Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3542

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2019

Početno

Citiraj dreamgirl prvotno napisa Vidi poruku
    Mi ovaj put nismo dosli do embriotransfera. Sad cekam mengu za dalje.
    Kakva je situacija kod tebe? Nadam se bolja
    A ja imam u subotu embriotransfer. Ovaj put smo dobili uz stimulaciju 2 js. Jedna se razvila pa će je transferirat. Makar prošli put sam dobila 7 js i od tog se 2 razvile nakon 24 sata. 1 su vratili, jednu ostavili i nije došla do 5. Dana. A ni ova u meni nije opstala... tako da nemam pojma uopće do čeg to ovisi. A kaj vas muci. Nas los spermiogram i moji niski hormoni... sad mi je ovo 2 x u 2 mj da idem na stimulaciju tako ako ovaj ne uspije mislima ću Morat malo čekati . Ne znam bas da može se hrpu stimulacija za redom...

Datum pristupanja
    Jul 2019

Početno

Citiraj shila229 prvotno napisa Vidi poruku
    sad mi je ovo 2 x u 2 mj da idem na stimulaciju tako ako ovaj ne uspije mislima ću Morat malo čekati . Ne znam bas da može se hrpu stimulacija za redom...
    isla si dva mjeseca za redom na stimulaciju?
    kakva ti je stimulacija?
    meni je receno jedan ciklus pauza (blaga stimulacija)
    Posljednje uređivanje od mejan : 09.11.2019. at 21:06

Datum pristupanja
    Oct 2019

Početno

Citiraj mejan prvotno napisa Vidi poruku
    isla si dva mjeseca za redom na stimulaciju?
    kakva ti je stimulacija?
    meni je receno jedan ciklus pauza (blaga stimulacija)

Išla sam 1x na stimulaciju i čak smo dobili 7 stanica, ali su se 5 oplodile, 1 su vratili , ostale nisu preživjele do 6. Dana. Beta mi bila negativna. Kao preporučuju odmah iza stimuliranog ići, zato šta još mjesec dana kao hormoni i stimulacija djeluju. Išao mi je u početku s blazom ( drugi ciklus) ali nisu bas narasle stanice, pa je malo podebljao... ja se zapravo osjećala dobro i sad i prošli mjesec od hormona. S tim da sam sad dobila samo 2 js, nevezano za stimulaciju. Mislim ako mi bud negativna Beta i ovaj put da ću morati raditi pauzu. A kod kojeg si doktora ?
    Mislim da sam sad dobila jedno 20 tak Menopura ...i 2 završne inekcije zadnja 2 dana prije štoperice, ne mogu se sjetiti kako se zovu

Datum pristupanja
    Jul 2019

Početno

Citiraj shila229 prvotno napisa Vidi poruku
    Išla sam 1x na stimulaciju i čak smo dobili 7 stanica, ali su se 5 oplodile, 1 su vratili , ostale nisu preživjele do 6. Dana. Beta mi bila negativna. Kao preporučuju odmah iza stimuliranog ići, zato šta još mjesec dana kao hormoni i stimulacija djeluju. Išao mi je u početku s blazom ( drugi ciklus) ali nisu bas narasle stanice, pa je malo podebljao... ja se zapravo osjećala dobro i sad i prošli mjesec od hormona. S tim da sam sad dobila samo 2 js, nevezano za stimulaciju. Mislim ako mi bud negativna Beta i ovaj put da ću morati raditi pauzu. A kod kojeg si doktora ?
    Mislim da sam sad dobila jedno 20 tak Menopura ...i 2 završne inekcije zadnja 2 dana prije štoperice, ne mogu se sjetiti kako se zovu
    ja sam u Cita (Split). imala sam blagu stimulaciju ali je isto preporuka kao jedan mjesec pauze iako drzavne bolnice preporucuju 4-6mj pauze.
    kod koga si ti?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •