-
MOjca, sto se tice detalja postupka ne znam posto sam nova na sta se sve odnosi, uglavnom imala sam nekoliko konsultacija sa pregledom kod dr da provjeri je li sve u redu, on mi je prvi bio vidio jedan mali polip i rekao da moram operisati, jer ne mora znaciti ali moze se desiiti da eventualno omete implantaciju..to sam sredila u Vili-Radoncic i hvala im, bilo je bez anestezije, ali brzo ekspeditivno, relativno jeftino oko 350 euro sa patohistoloskim..onda na kontrolnoj konsultaciji kod dr u New LIfe pregeldao je vidio da nema nikakvih cisti, polipa itd...ja sam sa sobom imala potpuno sve nalaze od briseva,HIV, hormona itd itd....sve mi je uvazio, samo hormone sam svaki put vadila na svakom ultrazvuku koji sam dolazila ( ne sve uvijek samo estradiol i progestreron). POstupak je poceo tako da sam nazvala cim sam dobila prvi dan i odmah sutradan su me zakazali, pregledali, objasnili terapiju i kupila kod njih lijekove.Onda je islo ono svaki 2-3 dan UZ sa novim nalazima hormonima, i novom terapijom.Stoperica sinoc, punkcija jutros, opca anestezija ali kratka od 10 min, probudila se u sobi, tu lezis cca 3 sata, dobila infuzziju da se bolje oporavim, dorucak i onda po terapiju (antibiotik) i razgovor sa embriologom. Ostalo da se javim sad kad dobijem na kontrolni UZ. KOd djevojke koja je lezala do mene u sobi (soba ima cca 10 kreveta) je drugaciaj procedura naravno jer kod nje ide transfer...i nisam cula njene rezultate embriologa sta je bilo od njenih 10 aspiriranih celija..Uglavnom mene je puno dosla terapija sveukupno (cca 800,900 euro sve injekcije i labaratorija), a sad na kraju sam platila 1000 euro za postupak. Inace je 2000 euro sveukupno kad ima i transfer..taj ostatak cu u maju ako bogda ako dodje do transfera...To je za prvi pokusaj, drugi pokusaj postupak je 1500 EURO, treci pokusaj sveukupno 1000 Euro...to je zasad sve sto znam..Doktor je blag, ima prevodioc inace on samo prica engleski,rekao mi je na kraju da pomognem i njima i sebi i skroz ostavim cigarete...ako sam nesto propustila recite...ja se sad dobro osjecam..zao mi jest sto je jedna samo, ali hajd mozda mi olaksa muke psihicke i prije odem na donaciju, zelim da mislim nikad se ne zna za sta je ovo dobro..i da, dr mi rece ali ja zaista ne znam je li to reklama ili sta, kad sam pitala oko odrmzavanja da imaju najsavremeniji metod zamrzavanja i odmrzavanja u regionu...cure stvarno ne znam je li to tacno provjereno i slicno..ali kao cula sam da su ulozili najvise u taj embrioloski labaratorij pojma nemam zaista....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma