Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 149

Tema: vase provale

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno vase provale

morala sam pokrenut temu, jer sam se maloprije ismijala svojoj odvali.

Sva u trci, duboko zamisljena uzimam Editinu cetku za zube kako bih joj ih oprala, te vadim Samiju dudu iz usta i strpam mu cetku u usta.
    A Sami nema nijednog zuba u ustima
    Pogrijesila dijete. Ne bih ja ni skontala da nisam vidjela kako Sami pravi face.

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

:D

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Jutors raspakiravala stvari koje je m donio iz dućana, majonezu stavila u posudu sa četkicama za zube, a kalodont u frižider!

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Frida prvotno napisa
    Jutors raspakiravala stvari koje je m donio iz dućana, majonezu stavila u posudu sa četkicama za zube, a kalodont u frižider!
    Prejako! Mm i ja se odvalili od smijeha...

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Frida prvotno napisa

Mejra's mommy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ja sam jutros u zamrzivacu nasla tkane prostirke za rucavanje. Naravno solidno zamrznute

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

prljava pelena u kanti za veš, bodić i pidzamica u smeću.... , danas!

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Neki dan na poslu bacam mrvice s tanjura u koš za smeće i poslije spremačica nađe i tanjur u košu.

na moru ove godine kažem MM-u dok smo pričali s jednim njegovim prijateljem na plaži: Gle, otkud patke na moru? A ono - galeb

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

super ste

neki dan razmisljam kako djeci moram presvuc pelene. Uzmem Samija, presvucem ga, supustim, pa opet uzmem Samija i podjem ga razmotavat.

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

kaže meni MM neki dan. daj mi dodaj onu PSIHOLOŠKU da nakapam bojanu nos

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno Re: vase provale

Citiraj snorki prvotno napisa
    morala sam pokrenut temu, jer sam se maloprije ismijala svojoj odvali.

Sva u trci, duboko zamisljena uzimam Editinu cetku za zube kako bih joj ih oprala, te vadim Samiju dudu iz usta i strpam mu cetku u usta.
    A Sami nema nijednog zuba u ustima
    Pogrijesila dijete. Ne bih ja ni skontala da nisam vidjela kako Sami pravi face.
    Ja sam sličnu stvar napravila neki dan kad sam htjela Piju umiti, odjednom skužim da se Dora mokrog lica mršti i ljuti, a zbunjena Pia svojim velikim okama gleda u mene

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Snorki, zaboravih napisat da me uvijek zadiviš svojim ludim temama koje otvaraš! :D

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Moj je biser bio na porodu.
    Babica: Hajde, pregledajte posteljicu.
    Ja (drhtavim glasom, izmucena porodom): Pa, ne znam, ako baš moram.
    Babica (gleda me ledeno): Ne Vi, doktor....

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

A ja sam imala, prije ohoho godina, pitanje za sestre na operaciji: "Dali ću gledati tijekom čitave operacije Vaše zelene kapice?" Naravno, anestezija je učinila svoje, nisam više ništa iza toga čula, a niti bogami vidjela...
    I sad imam bisera, ali ih prebrzo zaboravim...

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

A moj biser s poroda(kad su me probudili poslije carskog: "Imate krasnog dečka!" a ja "ma to mi je suprug!" :D :D Valjali su se od smijeha.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj lali prvotno napisa
    A moj biser s poroda(kad su me probudili poslije carskog: "Imate krasnog dečka!" a ja "ma to mi je suprug!" :D :D Valjali su se od smijeha.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

MM drzi Tesu i ona pljuje dudu. Ja je uzimam da je operem i i pokusavam da je umesto Tesi gurnem MM-u u usta. Na vreme se izmakao!

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jooooj, cure, suze mi frcaju od smijeha

Ček da se sjetim svog zadnjeg bisera...aha, došla k nama teta od koje namjeravamo kupit stan i sad mi svi smrtno ozbiljni pregovaramo oko formuliranja predugovora kad veli teta: Joj, djetetu curi nos!
    A ja krenem s maramicom na Mirekovu nosinu, umjesto prema Leoni

Niš čudno, kad se stalno žalim da sam samohrana majka dvoje djece i da mi je ovo od 35 godina puno problematičnije za hendanje od dvogodišnjakinje

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja u videoteci: bok, ja bih zadnji film s Hitlerom (dobro da nisam dodala 'u glavnoj ulozi').

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

krepavam

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

kad su ušli u restoran i u vitrini ugledali jastoga,moja poznanica kaže:"ejjjj,vidiii koji veeliki škamp!!!"

Istoj je dinja velika marelica

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Zadnje cega se sjecam prije nego su me uspavali nakon poroda, kako bi mi uradili kiretazu, jeste anesteziolog, koji ima tako nasmijanu facu i usta prepuna krupnih zuba.

I probudim se ja, onako sva ko mamurna ne kontam nista, samo vidim da su me iznijeli iz operacione sale i da lezim u krevetu odmah uz salter.
    E sad na salteru tovar prospekata o majcinstvu, dojenje i sl.
    I prvo sto ugledah jeste jedan prospekt na kojem su naslikani muskarac i zena.
    A ja MM-u "Vidi doktor na prospektu" MM zino u mene i nista ne konta.
    Poslije sam mu objasnila da sam na prospektu vidjela doktorovu nasmijanu facu i one njegove zube
    Prividjenje

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moja baka: "Donijela sam ti veterinarski sendvic za marendu." (vegetarijanski)

Ema: "Isperi mi nos s ekoloskom." (fizioloskom)

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

1.Na prijateljičinoj svadbi dolazim do stola sa hranom, uzimam komad sira i čačkalicom nabadam maslinu, kad ono......dižem čitav grozd grožđa!
    Naravno, otkinula sam bobicu i elegantno odšetala, kao, baš sam to htjela.....
    2.U čekaonici kod odvjetnika sjedim sama, ispred mene veliko ogledalo, ljeto, na meni majica na preklop. Mislim, malo ću je popraviti pa je odvezujem i namještam. Ulazim u ured i vidim tv na zidu, bacim oko a ono ustvari kamerom sniman hodnik i to baš mjesto na kojem sam ja sjedila......

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

točkica :D

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

sjetih se jos jedne svoje provale.

posto imam veliku nogu uvijek mi je bilo ogroman problem naci sebi cipele.
    I tako jedne prilike ja sa prijateljicom krenula u potragu. Hodali smo mi pola dana po trgovinama i na kraju mrtve umorne udjemo u jednu trgovinu obuce, gdje svi modeli leze na podu.
    Izujem se ja i pocnem isprobavat. Ma nista mi ne moze.
    Kade prijateljica vidno iznervirana sutne mi jednu cipelu i kaze "Daj probaj ovu"
    Obujem ja ko od sale. Kad doskakuta djveojka na jednoj nozi i meni ce "To je moja stara cipela"
    Djevojka se izula da isproba obucu, a ja obula njenu iznosenu cipelu.
    Sve tri smo pocrkavale od smijeha.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

grcam od smijeha

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ja sam bila s prijateljicom na faxu i gledam zenu kako trci yapuca u staklena vrata(nije ih vidjela) i ja puknem od smjeha i naglo se okrenem da to kazem svojoj prijatelljici i spucam od staklenu pregradu na pultu za ispunjavanje formulara

setam ja s MM gradom i zalim se na mog tetka koji mi je rekao (nakon zavrsenog kursa za manekene) ako nastavim hodat dignute glave da cu upast u saht, cim sam izgovorila rijec saht, stvarno upadnem u jedan (hvala Bogu plici)saht

Trazim ja naocale po kuci i nikako da ih nadjem.Ja ljuta ko ris i od bijesa pocnem plakat.I ko god je dolazio ja sam rezala i derala se sto mi ne pomognu.Kad sam se posteno smorila i kad sam pocela pravo da placem,sjednem da MALO OCISTIM NAOCALE KOJE SU SE OROSILE OD SUZA!

U tramvaju vozimo se ja i prijateljica i onako pricamo.U to ulazi zena sa djetetom i djete dotrca do mene i viknu MAMA PA OVO JE SEHERZAHA IZ 1001 NOCI (ja nosim maramu 8) i to najcesce svilene bojene tehnikom mokro na mokrom i djeci se vrlo cesto znaju jako dopasti)

Ayna

Početno

Citiraj white_musk prvotno napisa

U tramvaju vozimo se ja i prijateljica i onako pricamo.U to ulazi zena sa djetetom i djete dotrca do mene i viknu MAMA PA OVO JE SEHERZAHA IZ 1001 NOCI (ja nosim maramu 8) i to najcesce svilene bojene tehnikom mokro na mokrom i djeci se vrlo cesto znaju jako dopasti)

hej musk ... i ja nosim naocale i gle, i ja nosim mahramu
    budi mi poselamljena!

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Divi se MM jednom prilikom našem sinu kako je lijep i velik, na njega, naravno.
    Ja mu kažem kako je to sve zbog maminog mlijeka.
    MM me potom zamoli da otvorim ladicu s njegovim čarapama.
    Ja otvaram ladicu i dalje meljem o svom dojenju i o tome kako sam ponosna što mali tako dobro napreduje na mom mlijeku.
    MM mi govori da potražim medalju u toj ladici s čarapama.
    Ja i dalje meljem li meljem... i tražim medalju....
    Prestala sam tek kad se čovjek skoro počeo gušiti od smijeha.

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Ayna prvotno napisa
    Citiraj white_musk prvotno napisa

hej musk ... i ja nosim naocale i gle, i ja nosim mahramu
    budi mi poselamljena!
    alejkum selam werahmetullahi we berekatuhu

(Mir,milost i blagoslov Boziji bili s tobom) mali prevod selama

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Točkice
    Ja pred mnogo godina u muzeju Mimara i taman pronašla s frendicom jednu praznu dvoranu da malo popravim frizuru, počešljam se, a na izlazu skužim da su svugdje kamere i da ovi na ulazu imaju ekrane [/i]

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kod nas se na poslu fura potpuni bussines look (meni ne tako drago, ali sta cu).
    Ja odem u shoping i nabavim par odjelaca i suknjica. Sljedeci dan na poslu sastanak sa viskom zvanicnicima nase Vlade i ja tu kao prevodilac. Pauza pet minuta i ja trk od WC-a. Ulazim, prolazim kroz cijelu salu sjedam a ljudi me cudno gledaju pa cak se smiju. Meni nesto hladna stolica na koju sa sjela, kad ono ja zadnji dio suknje utrpala u gace . Sada gotovo svi znaju kako izgleda moja zadnjica, a ja na svakom sljedecem sastanku nosim hlace i ne idem u WC.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Mila prvotno napisa
    kod nas se na poslu fura potpuni bussines look (meni ne tako drago, ali sta cu).
    Ja odem u shoping i nabavim par odjelaca i suknjica. Sljedeci dan na poslu sastanak sa viskom zvanicnicima nase Vlade i ja tu kao prevodilac. Pauza pet minuta i ja trk od WC-a. Ulazim, prolazim kroz cijelu salu sjedam a ljudi me cudno gledaju pa cak se smiju. Meni nesto hladna stolica na koju sa sjela, kad ono ja zadnji dio suknje utrpala u gace . Sada gotovo svi znaju kako izgleda moja zadnjica, a ja na svakom sljedecem sastanku nosim hlace i ne idem u WC.

:D LOOOOOOLLLLLL

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Mila, za sada vodiš!

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i meni se to dogodilo u studentskoj poliklinici, skuzila sam u Mislavovoj

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Mila, , srećom da ja radim u uniformi koja ima sastavni dio hlaća!

Moji biseri su da nosim petu sa cipelama, a danas sam vidjela "ludsku dvoru" na maškarama!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

prijateljica koja radi u kafiću izlazi iz busa i govori:doviđenja i hvala!

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa i ja se zahvalim i pozdravim sa soferima. (ili ona to kaze vratima? )
    zahvalim se uvijek i vozacima iza sofersajbe koji me puste na zebri

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ovo je za krepat!

Ja sam jednom na poslu zaboravila zatvorit patent na suknji, sagnula se na šanku, a gost me zazove i potiho mi kaže : patent ti je otvoren. I to jedan od redovitijih...A mačka u čipkastim tangama, dobro je što sam imala i crne najlonke.

MM je rekao da je Che Guevara (jesam li dobro napisala?) bio indijanac...

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ma ona pozdravi ljude u busu još im se i zahvali što su je zgurali i smrde

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    pa i ja se zahvalim i pozdravim sa soferima. (ili ona to kaze vratima? )
    zahvalim se uvijek i vozacima iza sofersajbe koji me puste na zebri
    :?

I ja.
    I dok vozim obavezno mahnem u znak zahvale vozacu iz kontra smjera koji me pustio da prodjem u uskoj ulici. I na nasim cestama obavezno blinkam vozacima iz kontra smjera kad ih murija ceka iza ugla...

A meni se jednom dogodilo da sam izasla sa sata i hodala po hodniku na drugom katu, a iza mene se vukle najlonke... (znate ono - vecer prije skinete hlace zajedno s najlonkama, a drugo jutro obucete ciste najlonke i te iste hlace, a stare najlonke zaboravite izvaditi iz nogavice). Nisam ni skuzila dok mi jedna ucenica nije diskretno prisapnula:"Profesorice, nesto vam se vuce po podu..."

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ne kužite!anyway meni je

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

mi u Rijeci izlazimo na srednja vrata,ne kod šofera

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

evo sta se desilo mojoj rodici
    Ujutro kao i svaka mama spremila dijete za skolu, pospremila kucu, nabrzinu se obukla i sa sinom usla u tramvaj.
    Bilo joj vruce, a ona raskopca kaput. Kad ono sve oci uprle u nju.
    Ona u kombinezonuuuuuuuuuu. Zaboravila se obuc.
    Kaze da ju je sin godinama poslije toga, molio da ga ne vodi u skolu u kombinezonu.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

dille mene su zbog toga zaustavljali po cesti.............

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ja se na kućni telefon nekad javim - ljekarna, izvolite

Ali to je valjda normalno

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

nakon sto sam rodila piku,a 1 dan prije odlaska doma iz bolnice,donese meni med.sestra 1 cepic za guzu(jer se morala obaviti velika nuzda prije napustanja bolnice) i one najlonske,prozirne rukavice!!!
    gledam ja te rukavice u cudu i vec me uhvatila panika sto cu i kako cu!!! naime,ja sam bila uvjerena da u njima moram svom dr-u donijet dokaz da sam obavila to sto sam trebala!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •