Pokazuje rezultate 1 do 50 od 195

Tema: Otkinut cu na zivce!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Lako za pubertet. Tad nemaju potrebu visiti za vratom, već obratno, roditelj njima.
    Ali, ne možeš spavati. Jer ih nema doma, i nemaš pojma što rade. Puno je, puno lakše ne spavati, a znati da su tu.
    Iako, roditi troje djece u tri godine ne bih poželjela nikome.
    Ne vjerujem da bih ja to sama izdržala, između mojih su velike razlike.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Ali, ne možeš spavati. Jer ih nema doma, i nemaš pojma što rade. Puno je, puno lakše ne spavati, a znati da su tu.
    e baš me zanima hoću li ja ovako pisati kad budem imala toliku djecu. Sad fakat ne mogu potpisati ovu izjavu.

Ne znam zašto, uvjerena sam da bih mogla spavati bez obzira što nisu tu kraj mene. Al to sad stvarno ne mogu tvrdit. Moji roditelji su spavali bez beda. Nije me nitko dočekivao na vratima, pješice smo išli i po 2 km u gluho doba noći doma, al bilo nas je u grupici nekoliko. na počecima se mama znala probudit kad dolazim a poslije ko klade, oboje. nakon toga je slijedio đački dom pa studentski-slobodaaa!!!

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Veliki potpis.
    I jos me tada nervira i MM koji je u stanju spavati kao beba, i onda polaaaako kretati kad ona zove da se dodje po nju.
    A dosad su to bili izlasci (samo) do 23:30.
    Sto ce biti kad krene po klubovima, pojma nemam.
    Neki njeni vec i idu (ne znam kako ih puste da udju, ali udju), no svjesna je da je to prerano i hdB ne trazi.

Sto se originalne teme tice, iz osobnog iskustva najbolji savjet kojeg sam primila je bio "Spavaj kad ona spava", pa ga prosljedjujem dalje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •