Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Obavijest- besplatno i jednostavno psihološko savjetovanje + izražen stav psiholog.

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno Obavijest- besplatno i jednostavno psihološko savjetovanje + izražen stav psiholog.

Dobili smo obavijest kojom se ujedno izriče i stav o ovom pitanju te poziva kolege u struci da učine isto.

Istovremeno, vama korisnicima bi moglo biti od koristi, barem toliko dugo dok se ne promijeni zakon, za koji se iskreno nadamo da će ukinuti obavezu savjetovanja.

Zelimo Vas obavijestiti da svi parovi koji se lijece od neplodnosti mogu besplatno dobiti potvrdu psihologa za propisani postupak kod medicinski potpomognute oplodnje.

Smatramo procjenu psihologa u ovoj situaciji diskriminacijom i iako smo privatno savjetovaliste odbijamo zaradjivati na ovakav nacin. Takodjer ovim cinom apeliramo na sve kolege i kolegice psihologe da svima izdaju ove potvrde, ne naplacuju ih i da nikako ne testiraju parove jer je poruka koju im tako saljemo kao struka potpuno pogresna i ponizavajuca.

Svi kojima treba slobodno se mogu javiti na info@aha-savjetovanje.hr i u roku od nekoliko dana mogu doci podici svoju potvrdu u dogovoreno vrijeme.

Ana Milcic Horvat

AHA Savjetovanje

Novigradska 1, Zagreb

www.aha-savjetovanje.hr

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Gabi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

super! Hvala BHany

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

GENIJALNO! Svaka čast, rijetko se na ovako nešto naiđe, to spada u onu temu "Ponos Hrvatske", zajedno s konobaricom koja skače u more i vadi ljude iz trajekta i ostalima. Bravo! My respect!

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

koliko god mi je drago - a jeste - voljela bih da je došla ovakva reakcija ranije nego sad kad su zakonske promjene na pomolu a nadam se time i ukidanju psiho i pravnog savjetovanja.
    Posljednje uređivanje od Kadauna : 27.01.2012. at 08:40

coolerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

totalni respect!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Kad god došlo, iz moje perspektive, dobrodošlo, jer mi je obavezno psiho... psiho ... ne znam kako bih to uopće nazvala, totalna ludost u konektsu IVF-a. I svaka čast Rodi što inzistira da se to makne! I svaka čast ovima što će, nadajmo se, pokrenuti i ostale da to naprave.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 27.01.2012. at 08:44

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

ovo mi se čini ko' da je svizac napokon odmotao čokoladu tj. i čuda se događaju

Teta Eta avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Svaka čast!

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

bravo!!!

i moje iskustvo u obiteljskom centru grada Zagreba je bilo baš u tom stilu! psihologica je bila fenomenalana, razgovor je bio općenit, bez ikakve evaluacije md i mene kao mogucih buducih roditelja i to je ono kako bi se ucijeloj stvari (dok je zakonski obavezna) trebalo ponasati!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •