Pokazuje rezultate 1 do 50 od 173

Tema: zabrinuta majka- molim savjet

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj andiko prvotno napisa Vidi poruku
    ajme, ajme...moj srednji nije govorio do 3 godine...ali bas nista. komunicirao je rukama i pokazivao, ali su isto reakcije bile jake...cvilež i svasta jer se nije mogao izraziti...sad s 3 i pol vise ne prestaje brbljat i stigao je vršnjake u svemu...
    puno roditelja kaže da im klinci niš nisu pričali do treće pa i kasnije, pogotovo muška djeca....andiko a da li je počeo i tako kasnije malo pokazivati i koristiti geste? moj je u tome jako puno kasnio u odnosu na starijeg sina pa me ulovila panika da možda nema autizam. uspoređujući ga sa 18 mjeseci i sada sa 26 razlika je ogromna u svemu, komunkaciji, korištenju gesta, gledanju u oči... odazivanju na ime...sa 18 mj nije reagirao na ništa niti je komunicirao sa nama...

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj iva1602 prvotno napisa Vidi poruku
    puno roditelja kaže da im klinci niš nisu pričali do treće pa i kasnije, pogotovo muška djeca....andiko a da li je počeo i tako kasnije malo pokazivati i koristiti geste? moj je u tome jako puno kasnio u odnosu na starijeg sina pa me ulovila panika da možda nema autizam. uspoređujući ga sa 18 mjeseci i sada sa 26 razlika je ogromna u svemu, komunkaciji, korištenju gesta, gledanju u oči... odazivanju na ime...sa 18 mj nije reagirao na ništa niti je komunicirao sa nama...
    jao, meni ti je tako neugodno što nemam pojma... Sa njegovih 16 mjeseci sam rodila trećeg i nisam imala za njega puno vremena. A tu je bio i najstariji koji je zahtijevao svoje. Čini mi se da je uvijek ok komunicirao i inače je jako umiljato dijete. Bio je nevjerojatno dobra beba...motorički je slabiji isto od braće...sve se kod njega nekako sporije razvijalo...iza 9,5 mjeseci je sjeo, propuzao i stao na noge. Kako je bivao stariji i više kužio, više ga je ljutilo što se ne može izraziti...što je jako čudno jer je baš ekstrovertiran...ali eto... Vodila sam ga logopedu kratko jer sad kad je propričao dosta frflja, tj. gura jezik stalno kroz zube. ima rupu od dudlanja prsta. Moram i to sad riješavat. Baš ganjamo državnog logopeda, jer nemamo love za privatnog...a gužve su ogromne...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •