Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3542

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2019

Početno

Pozdrav svima, nova na forumu i trebam savjet..Da li ima netko da se je u postupku kod dr. Šimunića? Zanima me koliko je dobar njegov biolog, mislila sam da je Patrik Stanić i dalje kod njega ali sad sam skuzila da nije, već je Danko Dobec. Molim vas savjete i iskustva. Bili smo i u Mariboru na konzultacijama i dvoumimo se sada kamo. A jako see hvali i dr. Alebića kod Podobnika.

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj Dugmić prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima, nova na forumu i trebam savjet..Da li ima netko da se je u postupku kod dr. Šimunića? Zanima me koliko je dobar njegov biolog, mislila sam da je Patrik Stanić i dalje kod njega ali sad sam skuzila da nije, već je Danko Dobec. Molim vas savjete i iskustva. Bili smo i u Mariboru na konzultacijama i dvoumimo se sada kamo. A jako see hvali i dr. Alebića kod Podobnika.
    Kod dr. Simunica ti je i Igor Matic ne samo Dobec. Ne znam koliko ti znaci da je kod njega i dr. Strelec iz Petrove. Ima i jos jedna dr al se ne mogu sjetiti imena. Okupio je tim oko sebe.

Pa za dr. Alebica ne znam sto bi ti rekla i pitanje je uopce koliko se kod njih uopce godisnje napravi postupaka.

A sto je s dr. Radoncicem i dr. Lucingerom? O njima nisi razmisljala!? Ja bi svakako otisla na konzultacije.
    Stanic je kod dr. Radoncica a Lana Krile kod dr. Lucingera.
    Sretno
    Posljednje uređivanje od sara79 : 10.10.2019. at 16:30

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •