sillyme prvotno napisa
Ja razmisljam da preknem s dojenjem u potpunosti.
Nocas se ona kvrga naravno zakomplicirala iako sam na svaki kme gurala tu cicu u usta, tresla me groznica, jedva sam se digla popiti nesto za temperaturu, jutros opet koma, temperatura mucnine, slabost, zimnica - tako da sam sad na bolovanju i antibiotiku. Po noci kad se probudi ako mu odbijem cicu place, probudi stariju koja spava s moje druge strane, onda se i ona nalijepi na mene, pa je jedva odgurnem da stvorim malo mjesta za spavati, pa ona cenda da me hoce zagrliti a ja samo zarko zelim da legnem i prespavam cijelu noc u komadu, sto nisam zadnje 4,5 godine. Ujutro takva strgana na posao, kad se vratim mali samo hoce cicu i nemogu nista od njega. I jos taj glupi dermatitis, na obje imam ragade, jastucici krvavi, podoj boli i tako... Skupilo se toga. Mislila sam makar do ljeta, a sad samo razmisljam da kupim krevet na kat i oboje ih izmjestim tamo pa da skupim koji mjesec sna prije odvikavanja od pelena.
Mislim, nije ni 18 mjeseci los staz, on je stvarno zdrava beba i pocinjem misliti da ce nam ukupni obiteljski zivot biti kvalitetniji...