Vidi rezultate ankete: Nošenu odjeću spremamo u

Glasači
103. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • ormar zajedno s čistom odjećom

12 11.65%
  • ormar namjenjen samo za tu odjeću

3 2.91%
  • stoji na otvorenom (stolci, fotelje i sl.)

69 66.99%
  • odmah na pranje

19 18.45%
Pokazuje rezultate 1 do 39 od 39

Tema: nošena odjeća

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno nošena odjeća

popriličan nered u kući mi radi nošena odjeća, znači, ona koja se može obući sutra, a nije ju potrebno prati
    Ne želim ju stavljati u ormar zajedno s čistom odjećom pa stoji na otvorenome i jednostavno se gomila. Kako je kod vas?

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

he, he u istoj smo gabuli. kod mene je na stolcu, na krevetu, na kauču i sad kad ne kuoamo F u njegovoj kadici, a još nismo našli mjesto za nju, ona stoji u spavaćoj i roba u njoj

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Hehehe... gdje me nađe?

Nošene odjeće ima po stolicama, stranicama kreveta, podu , u korpi, kraj korpe, ... hm... nema gdje nema.

Moram riješiti taj problem. Čekam organiziranije cure da nabace neki savjet (znam samo da apri odmah sve baca na pranje)

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

koliko sam iščitavala aprine postove, ne mogu reć da mi je to iznenađujuće za nju, u biti iznenadila bih se da je drugačije

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Mi kad nes nosimo, bacamo na pranje (ili MM na pod, pa ja na pranje ). Pogotovo po ljeti. Po zimi veste nosim vise puta i spremam ih natrag u ormar s cistom odjecom.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ja za to imam posebnu vjesalicu (4 komada) na vratima spavace sobe.
    Objesim tamo svaku vecer robu koju skinem sa sebe i MM-ovu koju poberem sa stolice, kreveta ili vec gdje je on ostavi (ili obrnuto, on pobire moju robu)
    Ako sljedeci dan ne koristimo tu istu robu, navecer dodam robu nosenu toga dana na istu vjesalicu.
    Kad vise nema mjesta na vjesalici, sve ide na pranje.

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

hm, ovo s vješalicama je zgodna stvar. Ja dosad uglavnom kombiniram odlaganje po stolocama i slaganje u ormar. glasala sam za ormar

Mejra's mommy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Obicno kada ulazim u kucu, sve skidam sa sebe pa u korpu za prljavi ves . Majice samo jedanput oblacim, ako hlace nisu prljave idu na vjesalicu u ormar ili ako su farmerke na policu. MM isto ovako.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj kovke prvotno napisa
    koliko sam iščitavala aprine postove, ne mogu reć da mi je to iznenađujuće za nju, u biti iznenadila bih se da je drugačije
    iz potpuno krivog razloga: naime ja sam jako lijena.
    jako, jako lijena.
    i onda još da moram razmišljati što je čisto, a što prljavo.
    nema šanse!
    ovako, odmah sa sebe/muža/djeteta u mašinu i tu prestaje svaka pomisao na tu stvar.
    osim toga, imam jako malo garderobe i da istu nosim dvaput.. nikada ne bih napunila mašinu.

Samo čekajte da se ajvica probudi, ode vam i ova tema

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Moramo ju skinuti s "funkcije", baš je stroga!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni je ova problematika puno aktualnija zimi. Jer ljeti se uglavnom sve nosi samo jedan dan. (osim hlaca, ako se ne zaprljaju, naravno) A zimi, obucem hlace, majicu, dzemper, pa mi se ne oblaci isti dzemper sutra, vadim novi, ovaj drugi stoji okacen ili nabacen negdje. Naravno da nakon dva dana zaboravim na taj prvi pa vadim treci. Ista stvar s hlacama.
    Sreca je jedino to sto, ko Apricot, nemam toliko puno robe pa sam prisiljena (koliko-toliko) redovno sve nositi u korpu za prljavi ves.

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

glasala sam za ormar namjenjen samo za tu odjeću, ali zapravo je samo dio ormara namjenjenog za tu odjeću, i tamo redovito slažem odjeću koju nosim, a kad je odlučim ne nositi, odnosno, posegnuti u drugi dio ormara, ova ide na pranje da se napravi mjesta.
    MM slaže u svom uredu na fotelju dok ja ne počnem urlati da :"jel' ima što šarenog za prat", pa mi iseli cijelu mašinu šarenog veša, a robica od jakova ide odmah nakon nošenja na pranje.

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj ivonna prvotno napisa
    Mi kad nes nosimo, bacamo na pranje (ili MM na pod, pa ja na pranje ). Pogotovo po ljeti. Po zimi veste nosim vise puta i spremam ih natrag u ormar s cistom odjecom.
    otprilike ovako i ja. nesto sto ne mogu spremiti ponovo u ormar ide na pranje, a nesto sto mislim ionako nositi opet mogu spremiti s cistim bez problema. jedino ostavim neko vrijem na stolici da se izlufta. ne znojim se mnogo niti posjecujem zadimljena mjesta pa mi se roba ne usmrdi.

Mayaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

MM je vidio u nekom butiku na strop obješenu aluminijsku cijev. u specijaliziranom dućanu je nabavio i dvije pletene metalne žice koje se okače o strop i ta se cijev montira na njih. estetski izvanredno, nereda nema a jednom ili dvaput nošena odjeća se sasvim lijepo prozrači jer smo tu vješalicu montirali blizu prozora. i podigli smo je dosta visoko u zrak, tako da ispod još uvijek može nešto stajati, znači ne zauzima ni prostor.
    ma nešto sam mutava jutros, nisam sigurna da sam dobro objasnila

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma ja to odmah frknem u pranje, a ako i nešto ostane na fotelji samo se potuca dan dva pa opet završi u pranju.

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj Nika prvotno napisa
    ma ja to odmah frknem u pranje, a ako i nešto ostane na fotelji samo se potuca dan dva pa opet završi u pranju.
    tu si potpuno u pravu.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

živa istina, zato sam i počela sve odmah stavljati na pranje, inace mi vjesalica iza vrata i krevet budu puni robe

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

upravo tako. vecina stvari odlozenih po stolicama i krevetu na kraju zavrsi u ves-masini. ali ovo otvara drugu temu koja me isto muci; da li postoji nacin da se nekako smanji kolicina robe za pranje? kod mene masina pere svakodnevno, terasa mi je pretrpana vesom. nekako se samoj sebi cinim neracionalna kakda vidim koliko deterdzenta trosim (a i vremena za sredjivanje tog istog vesa u beskonacnom nizu gurni/izvadi iz masine/okaci/peglaj/vracaj u ormane...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

iako bi mogla odvojiti jedan plakar u koji bi stavljali nosenu robu ja to odmah bacam na pranje jer se u moru tih svih stvari sve to pogubi, zaboravi i opet zavrsi na pranju. nego malo OT sta vi radite s cipelama, meni je to veliki problem s obzirom da imam obuce do unazad 10 godine, ne mogu je baciti jer je u odlicnom stanju a ima je mnogo, neka stoji u plakaru u hodniku ali mi hodnik onda malo smrdi na cipele i na kremu za cipele.

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

mi vecinu obuce drzimo u originalnim kutijama, a kutije u spajzi koju smo bas preuredili za takve stvari.

nemamo bas puno romara, pa sezonsku odjecu drzimo u romaru u sobi, a ostalo u koferima i vrecama u toj spajzi.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Moje odmah u pranje,a od mm samo ne u ormar

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meda napisa:
    a kutije u spajzi koju smo bas preuredili za takve stvari
    ma joj mi nemamo spajzu jer smo od spajze napravili veliki ugradbeni plakar i izgleda da smo se zeznuli a kostao je pravo malo bogatstvo. [/quote]

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Ja zimi nasu odjecu prozracim vani na hladnom i spremim u ormar,sa toplijim vremenom sva odjeca ide na pranje.

Andora avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ono šta na poslu nosim odmah bacam na pranje (smrde od duhana), a ono šta po kući nosim furam više dana.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

hlače ne perem nakon jednog nošenja već ih vraćam u ormar,a majce obično idu na pranje odmah nakon skidanja.

kalimero avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

dolega:
    hlače ne perem nakon jednog nošenja već ih vraćam u ormar,a majce obično idu na pranje odmah nakon skidanja.
    potpisujem.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

kad bih ja imala neki sistem u ovome (kao i u mnogočemu drugome) gdje bi mi kraj bio. nešto vratim u ormar ako ponjušim i zaključim da je ok. nešto nadobudno stavim na stolicu a onda nakon par dana psujem jer se tamo zgužvalo pa nosim prati. nešto skinem u kupaoni, prebacim preko veš-mašine i mislim da sam time nešto riješila. nešto bogme ostane i na podu. a da vidite tek ostatak moje familije

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Ono što je još nosivo ( uglavnom zimske stvari) na balkon na prozrečivanje 2-3 h, pa u ormar.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

glasala bih, ali ne znam kako
    mi imamo poseban ormar za polučisto i to mi je super
    gadljivo mi je npr. hlače iz tramvaja ili pulover iz kina vratiti u ormar s čistim
    postupak je: prozračiti na balkonu ako treba, staviti u tzv. "rabljeni ormar" - osim kad to ne učinim(o) pa se razvlači naokolo...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Pročitajte moj nick; mi smo uvijek u istom. Ja ne radim, a MI /moj izvanbračni, da i to uvedemo/ je u ateljeu 30-ak m niže, pa mi baš i nemamo distinkciju između poslovne i privatne odjeće. Ako još dodam da mi u toj robi u kojoj se cmoljimo cijeli dan uglavnom i spavamo, nekome će možda doći slabo. I dijete naše tako. Povremeno promijenimo odjeću .

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

kupili smo štender u baumax-u i na tome držimo (na vješalicama) robu koju smo nosili, a kao nije za pranje. To se ipak odnosi uglavnom na hlače/suknje, jer majice/košulje idu odmah na pranje (osim ako npr. nisam bila u majici 1-2 sata, onda je još malo nosim; isto tako i mm). Robica naše N. ide odmah na hrpu za pranje nakon skidanja. Ali, moram priznati da me i taj štender živcira, jer ga nemam baš gdje sakriti. Uglavnom, ne volim vidjeti robu svuda po vani, a s druge strane bih voljela nekako smanjiti količinu mašina koje vrtim, jer užasno puno vremena ode na ubaci/izbaci u/iz perilica, pa isto sa sušilicom, pa složi na hrpu za peglanje, (peglanje preskačem jer mi to radi teta peglačica :D ) pa slaži u ormar.... .

Goga25 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Eto baš ovako.

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

97% odjeće ide odmah na pranje. onih 3% za koji dan.. kad mi razbacana odjeća krene na živce. (kak ja volim ovaj smajlek!)

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Moje sve ide direktno da pranje - osim hlaca a njih nosim dok se ne isprljaju pa onda na pranje.

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Kod nas nosena roba stoji prebacena preko ove stolice na kojoj sjedim a dosta toga ide odmah na pranje.

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj haribo prvotno napisa
    Kod nas nosena roba stoji prebacena preko ove stolice na kojoj sjedim a dosta toga ide odmah na pranje.
    ako ne lupaš glavom u strop sve je OK

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

glasala isto za ovo trece,
    iz jednostavnog razloga sto se cim udjem u kucu presvalcim u drugu odjecu,tako da imam jednu za van i jednu za pokuci(ako trebam na brzinu u trgovinu presvucem se ,kad se vratim opet se presvucem i tako svaki dan,ne isplati mi se odmah tu vani nosenu robu stavljati na pranje jer se u tom slucaju ne bi nikad rijesila vesa a biti u kuci sa vani nosenom robom mi je nezamislivo-iskreno receno ne znam zasto)

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Mirta pa ne sjedim na robi

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

ja isto ko i s_a_n_d_r_a

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu