Pa mislim da bi definitivno odavno svi krenuli dalje da se nije počelo o tome šta sve nogometaši imaju što mi nemamo.![]()
Pa mislim da bi definitivno odavno svi krenuli dalje da se nije počelo o tome šta sve nogometaši imaju što mi nemamo.![]()
Eh, zapitajte se što nogometaši nemaju, a mi imamo... Bez brige, ima toga.
Iako znam da više nije tema, imam potrebu ispričati se jer sam i ja napisala isto što i Svimbalo - da je Iva prekinula Lovrena u pjevanju pjesme. Pojavila se kratka snimka koja to opovrgava, ona je čak i zapjevala s dečkima. Nigdje je nisam trančirala po portalima zbog toga, kao hrpetina njih, ali sam svejedno napisala nešto što nije točno.
Znam da to nikome nije previše važno, ali isprike su uvijek potrebne i dobrodošle.
https://www.rtl.hr/videovijesti/vije...ent%2bexchange
Mislim da je sad ova tema stvarno zrela za odmor.![]()
Freya, lijepo od tebe. Svaka čast!
Baš bezveze od medija da se to tako prenosilo i huškalo. Nažalost, ni prvi, ni zadnji put.
Istina, ni prvi ni posljednji put. Baš kad sam poslala post, pročitam da je Massimo umro. Tako me šokirala i nekako posramila ta njegova iznenadna smrt, tu smo zaista samo u prolazu, a stalno neka natezanja, stalno netko nekoga za nešto optužuje, stalno mržnja... zar zaista ne možemo i ne znamo bolje od toga?
Znam da sam potpuno skrenula s teme, ali eto, pod dojmom sam...i žao mi je...
Pretužno. Imala sam priliku jednom sudjelovati u organizaciji eventa na kojeg smo njega pozvali da pjeva. Duša od čovjeka, divno se odnosio prema nama volonterima, baš mi je žao.
Nisam imala pojma da je imao rak pluća, ne znam jel to uopće išlo javno, ali odmah sam ugasila cigaru kad sam pročitala. Grozno..
Zapazila sam bila odmah ovo i pitala se kako mi je to uspjelo promaknuti.
I sad čitam https://www.index.hr/magazin/clanak/...gazin_ostalo_d ... pa se ne mogu ne zapitati otkud ini povlaštene informacije
Jer ima nas kojima bi dres dobro došao, ovaj, našoj djeci ili nekome....![]()
Posljednje uređivanje od Svimbalo : 25.12.2022. at 18:37
Već mislila da se nudi dres, ali vidim da je svimbalo navlakuša,