Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: štapni usisivač na punjenje?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    natilalimaci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno štapni usisivač na punjenje?

Raspala nam se naša electorulxova energica nakon 7 godina svakodnevnoga usisivanja i sad razmišljamo o drugom štapnom usisivaču.

Meni je uvijek smetalo to preštekavanje iz jedne utičnice u drugu, iako je kabel bio sigurno 7 metara dug, pa razmišljam o onom na punjenje.

Jel netko ima iskustva s takvima? Jesu li dovoljno jaki? Ovaj naš je bio 1400 w.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Electrolux Ergorapido na baterije. Vrijedi svake lipe. Bez kabela. Istina, to nije zamjena za veliki (imam vodeni, koristimo ga recimo jednom tjedno ili jednom u 2 tjedna, ovisno kako stignemo - možda to nije nužno za normalno funkcioniranje, ali imam 2 alergičara i 1 astmatičara, pa to ipak radim) ali ovaj je za svakodnevna skupljanja mrvica i smeća dušu dao. Budući da nema kabel, time uredno rukuju moja djeca kao da je metla u pitanju. Raj zemaljski. Pitam se samo gdje mi je pamet bila što to nisam ranije nabavila. Ima bazu na kojoj se puni, a kad ga čovjek treba, uzme i gura. "Trbuh" mu se vadi pa ima u biti 2u1 - mali stolni.

Evo linka - to je prvi koji sam našla, ima i boljih: http://www.youtube.com/watch?v=vLYwtP-DhnU
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 17.05.2013. at 18:21

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Electrolux Ergorapido na baterije. Vrijedi svake lipe. Bez kabela. Istina, to nije zamjena za veliki
    "Trbuh" mu se vadi pa ima u biti 2u1 - mali stolni.
    X

I mi smo prezadovoljni! Toliko da smo ga kupili i starcima

Datum pristupanja
    Jul 2012

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I mi prezadovoljni, ali uz njega treba i pravi usisavac, a ergorapido se koristi umjesto metle npr. Ja ne znam kako sam prije bez njega! Ako bi vam to bio jedini usisavac u kuci mislim da ipak nije dobro rjesenje.

natilalimaci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

super!! velika hvala svima.

to sam si i mislila. vidjela sam ga neki dan i kiki i pitala se vrijedi li tih novaca.
    ali je u emezetti snižen na 600 kn.

ako kupi mrvice 4 puta na dan, onda je naš! moja djeca su tvornica mrvica!

natilalimaci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Charlie prvotno napisa Vidi poruku
    I mi prezadovoljni, ali uz njega treba i pravi usisavac, a ergorapido se koristi umjesto metle npr. Ja ne znam kako sam prije bez njega! Ako bi vam to bio jedini usisavac u kuci mislim da ipak nije dobro rjesenje.
    Imamo i vodeni koji je snažan i genijalan, ali ga koristimo jedva jednom na tjedan - živa tlaka ga prati cijeloga nakon upotrebe.

A i tako je glasan, da i meni budi nelagodu, a kamoli našem malom mišu.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Kupi, kupi Isprazniš spremnik pa mogu mrviti do mile volje Baterija mu "drži" 10-ak minuta.

I ljetos je bio na sniženju.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ja cekam da mi dodje u ducan Ergorapido 2u1 ali ova novija linija cija je baterija bolja,puni se samo 4h naspram starih modela koji imaju 16h punjenja.... ( druga je skroz vrsta baterije)

saltali su me stalno u Technomarktu kad ce im stic ti novi modeli,proslo 2mj i nikako pa sam na kraju direkt pisala Electroluxu i preljubazna tete me zvala na mob i 10ak min objasnjavala koje sve imaju i u cemu je razlika i na kraju me pitala koje cu boje i da ce me poslovodja zvati kad mi stigne u DU na moje ime.....
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 17.05.2013. at 22:50

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    ja cekam da mi dodje u ducan Ergorapido 2u1 ali ova novija linija cija je baterija bolja,puni se samo 4h naspram starih modela koji imaju 16h punjenja.... ( druga je skroz vrsta baterije)

saltali su me stalno u Technomarktu kad ce im stic ti novi modeli,proslo 2mj i nikako pa sam na kraju direkt pisala Electroluxu i preljubazna tete me zvala na mob i 10ak min objasnjavala koje sve imaju i u cemu je razlika i na kraju me pitala koje cu boje i da ce me poslovodja zvati kad mi stigne u DU na moje ime.....
    Istina je... Vidjela sam prije par tjedana u Elipso dućanu da prodaju te nove Ergorapido 2u1 uz neki debeli popust (40 ili 50%) po sistemu staro za novo. Taj novi ima jaču bateriju i svjetlosni indikator stanja iste. Za sada ne bih mijenjala iako imam staru verziju (kupili ga za 600 kn u Metrou), ali možda za godinu dvije to dođe u obzir. Ne smeta me dugo punjenje baterije - stoji sauger preko noći na bazi i puni se ko mobitel, pa stvarno nema veze koliko sati se puni. Ima dvije brzine - na manjoj mi izdrži preko pol sata, na većoj se isprazni za nekih dvadesetak minuta, ali to je i više nego dovoljno za dnevno čišženje uz moju kvadraturu stana cca 65m2. Rijetko ga ispraznim do kraja.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 21.05.2013. at 09:56

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ovo je definitivno rješenje za moju kuhinju pazite sad - crne podne pločice visoki sjaj
    dodajem da se iz kuhinje izlazi na manji balkonić čiji pod naravno nije stalno čist i uredan
    pa vi zamislite kako izgleda ta kuhinja
    a lijepo su mi govorili
    Posljednje uređivanje od Blekonja : 21.05.2013. at 11:54

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •