-
ja sam trčala 6x800 m, trčala sam od 3.0 do 3.5 po dionici. nisam baš zadovoljna. to je preko 18 min za 5 km. no opravdavam se prehladom, uopće ne dišem na nos, i curim nekontrolirano. well, bit ce boljih dana.
kad dođe do klope ja sam kroz tjedan kraljica samokontrole, no vikendom zato predajem se hedonizmu.
-
-
Bodulice, takva sam i ja bila, uvijek osjetljiva na kile i kad pomislim na adolescenciju sjecam se uglavnom komplejsa vezanih za tezinu. Volila bih da sam tada znala ovo sto sada znam, da se neke stvari ipak mogu promijeniti ako nisi zadovoljan njima. I da je svaki ulozeni trud ustvari korak blize cilju a ne uzaludan, tw da ako jednom posrnes ne znaci da odustajes.
Ako je ona nezadovoljna, pozovi ju da ide s tobom na vjezbanje
-
Evo nakon cjelodnevnog tempa od jutra od 7h upisa u skolu roditeljskog u vrticu kupovine sudjerice u WG ipak sam uspjela odradit i callanetics uru vremena.
ova trenerica je ludjakinja.obozaaaavaaaam je.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 29.04.2015. at 21:24
-
Pridruzujem se klubu izjelica
Mene zivcira kad ne jedem redovne obroke, pa onda samo ubacujem u sebe sto stignem, a obicno to bude neko smece
zaboravih, Anci, pusti muza, nema pojma
ti si 
ja odradila wo9
sad sam crknuta...
sutra desetka, uf
mislim da ce i ovo trajati tri tjedna
-
nisam vidjela zadnju stranicu....
sasa, drz se!
Lili, bravo
Boluloce LOL na komentar frenda
-
-
...i dalje VJEŽBAČICE :)
Danas sam malo trcala, brzina oko 6:25 i to se i dalje kvalificira kao running, ne jogging
5 km.
Bodulice, ne zivciraj se. Nekako je i normalno za tu dob da nju to dira. I bitno da i ti kuzis da je smeta.
Posljednje uređivanje od Anci : 29.04.2015. at 22:23
-
-
Vikki ne zelim vise ni cut kad se zalis na sebe i tijelo jer imas fenomenalno tijelo.
moram reci: guza ti je za 10
-
Betty, pitala si me za yogu. Nisam napravila ovu zadnju, nekako sam preskocila.
Napravit cu je jedan dan, veselim se handstandu! Imala ga je vec u jednoj yogi, onoj od pretprosle nedjelje.
-
Sto sam ja danas jela. Boze, sram me pisati.
Smoothie s bademovim i bananom.
Burek i jogurt . U trokutu :D
Juha i rizoto. Salata.
Juha gusta.
Veliki grejp.
Cetiri (cetiri!!!) kriske kruha s maslacem i pekmezom i kakao.
-
-
e, sjetila si me, danas na marendi kolegica jede burek u trokutu
a ja do nje duboko udisem i ocima ga jedem te mrsko gledam svoju porciju jagoda
ni slatke nisu bile
Posljednje uređivanje od summer : 29.04.2015. at 23:06
-
Proklet jagode 
Moju burek je bio bozanstven!
A sutra mi je opet lud dan i necu u vrijeme rucka biti blizu normalne hrane i garant mi slijedi dubravica.
-
i treca sreca
moja prica o komentarima
sestra je drugacije gradje od mene, prava kruska sitnog gornjeg dijela i puno mrsavija
i ja kod nje i u posjetu joj predsjednik uprave njene firme, ona mu bila asistentica, ja ga prvi put vidim
gleda on nas, i komentira kako ne slicimo bas, mozda i bismo kad ja ne bi bila debela, sta ne smrsavim malo?
ja imam 35-36 godina, i mozda 2-3 kg vise no sad, on s postenim stomakom od 50-tak
ostala sam zabezeknuta
i jos nesto ne volim
kad cure/zene koje su npr. desetak kg mrsavije kukaju za kilo viska, a kad ja kazem da moram smrsavit onda dobijem - neeee, tebi je tako suuuuper, divno
a dobro
-
Jesus, summer, koji idiot od covjeka! Nevjerojatno!
-
-
-
Bodulice, ojacat ce, kako ne.
Nisam polovila, imas neke utege, radis vjezbe u planku?
Ja sam jutros ipak kb advanced 1 x. Super je!
-
Uh, Summer, odvratna primjedba! Tip je kreten.
Svim bolesnima vibre.
Imam HRM Polar rs300x. Svaki put mi pokazuje daleko manju potrošnju kalorija nego što je minimum predviđen treningom. Kak vaši satovi to pokazuju? Da li ga stvarno ima smisla koristiti samo za trčanje & tako to?
Danas za zagrijavanje: https://www.fitnessblender.com/video...terval-workout
Trening: https://www.fitnessblender.com/video...lebell-routine
Istezanje:https://www.fitnessblender.com/video...-and-back-pain
-
-
-
summer, nevjerojatno!
jednu moju prijateljicu je komentirala njena kolegica, da joj je ona super fantastična osoba, samo joj nije jasno zašto već jednom ne smršavi i ne uda se
prijateljica je rekla da ne zna šta će prije 
a što se jagoda tiče, zar si nisi mogla dopustit barem žlicu milerama preko njih, meni je to onda pravi obrok, u prošloj trudnoći omiljeni 
ja jučer nisam stigla ništa, imam neke dane kad sam ko na pokretnoj traci i možda bi nešto i stalo, ali dio mene viče "ne može! dosta, zatvoreni smo!". jutros sam ubacila u izazov i plank, i krenula od jedne minute, da ojačam još malo core za seminar, imam užasnu fobiju da ću bit najsmotanija tamo
-
ja sam se već outala na fejsu, ništa nisam vježbala ali imam dobro opravdanje
summer, ja na primjedbe takve vrste odgovaram "sreća pa ste Vi savršeni", brzo im se ukiseli osmijeh...
a to me podsjeća na Sex i grad, ono kad je netko komentirao Mirandinu veliku guzicu pa je mislim Charlotte vikala na tipa "ona je rodila prije 2 mjeseca, a koji je tvoj izgovor?"
a inače, živa je istina ono što sam jednom pročitala, a to je da žene i muškarci neće biti jednaki sve dok žene ne budu hodale okolo proćelave i s pivskim trbuhom, pritom UVJERENE DA SE SVIĐAJU SUPROTNOM SPOLU.
-
Tangerina, genijalno 
Kad ovo citam, zaista ne mogu vjerovati kakvih glupih i nekulturnih ljudi ima.
A najjaci su mi ovi muski s trbusima.
-
Osoblje foruma
sinoć je bila večer bez temperature (i noć) i jutros smo ustali bez iste
to znači da će se nadam se, skinuti s mene, pa ću danas konačno moći i vježbati, ne samo izazov, nego i ostalo
sad je bilo svaki drugi dan i to mi tako ide na živce, baš mi fali, jer kad ne odvježbam, idući dan, kao da odmah imam i manje volje za vježbanje
ovako kad vježbam svaki da, jedva dočekam onaj 7. rest day, odmorim i opet ispočetka veselo
-
-
ajme Ginger, super
-
Osoblje foruma
-
Osoblje foruma
Posljednje uređivanje od spajalica : 30.04.2015. at 12:58
-
Osoblje foruma
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu