Pokazuje rezultate 1 do 50 od 68

Tema: Račun za vodu - Zagreb a i šire

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

evo dobila sam pismeni odgovor:

'' Uvidom u Vaše mjerno mjesto vidljivo je da je očitanje Vašeg brojila bilo na dan 02.10.2013. kada je stanje na brojilu iznosilo 640m3.

Novo očitanje Vašeg brojila bilo je na dan 06.06.2014. kada je očitano stanje iznosilo 755m3. Do kraja mjeseca određena je procjena od 10m3, odnosno do stanja na brojilu 765m3.

Dakle u periodu 02.10.2013.-27.05.2014. računi su ispostavljani na temelju sistemske procjene koja je u Vašem slučaju bila manja od stvarne potrošnje
    Slijedom čega Vam je na računu obračunata razlika u potrošnji za navedeni period.
    Podsjećamo da svaki korisnik može sam očitati vodomjer i dojaviti očitano stanje između 27-og do 30/31-og u mjesecu, te će temeljem te dojave biti ispostavljen naredni račun''

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

ovo je jedino mjesto gdje sam našla raspravu o problemu sličnom mome, pa ako tko može udijelit kakav pametan savjet bila bih zahvalna.
    Naime, već više od pola godine brojilo vodomjera je na istom broju i nama dolaze računi na nula kn, a nas sedmero u kući (odvojeni stanovi al isti vodomjer)....moram li uopće reći da bi račun trebao bit veći od 0 kn... Gazda naravno ne poduzima ništa jer mu paše ne plaćati vodu a uzimat onu cifru od stanara koju smo uvijek plaćali, dakle mi vodu plaćamo njemu al on njima ne pod tvrdnjom da je to problem vodoopskrbe a ne njegov. Dakle zna li itko dal da zovem vodoopskrbu da to riješe il će oni sami skužit da nešt nije u redu il šta pobogu da čovjek radi? Il će sad samo najednom bubnut račun za sve potrošeno dosad?

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj hehe2528 prvotno napisa Vidi poruku
    ovo je jedino mjesto gdje sam našla raspravu o problemu sličnom mome, pa ako tko može udijelit kakav pametan savjet bila bih zahvalna.
    Naime, već više od pola godine brojilo vodomjera je na istom broju i nama dolaze računi na nula kn, a nas sedmero u kući (odvojeni stanovi al isti vodomjer)....moram li uopće reći da bi račun trebao bit veći od 0 kn... Gazda naravno ne poduzima ništa jer mu paše ne plaćati vodu a uzimat onu cifru od stanara koju smo uvijek plaćali, dakle mi vodu plaćamo njemu al on njima ne pod tvrdnjom da je to problem vodoopskrbe a ne njegov. Dakle zna li itko dal da zovem vodoopskrbu da to riješe il će oni sami skužit da nešt nije u redu il šta pobogu da čovjek radi? Il će sad samo najednom bubnut račun za sve potrošeno dosad?
    Jel imaš ikakav pisani trag da si gazdi platila određeni iznos? Ako nemaš, potrudi se da ga nabaviš, za svaki slučaj.
    u pravu je da je to problem vodoopskrbe, ali ako svjesno ne poduzima ništa a zna da problem postoji, kad tad će se to svaliti na njega, a onda posljedično bi moglo i na vas ako se ne zaštitite

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •