Citiraj znatiželjna_505 prvotno napisa Vidi poruku
treba mi moralna potpora.....jer sam napol luda ... K ima 3,5 godina s 2 navršene skinuli pelene.... prvo vrijeme 2-3 mj sve o.k. tad je počelo zapišavanje po danu i to tako da su gačice mokre nije sve ispustila ali kao da joj je to bio znak da treba na wc. to je trajalo dugoooo s manjim poboljšanjima i vraćanjima na isto.... probali svašta....razgovor podsjećanje al je sve ostalo manje više isto.... pelenu za spavanje je imala cijelo vrijeme..... prije 2 mj.... stanje se opet ne poboljšava...rekli su mi da to možda ima veze s tim da ima noćnu pelenu i da je opuštene.... 20.12. odlučila skinuti noćnu pelenu bez obzira što je ona svako jutro bila puna puncata....UHHHHH.... rezultat već 6 tjedana svaku noć mjenjam pidžame i plahte 3 do 4 puta po noći..... jedino poboljšanje je da po danu više nisu gaće mokre već pravovremeno ide na wc.......
nakon 6 tjedana ja sam luda poboljšanja nema.... uopće ne zadržava mokraću... pušta ju malo po malo valjda kak joj se nakupi u mjehuru. probala sam se buditi, navijati sat al masu puta dođem prekasno. ona se nekad popiša i odmah probudi a nekad nastavi spavat i probudi se kroz neko vrijeme... Stvari se ne poboljšavaju .... ja trudna 27 t i lagano mi treba neprekinutog sna...uopće ne vidim rješenje.... bila kod pedijatrice ona veli da do 5 godine toleriraju pišanje i mama dižite se. pokušavala sam ju buditi ali ponekad to rezultira histeričnim napadajima i odbijanjem da se popiša.... na žalost ne mogu se vratiti u prošlost i sve pelene skinuti odjednom... više ne vidim kak da si pomognem... a trebala bi naqpuniti baterije da imam snage za još toliko ili više... sad je i bolesna ... pa kad kašlje po noći još je gore čak 4 do 5 puta.....
ja ću samo reći da je ovo normalno ponašanje i kod većine djece sastavni dio treniranja.