Draga Adaad
Nije mi nikakav problem podijeliti s tobom iskustva, naprotiv veliko mi je zadovoljstvo posebno sto se sjecam koliko sam ja ocajnicki trazila bilo kakve lijepe price o westu, bar tracak nade da dobijem i sad sam presretna da mi mozemo biti nekome ta nada![]()
Simptomatski west ima losije prognoze, ali sam sigurna da jos uvijek ima prostora da dobijete iz svog bembina maksimum. Samo puno puno rada i poticaja. Pa nacelno za logopeda jest prerano, ali mislim da se to odnosi na zdravu djecu pa buduci da on ima tu dijagnozu mislim da je opravdano da inzistiras da ga se ukljuci u tretman, ako imas tu mogucnost, jer sto ranija intervencija, to su bolji rezultati. Moj djecak je bio kod logopeda vec s 14 mjeseci. Sad on nema vise nikakve vjezbe do njegove druge godine pa ce ici procjena pa ako bude potrebno, opet cemo ga ukljuciti na vjezbe.
Znam koliko ti je teska ta neizvjesnost. Ja sam stalno i neprestano u strahu i pratim svaki njegov korak. Ako je samo malo nervozniji nego inace, ja sam vec luda od brige. I to je stanje s kojim sam se pomirila da ce trajati dok god sam ziva. Ali daj bog da na tome i ostane
Ljubi svoje dijete i za nas i imaj vjere u njega![]()