Evo, mislim da su doborsusjedski odnosi nepravedno zanemareni
ponekad su vam susjedi bliži i draži od brata ili muža, ili sestre ili žene
da vas čujem.
Ubio je ženu sjekirom
Pregazio je psa autom
Ne pozdravlja u prolazu
Ukrao je jogurt u dućanu
Evo, mislim da su doborsusjedski odnosi nepravedno zanemareni
ponekad su vam susjedi bliži i draži od brata ili muža, ili sestre ili žene
da vas čujem.
oprostila bi mu kada ne bi imao salicu brasna za posuditi. i jedno dva jaja.
jedno ne bi.
no ako ponovo ne bi imao brasna, e to nikako ne bi mogla oprostiti. imam kriterije
anketa ti je felericna, molim lijepo! frizider je bitniji od psa za dobrosusjedske odnose.
Posljednje uređivanje od leonisa : 10.01.2012. at 15:25
hehe, je nam krenulo, ma bile su teške teme ovih dana na ovom podforumu, možda ne šteti malo laganije "štivo"
ja na žalost nemam susjede s kojima sam toliko bliska, ali oprostim ono što treba, ne gajim mržnu prema nikome, sve pokušavam riješiti na opće dobro.
ja bih mu oprostila ukradeni jogurt
ovo sve drugo mi je too much
Sad sam se sjetila, mi smo oprostili krađu jednom susjedu
onom iz dva stana do bi oprostila da me popipka u liftu
ostalima nista, ja ne zivim u sveopcoj ljubavi i opcem dobru
Ako je to sve isti susjed ponudila bi da mu pišem (auto)biografiju dok je u zatvoru. Zanimljiv neki tip![]()
Ja bih psa oprostila. Ne volim ih :mrgreeen:
E da, susjedi još nisam oprostila narodnjake. Mislim da neću nikada.
ja bih mu sve oprostila, osim da prevari svoju ženu. to ne bih mogla.
slazem se, cvijeto (uz iznimku ovog iz lifta, naravno)
![]()
sad cu i ja neku anketu nabacit, samo da se sjetim, ima ko ideju o cemu?
jogurt praštam!
Oprostila bih mu sto ne pozdravlja u prolazu jer uvijek postoji mogucnost da, recimo, ne vidi. Ono, slijep je. Pa kako da se ja ljutim, pobogu?!
U ovom mom selu je takvo stanje da bih ja svim susjedima muškog roda oprostila sjekiru...Ne zato jer sam ženomrziteljica (jel se tako kaže) već mi ih je stvarno žao, muškaraca, naime...
A kako sam pomalo egocentrik ne pozdravljam nikoga niti želim da mene pozdravljaju ljudi koje ne poznajem osobno, odn. s kojima se nisam upoznala...
Psa neću nikome oprostiti, osim ako je krvoločna mrcina koja terorizira šetače i malu djecu, onda ga sama likvidiram puškom...
A za jogurt me zaboli, ako nije moj...
Ono što ne bih oprostila ( susjedi ) jest da mi muž doma donese spolno prenosivu bolest koju je zaradio od dotične ( koju je nakon toga njen muž sjekirom...)
Oka, to ti je ko u "Maratoncima", sve ludo...blizu Samobora malo selo
Posljednje uređivanje od mayato : 10.01.2012. at 17:09
Ima da me pozdravlja!! Ne opraštam nepozdravljanje! I to MENE da ne pozdravlja!
Ako će ubijati svoju ženu, ča ja imam s time. Ili svog psa. I ako ne krade meni nego u dućanu, briga me.![]()
Ah, da, zaboravila sam ideju za anketu staviti: Što ne biste oprostile administratorici Rodinog foruma?![]()
Posljednje uređivanje od Joe : 10.01.2012. at 17:14
Sve opraštam, ali psa (i mačku) mi ne diraj!!!
A susjedi već dobro znaju koji sam freak što se tiče životinja te ih vole i toleriraju pa sve da poslije u sebi i pucaju od muke.
Sve navedeno bih oprostila, ali ne i da mu krava nadživi moju.
Posljednje uređivanje od Dalm@ : 10.01.2012. at 17:31
Dobra! Baš sam se pitala što je sljedeće. Neki ljudi očito imaju previše vremena.
Primjedba na anketu! Nije isto jeli susjed onaj vrata do vrata ili neki iz ulice![]()
summer, jel tvoj susjed i moj susjed?
inače definitivno nikad ne opraštam susjedima koji pozdravljaju i dolaze po jaje i šećer. mamicu im njihovu, nek bar palačinke donesu poslije, ali jok. samo bi se pipali u liftu
lako vama...do mene studentice...em nekultura, em nemaju nis za jesti, em nista od pipanja
ko bog i kradu jogurte. u menzi i ducanu.
Gle, to gledas iskljucivo iz svoje perspektive. Meni bi, zapravo, bilo skroz svejedno ako krade vocni jogurt, jer mi to nije fino. Ali ako uzme Danon All Natural, koji je iskljucivo od 700-i-nesto-grama i tesko se nadje u ducanu, onda je to sasvim neoprostivo.
Slijep ne vozi, nadam se, a i valjda mu zena ne da rukovati sjekirom. Mislim, teske su to teme, samo mi u jogurt ne diraj.
Nikako, nikako ne bih oprostila ništa..... oprost sucks, the vengeance is mine![]()
Dok ne dira među i ne pušta narodnjake i sličnu glazbu sve bih mu oprostila.
meni svejedno, samo da mi je dobro. sa susjedom, bez njega...
Svašta bih susjedima oprostila, samo ne mogu oprostiti bacanje neugašenih opušaka kroz prozor odozgo na moju terasu (257 komada u 15 dana! brojala sam i zapisivala sve što sam pokupila - znači bilo bi to preko 500 za mjesec dana, 6 000 za godinu dana!) Dobro da ne znam koji to baca!![]()