Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: bol i pritisak u zdjelici nakon poroda

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2017

Početno

Citiraj zibba prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje, rodila sam 27.11.2011. svoje treće dijete. Lohije su trajale nešto više od mj dana i od tada je sve po pitanjima iscjedka OK. Prije cca 10 dana primjetila sam da me boli sve dolje kao da sam dobila i od tada stalno pregledavam jesam li procurila ili ne jer je taj pritisak i probadanje svakodnevno. Ima li tko takvo iskustvo? Bila sam na redovnom pregledu 6 tj. ( prije početka ovog stezanja) nakon poroda i dr je rekao da se sve vratilo na mjesto, tako da nisu grčevi i stezanja maternice. Nakon prva dva poroda nisam imala takvih smetnji, a oba puta sam dobila prvu M nakon kojih 4-5 mj. I sada isključivo dojim na zahtjev.

Drugi problem je taj da od poroda imam velike probleme s radom crijeva. Prije sam imala stolicu svaka 3-4 dana i to je OK funkcioniralo iako znam da baš i nije normalno, a sada je redovito svaki dan, ali boli i šarafi za poludjeti i do sat vremena prije nego me potjera na WC. Moja dr OP je rekla da će se to smiriti a i ne smije mi zbog dojenja ništa dati a gin je rekao da je to u nadležnosti OP kao i problemi sa bolovima u donjem dijelu kralješnice koji su najgori kada ležim na leđima.
    Draga zibba mozes li mi odg.sta ti je bilo tada jer ja sada imam isti problem kao ti. 90% isti problem. Pa me zanima ako se sjecas sto je bilo da mi javis. Hvala

Datum pristupanja
    Aug 2020

Početno

Citiraj zoki1987 prvotno napisa Vidi poruku
    Draga zibba mozes li mi odg.sta ti je bilo tada jer ja sada imam isti problem kao ti. 90% isti problem. Pa me zanima ako se sjecas sto je bilo da mi javis. Hvala
    Ima li iko kakav update...?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •