Pokazuje rezultate 1 do 48 od 48

Tema: Infantilni spazmi i psihomotorno kasnjenje - west

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Pozdrav! Nedavno smo dobili dijagnozu West sy pa me u principu zanimaju iskustva mama koje imaju djecicu sa tom dijagnozom.. nije bas cesto pa sam eto jedina u svom okruzenju koja se susrela sa time pa eto..

Datum pristupanja
    May 2015

Početno Kasnim s odgovorom..

Citiraj batman1127 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav! Nedavno smo dobili dijagnozu West sy pa me u principu zanimaju iskustva mama koje imaju djecicu sa tom dijagnozom.. nije bas cesto pa sam eto jedina u svom okruzenju koja se susrela sa time pa eto..

Ja se ispricavam ako kasnim s odgovorom. Evo ja sam mama koja je otvorila temu prije vise od 4 god, moj djecak sad ima 5,5 godina i dijete je s potpuno urednim - citiram sve strucnjake - kognitivnim, socijalnim i emocijalnim razvojem. Jedina odstupanja koja ima su govor - ide na logopedske vjezbe i to samo zbog agramaticne recenice. Znaci izgovor glasova i bogatstvo vokabulara su mu uredni za dob, ali su mu recenice malo oskudnije i agramaticne. Neki "strucnjaci" koji znaju sto je dijagnoza west sugeriraju mi da trazim drugo misljenje jer on je toliko zdravo dijete da ne vjeruju da ga on ima - ali ima i eto.. i to je moguce. Imati zdravo dijete poslije Westa. Samo jos jednom naglasavam da je njegov West idiopatski pa su i prognoze u stratu bolje.
    Ako procitas post, javi se opet. Rado cu s tobom podijeliti sve sto znam.
    Nadam se da je tvoja djevojcica dobro

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •