Mi smo proglasili zabranu na mobitel, rečeno joj je da to zrači i nije dobro pogotovo za malu djecu. Ponekad ugasimo zračenje da može fotografirati njime, i zna da mora pitati. Nekih igrica na mobitelu ionako nema.
Tableta, televizije nemamo.
Imamo zapravo samo mm-ov laptop, na kojem može pogledati crtane, a sa 7 godina instalirali smo i jednu igricu (za sad je jedina) jer je bila edukativna i s područja koje nju inače jako zanima. Neko vrijeme ju je više igrala (i po sat u komadu, što je meni puno previše), sad već dugo nije.
Dok dođe na red kraj tate , dok se komp otvori, upali, postavi negdje... ima malo i posla, nije joj stalno na raspolaganju da ga otvori jednim klikom. Pa tako i to gledanje nije redovito.
To je dobar dio

a sad gori - čim zbriše kod susjeda na igranje, ili kad smo kod nonića, situacija se drastično mijenja
ali ipak, bitno mi je da bar kod kuće ima drugačiji primjer, a ja joj nastojim objasniti svoj stav te je zamolim da se proba sama ograničiti i kad je ja ne nadzirem. Povremeno razgovaramo s njom ili pred njom o lošem utjecaju svih tih naprava na razvoj djece, za sad nas još donekle vidi kao autoritete, ali skoro ćemo, bojim se, zvučati kao stari metuzalemi

no poznato je, od roditelja ne možeš pobjeći, jednog dana će se samo pretvoriti u nas