Pokazuje rezultate 1 do 50 od 213

Tema: Koliko dozvoljavate djetetu da se igra na kompjuteru?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku

U svakom slučaju mislim da takav pristup koji ti opisuješ svakako pomaže djetetu da ne postane ovisno o igricama pa čak ni da mu ne budu zanimljive.

Tang ipak ne bih tako sve ostavila svojima da su sami prošlo ljeto smo bili s frendovima na moru čija je kćerka čim bi joj bilo dosadno tipa nakon ručka posezala za tabletom i igricama i zvala moju da joj se pridruži (inače dosadu smatram vrlo korisnim vremenom). Meni je to bilo :/ čim sam vidjela da je moja razdražljiva nakon par minuta tog čuda, ja sam strogo zabranila da se tablet koristi dok smo zajedno ili ćemo se razdvojit. Moje milo dijete se pretvorilo u razdražljivo čudovište, bila sam u šoku. Zato kod mojih igrica nema. Ni ne privlače ih falatiBože.
    Zar u vašoj školi nije obavezno osnovno kompjutersko znanje? U našoj jest.
    Ja volim svoj tablet i svoj PC i svoj mob i svoj laptop i svoju pametnu TV i svijet mi je puno ljepši, zanimljiviji i raznovrsniji nego prije njihova doba. Živjela tehnologija!! I za male i za velike.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Zar u vašoj školi nije obavezno osnovno kompjutersko znanje? U našoj jest.
    Ja volim svoj tablet i svoj PC i svoj mob i svoj laptop i svoju pametnu TV i svijet mi je puno ljepši, zanimljiviji i raznovrsniji nego prije njihova doba. Živjela tehnologija!! I za male i za velike.
    Ajmo razdvojiti kompjutorsko znanje od igranja igrica, jer to dvoje uopće ne mora biti nužno povezano.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •