato su i forum i kavice super: vidiš da nisi jedini!
Kaže phiphy da će doći na kavu ako joj muž ne bude doma...a ako bude??? (pa sam tražila razlog zašto ne može na kavu ako je muž doma) i jedino što sam našla je - ciljani odnosi! Eto veze kave i seksa!
ma našla sam draga, al kad sam krenula od kraja nisam kužila zašto seks i kava, pa našla
, i popravilo mi dan
![]()