Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: komarci

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno komarci

budući da smo iz kraja sa rojevima komaraca zna li tko čime mazati bebu do 2 godine , na sredstvima piše zadjecu stariju od 2 god. :?

Možda nešto homeopatski ?

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ja sam znala špricnuti malo onog nekog spreja protiv komaraca (ne sjećam se sad kojeg, nekog dječjeg) na gazu pa staviti pored bebe. i guste mreže na prozore.

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

sorry, promaknula mi je tema od prije nekoliko dana pa molim moderatorice da spoje !

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Kinder, na kojem podforumu?
    Inače, imaš od dr. Hauschke mlijeko na bazi citronele protiv komaraca i druge gamadi, jako fino miriši (iako dosta intenzivno i ne znam da li nije previše razbuđujući miris), ne znam da li ide za tako male, ali nije kemija. Pogledaj po biljnim ljekarnama.

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

antipik (proizv. ludbreg) - neven, eterična ulja

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

hvala na brzim odgovorima !

Jutros sam mu razmazala kap lavandinog ulja po nogicama i iza uha.

Podforum je : Dobne skupine 0-1

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

ja sam lani mazala dipterolom u sticku, i to s vanjeske strane rukice i nogice tako da dijete ne može dotaknuti s te strane

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Može sigurno dr bezz krema , ja upravo kupila.Uglavnom citrusna etreična ulja u sastavu !

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

konder, ajd malo svrati u Baranju da vidiš naše komančerose 8) Ja danas kupila mrežu za kolica ju-hu!!!

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

konder=kinder

amona-ra

Početno

S cime mazati kod atopijskog dermatitisa protiv komaraca :?

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

amona-ra,
    mi smo imali isti problem prošlo ljeto. Mazala sam djecu s istim sredstvom (off family) i to uglavnom po kosi ( da ih ne grizu po licu), a oblačila sam ih u duge rukave i hlačice ako su vani. To je naime jedina obrana ako živiš u Osijeku ili Baranji ( uz rit). Međutim , Sairi se javila alergijska reakcija na ubode komaraca i krenuli smo na ispitivanja. rezultat je bio a.dermatitis i ništa joj nije pomoglo osim ulja od kantariona.
    dermatitis je nestao kada je prošla sezona komaraca, i evo ove godine se nije (još) vratilo.
    Međutim mene više plaše tretiranja komaraca u Osijeku,nego sami komarci.
    Ne znam da li su Osječani razmišljali o tome, ali svaka dva dana tretiranje iz zraka i topovima po ulicama s kancerogenim malationom nisu baš za nas i djecu. Uz to što udišu malation, on pada na travu i opet se rukicama može unjeti u usta.
    Znam da su komarci dosadni, ali da li je stvarno potrebno toliko trovati i nas i djecu????

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj alma prvotno napisa
    Međutim mene više plaše tretiranja komaraca u Osijeku,nego sami komarci.
    Ne znam da li su Osječani razmišljali o tome, ali svaka dva dana tretiranje iz zraka i topovima po ulicama s kancerogenim malationom nisu baš za nas i djecu. Uz to što udišu malation, on pada na travu i opet se rukicama može unjeti u usta.
    Znam da su komarci dosadni, ali da li je stvarno potrebno toliko trovati i nas i djecu????
    slažem se , naku večer smo trčali pred kamiončićem , a djeci smo prekrili usta i nos pelenama .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •