Pokazuje rezultate 1 do 50 od 267

Tema: menstruacija kod žena u 40 tima

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

izvadila tumorske markere, 2 su povišena, jedan na granici , jedan ispod referentnog nivoa. Naručena sam na color doppler idući tjedan . imam cistu na desnom jajniku veličine mandarine .

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku
    izvadila tumorske markere, 2 su povišena, jedan na granici , jedan ispod referentnog nivoa. Naručena sam na color doppler idući tjedan . imam cistu na desnom jajniku veličine mandarine .
    Dobro je da su ti otkrili to. Bitno je ne zanemariti kontrole, jer smo mi žene u ovim godinama sklone kojekakve simptome pripisivati klimakteriju, a ne mora nužno biti tako.

Sve bu dobro. Riješit ćeš to... Sretno!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro je da su ti otkrili to. Bitno je ne zanemariti kontrole, jer smo mi žene u ovim godinama sklone kojekakve simptome pripisivati klimakteriju, a ne mora nužno biti tako.

Sve bu dobro. Riješit ćeš to... Sretno!
    x i

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku
    tumorski markeri nisu dijagnostički testovi za karcinome, i često su kod cista povišeni. i kod antibiotika, i kod nekakvih dodataka prehrani, a još ako uzimaš biotin pogotovo. tako da se nemoj brinuti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •