Stranica 16 od 24 PrviPrvi ... 61415161718 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 751 do 800 od 1176

Tema: 39+ (Klub Q10) II

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

jutarnji pozdrav drage moje..
    Od jučer inkubator jednoj 4.staničnoj i jednoj 8.staničnoj mrvi-kaže teta biologica savršene,bez fragmentacija,svijetle,s lijepim ovojnicama...transfer savršeno izveden..e sad slijedi ono najgore od svega-isčekivanje..
    Pikam se fragminom,dobila brevactide,a još jednu u pon.si moram dati..uz sve one ostale medikamente-utriće,estrofem,folna,-diler...nije ni čudo da spavam ko mala beba!
    Tal sretno!

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Sretno bubicezubice! Ceka se do blastica?

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Joj sad vidim da si ti inkubator Sretno do neba i nazad! I ja sam bila inkubator dvostanicnim i cetverostanicnim mrvicama. I jedna sad spava u sobi...

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Sretno bubice!

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Sretno bubicazubica i nek ti se lijepo ugnjezde svih 9 mj.

Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Bubica, držim fige da se lijepo ugnijezde!c

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Cure ni ovaj put ništa ...9. dnt trodnevnih 8-st. i dobila rozkasti iscjedak šta znam kako ide dalje . Mada sam dobila prije vremena .Danas 27. dc a linače dobivam 30-32 dan c.
    Ipak sutra ču piš-test za sigurnost a u petak betu da imam za dalje .
    Tužno ali to bi bilo to ....svim čekalicama želim više sreće od mene :'(

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Hvala vam drage moje cure-do neba!!!

Tal-nemoj još razmišljati da je gotovo,možda je to ono famozna implantacija..I za testić će ti možda biti prerano(govori ona koja razmišlja o tome već danima,ali dala sam si brev.1500 i zaista nema smisla)
    Glavu gore!!!!!!!!

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Hvala bubicazubica na podršci ....test je jutos negativan sutra ču betu vadit . U prošla dva puta uvjek krene sa ovim stilom rozikanje oće neće samo tad su bile blastociste a sad osmostanićni pa mislim da je zato uranilo . Sutra betu da mogu zvati dr. i vidit ima li nade za dalje . Tebi držim fige da ugledaš +

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Tal, žao mi je radi minusa.

Kod tebe bi stvarno imalo smisla odraditi još koji postupak na teret hzzo-a jer imaš solidne nalaze i dobar odgovor na stimulaciju.

Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Tal, mislim na tebe, žao mi je što je ispalo tako. Vjerujem da ćeš skupiti snage za dalje, drži se!

Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Bubicazubica, kako je danas? Čitala sam kakve snove imaš , ja uz takve vruće imam i nešto poput noćnih mora tako da se probudim sva u nevjerici i kontam što to sve znači. Inače imam živopisne, intenzivne snove, no sada su se pojačali. Od negativnih simptoma prijavljujem glavobolju koju inače nikad nemam, a i neku čudnu mučninu, nekad ne znam je li od gladi ili ću povratiti. Za sad su mi kava i slatko fuj, što je čudo bjelosvjetsko! Sutra je konačno prvi uzv, baš sam znatiželjna kako je naša mrvica.

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Hvala Inesz i Nikice .
    Mislim ipak ču betu u petak vadit kako sam i trebala . Muči me šta ova M nikako da krene pa se mislim možda sam imala kasnu implataciju 9 dnt pa možda zato i rozikam u sitno mada jutros nije bilo ništa a sad popodne opet mrvica ...uffff za izludit .

Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Drage moje, evo sretnih vijesti: mrvica je dobro, čuli smo srce, jajnici su dobro tako da se prepuštam slatkom iščekivanju sljedećih pregleda i uživanju u trudnoći!
    Bubicazubica, gdje si, kako si?

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Lijepe vijesti! Samo tako naprijed!

Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Kikica, dobro došla na forum.
    Ako si 39+, preporučam da potražiš čim prije kliniku za postupak u Zagrebu.

Koja je dijagnoza kod vas? Kakav je mpo put do sad?
    Evo sad čekam friške nalaze, a zvala sam Polikliniku Škvorc jer do kraja 3 mjeseca idu preko HZZO-a.
    MM sve ok, ali ja imam nizak AMH, nemam jedan jajnik, pa je rad smanjen. FSH i LH uredni. Imala sam samo jednu punu stimulaciju u Os sa Menopurima, ali sam završila u ZG, i jedini folikul je pobjegao, pa su umjesto IVF napravili AIH. Očigledno nisam za punu stimulaciju, jer ne mogu dobiti puno folikula. Dr u Zg mi je savjetovao da idem na klomifene, a dr u Os je to smiješno. Pa koga sad tu slušati

Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Lijepe vijesti! Samo tako naprijed!
    Hvala! Nastavljam, nadajmo se još 30+ tjedana!

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Cure drage..evo me..
    Kao prvo čestitam na Nikice!!!!!
    Tal-grlim jako..s novom nadom naprijed u novi postupak!!
    Nisam ništa pisala ovih dana,mada sam bila doma.Danas sam počela raditi,jer više sam bila luda doma i odlučila sam malo promijeniti okolinu.
    Od mojih simptoma svašta nešto,a opet ništa novo,danas 10dntdlazak na pipi jedno sto puta(a ne pijem toliko baš),užasan pritisak u donjem dijelu(možda i od brevactida kojeg sam si dala pred 7 dana),grudi od pred dva dana vruće i punije,a od jučer jako bolne sastrane,plavkaste žile po njima,aureole okrugle povećane..prduckanje i nesanica-stara priča.Jedino što me muti je to da nisam nimalo plačljiva,malo sam neurozna,ali ni sjena kao što sam bila kad je bio uspješan postupak.U subotu me tako boljelo da sam morala popiti lupocet,jer sam mislila da ću procuriti,sad pred malo ista stvar(sad se smirilo).Danas mi je 26dc(ciklusi su mi 26-28),a sutra je 14dpo..Ako sutrašnji dan prođe kako treba-onda sam na konju.
    P.s.nisam našla koliko brev. 1500 ostaje u tijelu,da li možda netko zna?

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Mislim da 5 dana...

Kad si se piknula?

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Prošli ponedjeljak sam si dala,tad mi je bio 3dnt,a dobila sam i na dan transfera.
    Hvala na odgovoru

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Bubicaz, ja cu cestitati

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Da, to sasvim fino zvuči.

KKad je beta?

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Dobar vam dan cure..ne čestitati još...možda ni nećete...ujutro sasvim blijeda crtica,mislim ono nije da je se mora baš tražiti s mikroskopom...vidi se,ali mislim da bi za 12dnt trebala biti vidljivija..Dobro nije baš ni bila prva jutarnja,jer sam prije toga bila na pipi,stavila utriće,onda sam popila čašu tople vode zatim kavu..
    U pon.sam se totalno osjećala vau-grudi sa strane jako bolne,vruće;čim sam malo duže stajala boljela su me leđa;napetost;nesnosna bol u donjem desnom dijelu i prema preponi,mislila sam da ću ići na hitnu navečer koliko me boljelo,nisam se nikako mogla namjestiti.Govorila sam mrvama neka si pronađu bolje mjesto jer da ih više neću maziti..Probudila sam se kao da niš nije ni bilo-splasnula sam,i nekako sam bila bljak...Rasplakala se za svaku sitnicu-cijeli sam dan provela
    U petak sam planirala betu-14dnt,a možda odem i sutra.
    Ako uspijem staviti slikicu vidjet ćete moju bijedu..

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Uf bubice... to čekanje je strašno. Drži se. Svo vrijeme virkam da čujem što ima s tobom...

Ajd stavi sliku.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ajoj bubice virkam i ja i bas sam se veselila kad si onaj post prije ovoga napisala. Ne znam, drzi se, ali jacina crtice nema veze, bitno je da se vidi, koncentracija u urinu je 50% manja nego u krvi citala sam. neznam, nadam se zajedno s tobom...
    Posljednje uređivanje od nevena : 02.03.2016. at 11:55

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Hvala vam curke moje..sad pishnula gravidnost(nakon što sam išla 7x na wc od jutros )...moja druga crtica mi se sad čini vidljivija i deblja...pojma nemam..ono totalno sam se zbedirala bila u jutarnjim satima...čak sam mislila ić pod marendom u mediko na betu...a sad više ne mogu izać van...a iskreno ne ide mi se na drugi kraj grada..pa se vraćat na posao..možda kad budem išla doma..ili sutra ujutro..
    Možda su one luđačke boli bile od one 4.st mrve koja se izborila malo kasnije
    Mojca-pokušavam stavit sliku,ali ne mogu.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Imaš pp.

Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Bubicazubica, ni slučajno ništa ne otpisuj! Ovaj plačljiv, blue osjećaj posljedica je hormona i njihovih fluktuacija, a grudi su me najviše boljele pred i par dana nakon transfera, isto bile vruće. Sutra će mi biti 8. tjedan, a uopće ih ne osjećam, stalno imam osjećaj da ću procuriti, šarafi me u maternici, a sve je ok. Bit će sve dobro, plus je tu, a odi izvaditi betu da se opustiš i ne brineš, to ti sad ne treba. Drži se!

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Bubice stalno navračam da vidim novosti,sretno sutra,moja 4st mrva sad ima 15 mj a nikakvih simptoma nisam imala,čekamo te

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Bubicazubica,jesi vadil betu?

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno 12 dnt

Beta 32. Transfer 4 dan 2 morule. Cure sto mislite?

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Bessoi,nažalost mislim da je biokemijska.Ali svakako ponovi za 2 dana,možda se podupla,bilo je ovdje na forumu i niskih beta pa su lijepo narasle
    Držim fige ,sretno..

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Obavezno jer nada uvjek postoji. 12i je dan ipak a cula sam da kod nas +39 zna cesce bit niza u pocetku po nekim statistikama. Ne znam jeste li vi naletili na taj podatak

Cestitam svim ljepim betama i dirzim fige svima

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Nažalost bubica javlja da nista ni od ovog pokušaja.

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Joj pa kako sad to
    Bubi

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Bubi,grlim te

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Hvala

Zenii avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Bubi..žao mi je

Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Bubica, draga, Ne znam što reći... Drži se!

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Bubica... Smrc
    Posljednje uređivanje od bessoi : 07.03.2016. at 13:03

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Cure moje drage..hvala vam na vašim vibrama,lijepim riječima i podršci i svemu,mnogo mi znači.Kao što znate,moja beta 14dnt 2,2.
    Prespavala jesam.odtugovala jesam,sad slijedi totalna nirvana,ne razmišljanje ni o čemu barem do 6 mj.a tad ćemo vidjeti.
    Bessoi-vibram za najbolje!!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Citiraj bubicazubica prvotno napisa Vidi poruku

Cure moje drage..hvala vam na vašim vibrama,lijepim riječima i podršci i svemu,mnogo mi znači.Kao što znate,moja beta 14dnt 2,2.
    Prespavala jesam.odtugovala jesam,sad slijedi totalna nirvana,ne razmišljanje ni o čemu barem do 6 mj.a tad ćemo vidjeti.
    Bessoi-vibram za najbolje!!!!!!!!!
    Bubazubica hvala puno i ja tebi i svima nama

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Bubice drži se. Žao mi je

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Hvala ti pak!!!
    Jednostavno nekako s jednom nogom tu,drugom prema izlazu-kako kaže Parni valjak...Kao što je pisala Sneki,od riječi do riječi je potpisujem:da smo se ranije sreli;posložili kockice,složili život i razmišljali na drugačiji način-možda bi tada imali i manje godina i više vremena za pokušaje.Ali život piše drugačije priče..godine čine svoje i moramo toga biti svjesni.Ne želim da mi se ostatak života vrati samo u očekivanju postupaka,isprobavanja dobitnih kombinacija,isplakanih noći...jedan je život i ako ne ide u onom smjeru kako smo ga zamislili,moramo ga iskoristiti na druge mogućnosti.
    Ali ovo još nije kraj za mene,ovo je samo moje neko razmišljanje što i kako dalje...
    Bessoi-nisam još prošla druge pdf-e,kakva je tvoja druga beta?

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Citiraj bubicazubica prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala ti pak!!!
    Jednostavno nekako s jednom nogom tu,drugom prema izlazu-kako kaže Parni valjak...Kao što je pisala Sneki,od riječi do riječi je potpisujem:da smo se ranije sreli;posložili kockice,složili život i razmišljali na drugačiji način-možda bi tada imali i manje godina i više vremena za pokušaje.Ali život piše drugačije priče..godine čine svoje i moramo toga biti svjesni.Ne želim da mi se ostatak života vrati samo u očekivanju postupaka,isprobavanja dobitnih kombinacija,isplakanih noći...jedan je život i ako ne ide u onom smjeru kako smo ga zamislili,moramo ga iskoristiti na druge mogućnosti.
    Ali ovo još nije kraj za mene,ovo je samo moje neko razmišljanje što i kako dalje...
    Bessoi-nisam još prošla druge pdf-e,kakva je tvoja druga beta?
    Slazem se s tobom u potpunosti. Zivot prica razne price i "ako" i "da je bilo" ne smije bit nikad osnova. Predivna knjiga kaze "ako nesto uistinu zelis cijeli ce se svjet urotiti da to i dobijes" iako svjesne smo sto je zivot. Dok imas volje za dalje super... a ako nemas i to je super. Glavno je da si ti super sa svojom odlukom
    Meni je jucer 3 dan nakon prve 32.33 bila 67.43. Doktor nije bas zadovoljan rastom..110% sve mi znamo koje su sve mogucnosti....i da ponovim u petak. Mozda podem i sutra ponovit.... ja jos vjerujem i sigurno ne odustajem

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Suosjecam Bubice. Sjecam se kako sam ja nakon bete od 2,2 (jos sam tada mislila Mozda ima nade,nije 0? jos manje bauljala po gradu i plakala. Nisam mogla tog trenutka doma. Teski su to trenuci.
    Tko nije prosao,tesko moze zamisliti tu dubinu ocaja.
    Ali i neopisivu snagu koja obuzima i tjera dalje.
    Zelim svojim suborkama da na kraju trnovitog puta dobiju malo mirisljavo bice. I tada se sve zaboravi...

angel 1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj bessoi prvotno napisa Vidi poruku
    Beta 32. Transfer 4 dan 2 morule. Cure sto mislite?
    Evo da ti ja dam nadu..prije 5.godina... dakle transfer drugi dan nakon punkcije -2 embrija. Beta 16dnt- 67,5, 20dnt- 398 i 22dnt- 945 . U početku je bila jako niska-dr je rekao da je bila kasnija implantacija.. Ali rodila se curica! Sretno i tebi !

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Citiraj angel 1 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo da ti ja dam nadu..prije 5.godina... dakle transfer drugi dan nakon punkcije -2 embrija. Beta 16dnt- 67,5, 20dnt- 398 i 22dnt- 945 . U početku je bila jako niska-dr je rekao da je bila kasnija implantacija.. Ali rodila se curica! Sretno i tebi !
    Hvala puno i cestitam na curici
    prva beta 32.33 a nakon 3 dana...67.43. Doktor nije bas zadovoljan rastom..110% sve mi znamo koje su sve mogucnosti....i da ponovim u petak pa cekam petak..

Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Bessoi, sretno danas, držim fige za lijepu betu !

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Citiraj Nikica 1976 prvotno napisa Vidi poruku
    Bessoi, sretno danas, držim fige za lijepu betu !
    Hvala... danas 199.7... 72%... doktor puno zadovoljniji...da je to bolje u skladu s godinama iako je krenulo nisko... sljedece ultrazvuk za 7 dana da vidimo. Drzimo fige i dalje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •