Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 107

Tema: zanimljivosti za djecu (i odrasle) na Jadranu

mamaduda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno zanimljivosti za djecu (i odrasle) na Jadranu

mame i tate koji živite na našem lijepom Jadranu ajde otkrite nama kontinentalcima neka zanimljiva mjesta koja bi mogli posjetiti dok smo na ljetovanju.

evo, mi ove godine treći put idemo u Srimu i neki dan sam slučajno naletjela na netu da u Vodicama ima Aquarium i muzej pomorske tradicije. Baš mi je žao da za to nismo znali prošla dva puta kad smo bili, ali ove godine ćemo ga sigurno posjetiti. Inače dok smo na tom području obavezno idemo u NP Krka.

gdje ima zanimljivih građevina, iskopina, muzeja .... i gdje otići na izlet?

evo link na muzej u Vodicama

http://www.aquarium-vodice.com/index.php?id=3&L=1
    Posljednje uređivanje od mamaduda : 22.05.2012. at 16:35

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

tu blizu imaš arheološki lokalitet bribirska glavica. to je čak jedan od važnijih lokaliteta u hrvatskoj, tako piše. mi smo bili prije par godina i jedva smo ga našli valjda su poboljšali signalizaciju jer je stvarno fora za vidjeti. znam da smo negdje kod vodica skrenuli na lijevo i to je to. i onda smo lutali. al i to je bio dio izleta. bio je hladan ljetni dan, savršen za lunjanje po šibenskom zaleđu. nije daleko.

http://www.sibenikregion.com/hr/kult...a-glavica.html

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

U kojem mjesecu dolazite?

mamaduda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    U kojem mjesecu dolazite?
    dolazimo 5.8. i biti ćemo nekih 7-10 dana

cvijeta73 ovo mi interesantno izgleda, budem malo proučila

nadam se da će biti još prijedloga, ne samo za ovu županiju, već cijeli Jadran i zaleđe

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Mi svake godine idemo u Makarsku u ovaj mali muzej riba:
    http://www.makarska-croatia.com/stra...id=112&lang=hr

A u Crikvenici je:
    http://www.raviko.hr/aquarium/hr.htm

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mi smo često na Krku. Od zanimljivosti mi pada na pamet špilja Biserujka, Jurandvor (Baščanska ploča), a lani smo otkrili i akvarij u Baškoj: http://www.akvarij-baska.com.hr/video_hr.html

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Evo me konačno.
    Ako kupite kartu za NP Krka, možete cijeli dan obilaziti razne lokalitete za istu cijenu. Meni je od Skradinskog buka i draži Roški slap, sad je još dodatno uređen. Također su uredili prilaz slapu Manojlovcu i arheološkom lokalitetu Burnum. Za Visovac i ostale ture brodom (koje su krasne, osobito prema Manastiru Krka) plaća se dodatno.
    U Kninu je jako lijepo i zanimljivo na tvrđavi, koja je uređena kao nekoliko muzeja, i lijep je slap Krčić kojim završava rječica Krčić, uz koju se može zgodno piknikirati.
    Još sjeveroistočnije su Civljani. Ondje je najveći od sedam izvora rijeke Cetine i prekrasna crkva Sv. Spasa iz 9. stoljeća.
    Osim Krke, ja volim posjetiti i NP Kornati, ali to je brodom i skuplje.
    Blizu je NP Paklenica, u Zadarskoj županiji.

U Dubravi kraj Šibenika nalazi se Sokolarski centar. Kraj Pakova sela je Etnoland, tamo nisam bila pa ne mogu preporučiti.

Hrabri roditelji mogu skakati bungee sa Šibenskog mosta
    Ako niste posjetili Skradin i Primošten, mislim da ste dosta propustili.

Kakvu glazbu volite? U vrijeme vašeg posjeta, u Šibeniku se održava Terraneo. Mi smo jednu popodne i djecu poveli.

Ako treba kakva pojašnjenja, samo pitajte, da ne lijepim bezveze hrpe linkova.
    Možda se još čega sjetim, ovoliko zasad.
    Posljednje uređivanje od Jurana : 23.05.2012. at 11:53

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja bih dodala da su moji bili u tom Etnolandu i oduševili se.Bili su i u Sokolarskom isto im odlično bilo.Lijepo je otići i na Vransko jezero ulaz sa strane Pakoštana ispod pumpe.Može se posjetiti i farma konja na Vranskom .Bave se terapijskim jahanjem ali primaju i ostale.Samo za napomenuti konji se NE SMIJU hraniti.

mamaduda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Jurana i cure

svi prijedlozi su super! sad mi je malo gužva na poslu, ali do 8 mj. ću si sve lijepo proučiti i popisati

inače mi smo od onih koji 7 sati putuju do Dalmacije. Stanemo gdje možemo, pogledamo ako ima što interesantno putem. Prošli put smo do Srime išli starom cestom kroz Liku i preko Knina, a nazad po Velebitu, pa Gospić, Otočac ....

Etnoland super izgleda, to kad ćemo ići na Krku pa skrenemo za Pakovo Selo

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Dajte ideja i za Zadarsku županiju!

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mi se ove godine spremamo u okolicu Zadra, pa klinci već sad šilje kako će opet ići na morske orgulje (ali to je općepoznato).

MM je na Google Earth našao zgodnu stvar, a to je solana u Ninu. Imaju i muzej, pa svakako namjeravamo svratiti: http://solananin.hr/

Dalje nismo ni tražili, jer u Zadru stvarno ima puno toga za vidjeti što još nismo obišli.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Eh da zaboravila napisati.
    Viteški turnir zadnjeg vikenda u 8 mjesecu na Vranskom jezeru tj.na Vrani

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

zadar-muzej antičkog stakla-ako možete nabasati kad pokazuju kako se puše staklo

blizu gračaca starom cstom špilja ima jedna, divota za skrenuti s puta u ugodnu prohladnu "klimatiziranu" špilju

osim toga kninska tvrđava je lijepa i uređena

u šibeniku je lijepa tvđava sv. ane, ona sv. nikole je zapuštena, al meni isto "posjetljiva"

od drugih arheološkoh lokaliteta: burnum, asseria i varvaria, salona, narona, zatim klis, sitit ću se još

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Evo me konačno.
    Ako kupite kartu za NP Krka, možete cijeli dan obilaziti razne lokalitete za istu cijenu. Meni je od Skradinskog buka i draži Roški slap, sad je još dodatno uređen. Također su uredili prilaz slapu Manojlovcu i arheološkom lokalitetu Burnum. Za Visovac i ostale ture brodom (koje su krasne, osobito prema Manastiru Krka) plaća se dodatno.
    U Kninu je jako lijepo i zanimljivo na tvrđavi, koja je uređena kao nekoliko muzeja, i lijep je slap Krčić kojim završava rječica Krčić, uz koju se može zgodno piknikirati.
    Još sjeveroistočnije su Civljani. Ondje je najveći od sedam izvora rijeke Cetine i prekrasna crkva Sv. Spasa iz 9. stoljeća.
    Osim Krke, ja volim posjetiti i NP Kornati, ali to je brodom i skuplje.
    Blizu je NP Paklenica, u Zadarskoj županiji.

U Dubravi kraj Šibenika nalazi se Sokolarski centar. Kraj Pakova sela je Etnoland, tamo nisam bila pa ne mogu preporučiti.

Hrabri roditelji mogu skakati bungee sa Šibenskog mosta

Kakvu glazbu volite? U vrijeme vašeg posjeta, u Šibeniku se održava Terraneo. Mi smo jednu popodne i djecu poveli.

Ako treba kakva pojašnjenja, samo pitajte, da ne lijepim bezveze hrpe linkova.
    Možda se još čega sjetim, ovoliko zasad.
    oću kući! oću kući!!!!

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

x

Super post Jurana!

Skradin je prekrasan, stvarno se isplati poći, nama je postao običaj izlet ljeti u Skradin na domaću pašticadu u jedan restoran, moram izguglat ime, toplo preporučam.

Ako vam nije daleko do Trogira, Salone, Splita, Klisa, ima se što vidjeti.

Super je što većna mjesta ljeti ima i svoje kulturno ljeto pa pogledaj na web stranicama turističkih zajednica budu obavijesti i zna bit puno zanimljiosti za vidjet i čut.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Mi se ove godine spremamo u okolicu Zadra, pa klinci već sad šilje kako će opet ići na morske orgulje (ali to je općepoznato).

MM je na Google Earth našao zgodnu stvar, a to je solana u Ninu. Imaju i muzej, pa svakako namjeravamo svratiti: http://solananin.hr/

Dalje nismo ni tražili, jer u Zadru stvarno ima puno toga za vidjeti što još nismo obišli.
    Istina, Nin je odlično mjesto. Ondje je i ona mala katedrala, a putem od Zatona je još jedan mali sakralni objekt koji ćete sigurno prepoznati jer je često fotografiran (mislim da je u redu da ovdje upotrijebim )
    Ali, isplati se vidjeti. I slikati

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj makita prvotno napisa Vidi poruku
    u šibeniku je lijepa tvđava sv. ane, ona sv. nikole je zapuštena, al meni isto "posjetljiva"
    To ovisi o plimi, bolje reć oseki

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Mislim da je i Pag dobar za izlete: ima solana, sirana i čipka.
    Znam da organizirane grupe mogu sve ovo obići, ne znam kako je za pojedince.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

http://vransko-jezero.hr/cms/content/view/45/lang,cro/

nakon kiše s ovog vidikovca je prekrasan pogled na otoke - vidi se do Italije
    uređeno s klupicama, pa se može lijepo sjesti i pojesti nešto dok djeca trčkaraju (uglavnom nemaju gdje pobjeći osim na pločaste stijene koje je zgodno preskakati, fotografirati se i sl.)
    plaća se ulaznica, ali nama striček uvijek naplati samo nešto sitno za odrasle

na vidikovac se dolazi iz mjesta Vrana, pa mislim da se onda skrene prema Radašinovcima ili ako se ide sa šibenske strane onda preko Stankovaca - uglavnom imaju putokazi

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a jedno od mjesta kad nam je dosta plaže je skradinsko uređeno odmorište na autocesti
    krasan pogled, puno prostora za skakanje

dogovorimo se s prijateljima koji su na proputovanju autocestom da se vidimo na kavi - oni stanu odmore se od puta, nama isto dobro jer djeca promijene teren

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    http://vransko-jezero.hr/cms/content/view/45/lang,cro/

nakon kiše s ovog vidikovca je prekrasan pogled na otoke - vidi se do Italije
    uređeno s klupicama, pa se može lijepo sjesti i pojesti nešto dok djeca trčkaraju (uglavnom nemaju gdje pobjeći osim na pločaste stijene koje je zgodno preskakati, fotografirati se i sl.)
    plaća se ulaznica, ali nama striček uvijek naplati samo nešto sitno za odrasle

na vidikovac se dolazi iz mjesta Vrana, pa mislim da se onda skrene prema Radašinovcima ili ako se ide sa šibenske strane onda preko Stankovaca - uglavnom imaju putokazi
    mi već godinama ljetujemo u Biogradu al za ovo nisam znala...svakako ćemo posjetiti ove godine.... na turnir nećemo stići,al nema veze....

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mislim da je i Pag dobar za izlete: ima solana, sirana i čipka.
    Znam da organizirane grupe mogu sve ovo obići, ne znam kako je za pojedince.

Mi smo na Pagu i nismo obišli ništa od toga. Znam da mala privatna sirana u Kolanu (?) ima obilaske sa degustacijom za grupe; za solanu ne znam da ima obilazaka, a čipke više baš nema niti na cesti. Bio je nekakav muzej soli u gradu Pagu - neloše za pogledati, no traje 5 minuta.

Pag je sam po sebi vrlo zanimljiv otok i ja bih ga rado obilazila da recimo ljetujem u Zadru, no nema baš nekih zanimljivosti za djecu.

Zanimljiv za vidjeti je most, pa tvrđavica kod mosta, grad Pag je krasan mali dalmatinski gradić, jako je lijepo mjesto Lun na potpuno suprotnoj strani otoka od mosta, iznad Luna su stoljetne masline, grad Pag ima i prilično dobar ljetni festival klasične glazbe, zanimljivo je doći i na paški karneval kada se na središnjem trgu pleše kolo.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ja sam sve ovo na Pagu obišla organizirano, na školskom izletu.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Kako ste obilazili čipku, što to znači?

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ma, traljavo sam se izrazila.
    Htjela sam reći da smo obišli neki prostor u kojem je bilo izložene čipke.
    Danas postoji galerija, a u planu je i muzej, je li tako?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ma pojma nemam zato i pitam. Tj. znam da je na trgu bila nekakva galerija ali čini mi se da to više uopće ne radi.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Burnumske ide 13. 6. 2012.
    Slike od prošle godine

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

znate li za kakve atrakcije na području i u blizini Čiova?

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Bile su još jedne burnumske ide u srpnju, a bit će i u kolovozu.
    Piše na fejsbuku

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nas je bilo posvuda no s obzirom da Istarska županija nije pokrivena evo mog doprinosa

Legend fest u Pićanu - ove godine je 7. , a mi smo bili 3,4 puta. Glavni program su predstave što za odrasle što za djecu, radionice ... ovisno o temi starim gradom Pićanom hodaju maskirane, vile, štrige , vitezovi ...
    Akvarij u Puli - nalazi se u staroj utvrdi Forta Verudela, prekrasan je. Mi smo jedne godine bili u vrijeme kad su puštali kornjače nakon oporavka u more
    Špilje - zadnja u kojoj smo bili je Feštinsko kraljestvo - jedna privatana lijepa mala špilja
    Od prirodnih ljepota je super Limski kanal, močvara Palud kod Rovinja, rt Kamenjak
    Hrpu toga smo još obišli ovog sam se prvo sjetila.

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Nina-mandarina prvotno napisa Vidi poruku
    znate li za kakve atrakcije na području i u blizini Čiova?
    Imaš Trogir, Kaštela, Solin, Klis, Split, sve na udaljenosti od max 30km, svaki od tih gradova je lijep i ima se što za vidjeti.
    Imaš i njihova kulturan ljeta pa bude koncerata, izložbi, predstava i naravno ribarskih večeri.

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Nešto drugo tražeći, naišla sam na ovo:

http://www.kulturni-turizam.com/hrv/home#.UAgD4qDwd8E

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj zhabica prvotno napisa Vidi poruku
    Imaš Trogir, Kaštela, Solin, Klis, Split, sve na udaljenosti od max 30km, svaki od tih gradova je lijep i ima se što za vidjeti.
    Imaš i njihova kulturan ljeta pa bude koncerata, izložbi, predstava i naravno ribarskih večeri.
    Nije loše provozat se do vrha Kozjaka (Malačka), pogled je i za mene bio spektakularan, a pogotovo nekome iz ravne Slavonije ili slično.
    U blizini Dugopolja, splitsko zaleđe, je spilja Vranjača, prekrasno, ali ne za manju djecu, većima ludilo. Temperatura nikad nije preko 15 stupnjeva, da se neko ne iznenadi kao ja...

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo često na Krku. Od zanimljivosti mi pada na pamet špilja Biserujka, Jurandvor (Baščanska ploča), a lani smo otkrili i akvarij u Baškoj: http://www.akvarij-baska.com.hr/video_hr.html
    Samo da se nadovežem na Peterlin ako idete vidjeti spilju Biserujku preporučila bih i da probate mazanje ljekovitim blatom u uvali Soline (kažu da stvarno pomaže),
    krasno je za posjetiti i otočić Košljun u blizini Punta (voze svakodnevno brodice do tamo) tamo imate muzej i samostan franjevaca i cijeli otočić možete obići u jednoj šetnjici.
    Grad Krk ima tvrđave koje su zanimljive za pogledati, i super su mi jednodnevni izleti brodom pa tako se mogu posjetiti okolni otoci, gledati delfine, kupati se na osamljenim plažama itd. Evo jedan kratki filmić pa možda dobijete još neku ideju
    Posljednje uređivanje od Mali Mimi : 19.07.2012. at 16:51

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

U nedjelju, 9.6. je maraton na Učku za roditelje i bebe/djecu. Dva puta je odgađan pa čekam detalje kako i kada. Mada msilim u 11h.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj larmama prvotno napisa Vidi poruku
    nas je bilo posvuda no s obzirom da Istarska županija nije pokrivena evo mog doprinosa

Legend fest u Pićanu - ove godine je 7. , a mi smo bili 3,4 puta. Glavni program su predstave što za odrasle što za djecu, radionice ... ovisno o temi starim gradom Pićanom hodaju maskirane, vile, štrige , vitezovi ...
    Akvarij u Puli - nalazi se u staroj utvrdi Forta Verudela, prekrasan je. Mi smo jedne godine bili u vrijeme kad su puštali kornjače nakon oporavka u more
    Špilje - zadnja u kojoj smo bili je Feštinsko kraljestvo - jedna privatana lijepa mala špilja
    Od prirodnih ljepota je super Limski kanal, močvara Palud kod Rovinja, rt Kamenjak
    Hrpu toga smo još obišli ovog sam se prvo sjetila.
    Dodajem:
    - jama Baredine kod Nove Vasi (okolica Poreca)
    - NP Brioni (ocito, ali nepreskocivo!)
    - Serbedzijino kazaliste Ulysses ce u kolovozu na Tvrdjavi Minor na Malom Brijunu igrati Odiseja.
    - Zvjezdarnica u Visnjanu - u postsezoni (rujan) nudi i dane otvorenih vrata, a na ljetni solsticij obicno u Ticanu bude organiziran Astrofest, moze se i prenociti pod otvorenim nebom;
    - Giostra - porecki povijesni festival, u rujnu
    - postoje razni lokaliteti gdje se mogu vidjeti otisci dinosaurovih stopala (Kamenjak, pa kod Rovinja, pa na Brijunima, itd.) - ali Dinopark u Funtani ("zabavni") preporucujem preskociti
    - Pazinska jama i ponornica Pazincica - pricu povezite sa Julesom Vernom i knjigom "Matthias Sandorf", a iznad jame je Etnografski muzej Istre u Kastelu
    - Hum, najmanji grad na svijetu (preporucujem povezati s izletom u Aleju glagoljasa kod Roca i Kotle za dozivljaj prirode)
    i jos mnogo, mnogo toga... dopisem kako se sjetim.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mi smo lani bili u Zukvama kod Nina i onima koji se zateknu tamo preporučujem slijedeće:

Muzej soli u sklopu Solane Nin: http://www.solananin.hr/

Muzej ninskih starina (u sklopu Arheološkog muzeja Zadar; treba napomenuti da ima i interaktivno vođenje za one koji imaju wifi na mobitelima - moj sin se raspametio): http://hr.wikipedia.org/wiki/Muzej_ninskih_starina

Arheološki muzej Zadar je (nadam se) već spomenut.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Opet ja
    Otvoren akvarij.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

To ovisi o plimi, bolje reć oseki
    Mislim da si se zabunila. O plimi odnosno oseki ovisi obilazak tvrđave Sv Ante, na Ane! Ana je na Kopnu, a Ante u moru! Preporučujem svakako!

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Definitivno se radi o Tvrđavi svetog Nikole, a novost je da se može do nje neovisno o oseki i plimi jer je pred završetkom šetnica koja ide od Mandaline uz Kanal sv. Ante do Tvrđave svetog Nikole.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Definitivno se radi o Tvrđavi svetog Nikole, a novost je da se može do nje neovisno o oseki i plimi jer je pred završetkom šetnica koja ide od Mandaline uz Kanal sv. Ante do Tvrđave svetog Nikole.
    Imaš pravo. Kanal je Sv. Ante a tvrđava je Sv. Nikola. Ovo za šetnicu nisam znala ali u svakom slučaju super vijest-da ne ovisiš o plimi i oseki a ovako će biti pristupačno i za male kikače. Hvala na info!

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

plaža mog djetinjstva

BuBA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Mi smo od subote u Tisnom, jedva čekamo to vidjet Napravljeno je i novo ograđeno igralište za klince

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ova karta mi je fora
    Joj sad vidim da je od prošle godine
    Posljednje uređivanje od Jurana : 20.06.2013. at 09:53

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jurana - pliz gdje je akvarij u Šibeniku i gdje je to novo igralište na Murteru?
    Ona tvrđava, pa jel nije sv Nikole ona iznad starog groblja?
    MM kaže da tamo ima puno hodati (tamo do tvrđave u moru), jel puno i jel mogu s kolicima?
    Idemo u subotu pa da klinci uživaju.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Akvarij je u staroj gradskoj jezgri, vrlo blizu Katedrale.
    Tvđava svetog Nikole je na izlazu iz Kanala, a ona s grobljem je Sveti Mihovil (na nju se ne može jer se gradi).
    Za Murter ne znam.

Za prilaz svetom Nikoli ću se još javiti jer moram provjeriti je li šetnica gotova. Sama šetnica je duga 4 km, ali ne mora se krenuti od početka, nego autom doći nadomak tvrđavi. Još jedino nisam sigurna za ulaz u tvrđavu, koliko je pristupačan.

BuBA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Igralište je u Tisnom, malo prije plaže sv. Andrije!ima puno hlada i skroz je novo

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Šetnica nije gotova.
    Pješke bi se to svejedno dalo sve obići (mi smo još proljetos), ali kolicima ne. Na samu tvrđavu se penje preko nasipa, starija djeca mogu sama, a našeg je mlađeg muž nosio.
    Evo nekih slika.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •