draga moja, od srca čestitam na prelijepom prirodnom porodu kakvog si i željela
malenoj, prekrasnoj mirišljavici želim dobrodošlicu, a velikom bratu i tati posebne čestitke
i malo tehnikalija: varaždin, vbac, 3330, 50
draga moja, od srca čestitam na prelijepom prirodnom porodu kakvog si i željela
malenoj, prekrasnoj mirišljavici želim dobrodošlicu, a velikom bratu i tati posebne čestitke
i malo tehnikalija: varaždin, vbac, 3330, 50
bravo, cestitam!!!!!!!!!!!!!!
čestitam,želim joj sretno i bezbrižno djetinstvo a mami brz oporavak![]()
Posljednje uređivanje od bobač : 25.01.2012. at 15:40
Čestitam na maloj curici!
Cestitam...
Čestitam!![]()
drage moje!
RODILA SAM!
(uspio mi moj vbac)
hvala svima na čestitkama!!!!!!!!!!!
la-laaaaaa
djevojčica je stigla u utorak navečer (24.01. u 21:20) nježno i polako......tj. stizala je polako u nekoliko dana (iako sam ja bome krenula za Vž u "zadnji čas" , nesvjesna da je to- to i na kraju trčajući na prvi kat gdje su rađaone...hihihihihi,..)
ne znam kaj bi ovog momenta još izdvojila osimko kuća (trokatnica) za primalju Eriku, i
za moju doulu + pohvale ostalom osoblju na odjelu (većina me ispratila sa "dođite nam opet"
)
ah ne stignem sad sve ostale detalje, al spremit ću priču.... čim je se malo nagledam i našnjofam... jer mene je ovaj porod vinuo u nebo pod oblake i čini se da još dugo ostajem tamo
joj, draga, predivna je i ova priča!! čestiam ti od srca na maloj mirišljavici i samo se ti nje našnjofaj pošteno, pa nam onda priopći detalje s poroda, mene baš zanimaju (nisam uopće znala da si išla rodit u VŽ
).
Čestitam!