Sve sto pisem pisem dobronamjerno. Prvo to, jer ja bas i nisam vicna pisanju na forumu, vise sam tip koji cita, pa stalno pisem i brisem jer si mislim da ce se krivo shvatiti.

. I dalje mislim da tvoje dijete nije pohlepno i da nije tu pravi problem. Mozes napisati sto ona pojede u toku dana? Neki od nas bolje podnose secer, a nekima je on prava droga. Secer stvara osjecaj one zivotinjske gladi jer naglo dize razinu inzulina u krvi, a kad inzulin pocisti secer, isto tako naglo, onda mozak u panici salje poruku jedi ko lud. Neki od nas su na to manje osjetljivi, neki vise.VOce, povrce i ostala "prava hrana" nemaju taj efekt. Jedite svi, cijela obitelj, onu hranu koju bi vasa cukunbaba mogla prepoznati kao hranu. Jednostavno ne kupujte nista sto je u kutiji ili vrecici ili sl. A recite to i rodbini i prijateljima. Moje cure na rodjendanima kao male pokloncice dobijaju suho voce i ljesnjake jer svi vec vecinom znaju da mi bonbone ne jedemo. Nikad u zivotu nisu probale smoki, kekse, sok iz tertrapaka i ...nastavi niz.
A nisu zeljne nicega i njima je jabuka stvarno slatka jer im okus slatkog nije silovan industrijskom hranom. Napravimo cesto i kolace doma i sladoled i puding. ( a nemamo secera u kuci vec godinama). Nas puding je avokado,banana, kakao, med i jogurt ili mljecno vrhnje npr.