Pokazuje rezultate 1 do 50 od 213

Tema: Koliko dozvoljavate djetetu da se igra na kompjuteru?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

A gledaju li tv? Ja ne smatram vrijeme provedeno pred tv-om boljom opcijom od igrica, pogotovo ako se radi o edukativnim igrama vs bezvezan tv program.
    Budući da naša trogodišnjakinja dijete koje malo spava (i spava u vrtiću), ne postoji vrijeme "kad ona spava a mi ne", igre i tv služe nam da se malo odmorimo i pogledamo neku seriju. Skupi se toga sat-dva dnevno sigurno.
    Ako im zabranim igre i tv (pogotovo trogodišnjakinji) onda se trebam baviti s njima, opcija "ti ne smiješ na komp ali tatu i mene pusti da gledamo film" ne čini mi se ni izvediva ni pravedna

karantena probaj http://www.uptoten.com/kids/uptoten-...earchpage.html

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj klara prvotno napisa Vidi poruku
    Ako im zabranim igre i tv (pogotovo trogodišnjakinji) onda se trebam baviti s njima, opcija "ti ne smiješ na komp ali tatu i mene pusti da gledamo film" ne čini mi se ni izvediva ni pravedna
    upravo to,mi smo zato trajno zagasili TV ima 3god i palimo si filmove i serije sa neta kad malu sprašimo u krevet...
    ona gleda crtiće na laptopu kad pojede večeru pred spavanje cca 15-30min...
    iznimke su kad je bolesna pa joj moram dat da gleda da ju umirim i nažalost kad je kod nonića, oni su tu puno popustljiviji...i da,i u vrtiću sam isto vidila da im upale TV...a nemam pojma da li ga tamo i koliko gleda...bilo bi lako da sam ja jedina koja to kontrolira...

a za igrice,nadam se da će imat dvoznamenkast broj godina kad se s time budem bakćala...ufff...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •