-
E, za klasični program (latinski-grčki) mi ni u jednom trenutku nije bilo žao što nema tu mogućnost u školi
iako je svojedobno pokazivao neki interes, ali nije bilo izbora u školi - prema tome, ne može. Sad mi je drago zbog toga, ipak je to puno dodatnih sati u rasporedu. To latinskog što mu može zatrebati naučit će u gimnaziji, a jezičar ionako neće biti.
Za informatiku mi je malo krivo što je išao, ali čak i kad sam mu nudila ispis, nije htio ni čuti. Problem je (i opet, nismo to mogli znati) što je profesorica informatike 3 godine bila na porodiljnom i imali su profesora na zamjeni kod kojeg je to bilo otaljavanje programa (nije da nisu ništa radili, ali smiješno malo, sve to je mogao naučiti i sam doma). E, onda se profa vratila u 8. razredu i krenula s njima raditi programiranje i usput ih špotati da kako to ne znaju, da su to trebali naučiti još u 6. razredu
ovaj moj je dolazio doma izbezumljen, da ništa ne kuži. Na kraju bi sve skužio sam doma i sve testove i zadatke rješava bez greške, ali nije da se to nije moglo naučiti i na ležerniji način. A koliko znam, u srednjoj školi informatika opet ide ispočetka jer je nisu imali svi u osnovnoj...
Što se njemačkog tiče, sad se čini da ga na kraju neće ni nastaviti učiti u srednjoj
ali tko je to mogao znati prije 5 godina. Vidim da je neko znanje ipak stekao (ne u oš, nego izvan nje), izgovor mu je izvrstan (puno bolji nego meni koja sam ga počela učiti puno kasnije), pa računam da to znanje neće propasti, ako mu nekad bude trebao njemački, nadogradit će ga.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma