-
Namirnice iz organskog uzgoja
Bok cure (i decki)!
Pronasla sam slucajno na webu obitelj koja se bavi organskim uzgojem voca, povrca i zitarica (i jos svasta po malo). Prodaju ih na trznicama u Zagrebu, a imaju i dostavu. Cini mi se super iako nisam provjerila. Provjerite vi, pa javite.
Evo adrese: www.eko-sever.hr
-
moram se nasmijat jel na forumu svi u blizini Zg. samo pričaju o tom Severu
-
Pa hajde onda dodajte još neke
Ja znam za Mavrovića.
-
-
-
Zna li tko koga u Splitu ..
-
raspitam se pa javim, mislim da mm zna (jedan covjek koji je samo subotom na velikom pazaru)
-
Mislim da znam ko je to al pitaj ti svejedno
-
A u Zadru? (odjednom sam postala opsjednuta porijeklom hrane, budući da da desetak dana krećemo s dohranom)
-
Sad mi je jasno zasto svi pricaju o ekoseveru, ovi bio-zrno su duplo skuplji, a ni ekosever nije bas jeftin u usporedbi sa standardnim namirnicama, covjek pozeli imati svoj vrt.
-
ja sam jdnom naručila od severa povrće. dostava na kućnu adresu. plaćanje na licu mjesta. ne znam ima li razlike od onog što je u dućanima, al mi je recimo crveni luk totalno drugačije mirisao od onih iz dućana. spremam se opet naručit, jer se eto tako pravdam da valjda ipak dobijem neš zdravije!
-
inače, žemske su me "zarazile" dm-om i annaturom (il kak već), pa smo jučer kupili žitarice, pir griz, proso...
-
sta je to pir griz i kakva je ta alnatura?
-
-
Mame iz Splita, gdje kupujete voće i povrće? Postoji li neki eko proizvođač?
-
Ja na sreću imam vlastiti bio-vrt daleko od ceste, ljudi....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma