Pokazuje rezultate 1 do 50 od 154

Tema: Njemački u 4. razredu - da ili ne?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    Podižem... mi smo jučer dobili upitnik za ispuniti da li žele njemački (i talijanski) kao izborni, odlučili se zajednički za njemački (iako je malo i negodovala).
    Gledam i ja na to kao benefit... iako ne razumijem, što znači "dodatni bodovi za srednju"-ovisi li o tome da je dijete odlikaš iz njemačkog kao izbornog ili je već samo to što uči njemački benefit da dobije dodatne? Nije nam to naravno nikakva misao vodilja, samo me zanima.
    A ako je i neće zanimati ili joj bude težak, tješim je da je uvijek možemo ispisati krajem šk. godine.
    Bodove za drugi strani jezik su ukinuli prije nekoliko godina. Benefit drugog stranog jezika nije upitan - pogotovo ako se pokaže da u školi imaju dobrog nastavnika. (Samo usporedi cijene škola stranih jezika, a ako ima mogućnosti da u okviru redovne nastave ima izborni predmet, to svakako treba uzeti). Za srednju može dobro doći ako se dijete odluči upisati u neku jezičnu školu, ali nemam vlastitog iskustva s tim, pa ne znam. Moj stariji je u srednjoj zadržao i engleski i njemački, a to ne bi mogao da nije u osnovnoj učio oba jezika.

Sad vidim da je tanja_b napisala isto za bodove i upis u srednju školu...
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 09.04.2019. at 09:14

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •