Pokazuje rezultate 1 do 50 od 205

Tema: Ljetni dječji kampovi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Anamorci prvotno napisa Vidi poruku
    "Mali sportaši" organiziraju ljetni kamp sljedeći tjedan na Šalati.

Ima li netko iskustva s njima?

Hvala
    Moj sin je četiri godine išao na te ljetne kampove na Šalatu kod "Malih sportaša", a išao bi i dulje da ih nije prerastao po dobnoj skupini.
    Za njih imam same riječi pohvale, od aktivnosti, opće atmosfere, trenera... svakako preporučujem!
    Čak je i plivati naučio na tom njihovom kampu, iako to nije škola plivanja. Ali opća atmosfera i pristup trenera bio je takav da se čak i moj introvertirani tvrdoglavac oslobodio svojih strahova i ušao u bazen
    Jedan dan idu na izlet na Sljeme, to im je isto doživljaj.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Moj sin je četiri godine išao na te ljetne kampove na Šalatu kod "Malih sportaša", a išao bi i dulje da ih nije prerastao po dobnoj skupini.
    Za njih imam same riječi pohvale, od aktivnosti, opće atmosfere, trenera... svakako preporučujem!
    Čak je i plivati naučio na tom njihovom kampu, iako to nije škola plivanja. Ali opća atmosfera i pristup trenera bio je takav da se čak i moj introvertirani tvrdoglavac oslobodio svojih strahova i ušao u bazen
    Jedan dan idu na izlet na Sljeme, to im je isto doživljaj.
    tanja_b puno hvala
    poslala bih svoju kćer (7 god) a ne znam nikoga tko je tamo bio...
    vidjela sam da imaju dosta ponuđenih aktivnosti - kad odaberu što žele po tome im se radi raspored, ili?
    i da, u srijedu je Sljeme

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Anamorci prvotno napisa Vidi poruku
    vidjela sam da imaju dosta ponuđenih aktivnosti - kad odaberu što žele po tome im se radi raspored, ili?
    i da, u srijedu je Sljeme
    Ne, prema odabranim aktivnostima se slože manje grupe koje vode pojedini treneri. Svi zajedno idu na bazen i na Sljeme, i obroci su im zajednički.
    Moj sin je na tim kampovima "otkrio" rukomet i stolni tenis, u čemu je zbilja uživao.
    Ma, da postoji tako nešto za tinejdžere, i još s takvim trenerima, išao bi on i sad k njima, ali fakat je prevelik...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •