Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Dodirivanje spolnih organa

LeaB avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno Dodirivanje spolnih organa

Mia je nedavno otkrila užitak koji pruža dodirivanje spolnog organa. Pa kad god je za to prilika ona ih miluje. Naš je dogovor da to bude doma i u sobi, da zaštiti svoju privatnost i privatnost drugih.
    S obzirom da ne spava u vrtiću, zabavlja se na taj način. Pa smo se dogovorile da spava dok djeca spavaju i da taj užitak sačuva za doma.

Nije me začudilo kad mi je teta jutros rekla da neki roditelji imaju predrasude u vezi s tim. Ja definitivno nisam jedna od njih.
    A vi?

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ni ja

Inquirer avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moji se oboje dodirivaju i istrazuju. cak sam mislio da je jana vec proslo, ali je sinoc opet nesto.
    po meni je to sasvim normalno dok god se to radi u privatnosti.
    isto tako proucavaju i nokte ili neke druge dijelove.

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Potpisujem vas i dodajem kako se još uvijek živo sjećam silnog straha i srama da me baka (seksualno totalno ihnibirana ludara) ne ulovi :sad:

I znam da ni slučajno neću svom djetetu priuštiti takav strah od istraživanja svog tijela, da ću je isto kao i vi naučiti da je to normalno i sve ok, ali intimna stvar koja se radi kad smo sami

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Kod nas je isto kao kod LeeB. Djetetu se ne smije braniti da otkriva svoje tijelo. Važno je samo upozoriti ga da je to intimna stvar za koju se biraju trenuci i okolnosti. Psiholozi kažu da nema nikakvog straha da bi dijete zbog toga moglo biti prerano i pretjerano seksualizirano.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

čak suprotno.
    ako se istraživanje vlastitog tijela djetetu brani, ono bi to moglo shvatiti kao slatko zabranjeno voće, i biti pojačano i pretjerano zainteresirano za vlastitu spolnost i seks općenito.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Puno mi je prijateljica o tome pričalo, evo sad i vas čitam, očekivala sam to, ali nikad niti jedno od mojih troje nije se diralo po spolnim organima. Naročito sam to očekivala kod sina, no ništa! Ima 5 godina, i s obzirom da mu se kožica ne prevlači cijela preko glavića, tu i tamo ga upozorim da sam polako pokušava, no njemu je sve tlaka. Starija, 12 godina, već dvije godine ima M, tjelesno izgleda već poprilično zrelo, no kada me nedavno pitala što je masturbacija i kada sam joj objašnjavala, malo sam se iznenadila da još nikada nije probala. Eto, nemaju interes za spolnost ili ga barem ja nikada nisam primjetila. A nismo uopće zatvoreni roditelji po pitanju tjelesnosti.
    Možda je to ipak individualno?

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Ja očekujem, i nekako si mislim da se to događa djeci koja imaju puno vremene tj. dosađuju se... Možda sam u krivu. Mislim da ću im isto tako objasniti kad za to dođe vrijeme.
    Ja nisam za to znala dok nisam bila s prvim dečkom - MM. Nismo imali TV (odgojna mjera) do kraja moje srednje škole... u društvu se o tome nije pričalo i eto... sad moram sve nadoknađivati što sam propustila u djetinjstvu

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj cekana prvotno napisa
    Ja očekujem, i nekako si mislim da se to događa djeci koja imaju puno vremene tj. dosađuju se... Možda sam u krivu.
    U krivu si.

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Ajd, super!

LeaB avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Zdenka2 prvotno napisa
    Citiraj cekana prvotno napisa
    Ja očekujem, i nekako si mislim da se to događa djeci koja imaju puno vremene tj. dosađuju se... Možda sam u krivu.
    U krivu si.
    Nebi vjerovala no moja se djevojčica zabavlja sa spolnim organom za vrijeme spavanja u vrtiću a doma nas zamoli da je pustimo samu jer smo stalno s njom u igri.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •