Pokazuje rezultate 1 do 50 od 124

Tema: Postaje kao ja...a s tim se teško boriti

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Bodulica, tvoj sin je odrastao čovjek. Njegove kvrge i Irske su njegova stvar, a tvoj životni prostor tvoja stvar. Ako sam pregruba, oprosti... Ali, što muškarac od 24 godine ima doma mami sr..t o tome kako je njemu polagat vozački... Pa, nemoj polagat. Reci Hvala ako mama i tata plate i to je to. Ja bih svog izbacila iz kuće. Na fin način, naravno. Ako ostaneš bez para za hranu, dođi na ručak, ako nekog ubiješ, dođi utješit ću te, ali srećo vrijeme je da počneš živjet svoj život.
    Evelina, on je maleni dječak koji nema pojam protoka vremena kao ti. On se uplašio i postupio u skladu sa svojom dobi i strahom. Na tebi je da mu uliješ povjerenje, jer osim što ti nemaš povjerenja u njega, očito ga ni on nema u tebe. Krenuo te tražit. I što da si ti došla kući i da te nije našao? Pomisli samo kako bi se on uplašio...

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
    Bodulica, tvoj sin je odrastao čovjek. Njegove kvrge i Irske su njegova stvar, a tvoj životni prostor tvoja stvar. Ako sam pregruba, oprosti... Ali, što muškarac od 24 godine ima doma mami sr..t o tome kako je njemu polagat vozački... Pa, nemoj polagat. Reci Hvala ako mama i tata plate i to je to. Ja bih svog izbacila iz kuće. Na fin način, naravno. Ako ostaneš bez para za hranu, dođi na ručak, ako nekog ubiješ, dođi utješit ću te, ali srećo vrijeme je da počneš živjet svoj život.
    Slažem se potpuno casa s tobom Ovo bi bio i moj odgovor nekome kad su mi djeca bila mlađa, ali percepcija se s godinama mijenja. Upravo to ja i pokušavam sprovesti, ali mm smatra da je to okrutno od mene. Kaže da su nama naši roditelji bili podrška kad nam je bilo teško i da je bešćutno od mene kad kažem da jednostavno dižem ruke od svega. Inače, u svemu ostalom mi je podrška i oslonac.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •