Pokazuje rezultate 1 do 50 od 213

Tema: Koliko dozvoljavate djetetu da se igra na kompjuteru?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa dobro, ne samo igrice, youtuber bi generalno bio netko tko otvori kanal na youtubeu i objavljuje kojekakve video uratke.

Evo recimo ovaj je iznimno popularan (?????????????) https://www.youtube.com/channel/UC9o...NeF9JE97KlmJqQ

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Pa dobro, ne samo igrice, youtuber bi generalno bio netko tko otvori kanal na youtubeu i objavljuje kojekakve video uratke.

Evo recimo ovaj je iznimno popularan (?????????????) https://www.youtube.com/channel/UC9o...NeF9JE97KlmJqQ
    Mila majko, ovaj stvarno ima dobru gledanost.

Da se razumijemo, imam i ja svoje kanale koje koje povremeni pratim ( dok peglam najcesece).
    Koji nemaju veze sa igricama i pisanjem u umivaonik.
    E.cesto prati kanale na kojima se izraduju razne ukrasne stvari , nakit, uredenje prostora i slicno.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ha ha postoji i Miranda sings https://www.youtube.com/user/mirandasings08 - komičarka jutjuberica koja se sprda iz jutjubera , a sad je to prerasla i u pravu pravcatu TV seriju

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    sigurno negdje na internetu postoji jutjuber(ica) koji snima sebe kako gleda i komentira Violetu

mislim, na youtubeu zaista postoji SVAŠTA
    moj all time favorit je žena koja snima video tutoriale gdje vrlo polako slaže ručnike i jako tiho šapće

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    mislim, na youtubeu zaista postoji SVAŠTA
    moj all time favorit je žena koja snima video tutoriale gdje vrlo polako slaže ručnike i jako tiho šapće
    kad su je linkali na fejsu otvorila sam pred spavanje da se mogu smijati i zgrazati
    sat nakon toga sam jos gledala filmice gdje sapce rucnicima, grebe noktima po cetki za kosu i plasticnoj kutiji, sve s nekim saputanjem
    djeluje hipnotizirajuce, ko neka meditacija
    vise to ne otvaram

moji isto gledaju te kanale, a ja ih pokusavam odgovoriti
    i ima stvarno korisnih i pametnih, i uzasno glupih, ali eto, svak nadje svoju publiku
    razocarali su me kriteriji vlastitog potomstva

i moja je mala od 7,5 jutjuberica
    ima dva videa - gdje se predstavlja i neki sa challengeom - to je popularno, razni izazovi
    za ovaj je napisala par pitanja o sebi na papiric i onda postavila tatu i brata da odgovaraju i vide tko je bolje poznaje
    meni je to bilo preslatko i presmijesno, ona se jadna toliko trudi
    i na kraju kaze, 'ako vam se svidja video ostavite lajk, šer ili subskrajb'
    i kasnije mene pita, a mama, sta to znaci šer (share )

inace mogu na igrice, youtube i ps
    pazim da nije predugo ili nasilno/neprimjereno
    ali mora biti iskombinirano s drugim aktivnostima, cijenimo i poticemo vrijeme 'bez ekrana'
    Posljednje uređivanje od summer : 24.08.2017. at 13:39

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •