Pokazuje rezultate 1 do 50 od 195

Tema: Otkinut cu na zivce!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Meni zapravo nije ful jasno zašto bi većim bebama trebao biti problem noć provesti bez hrane, tj. zašto bi im trebalo da se i noću češće bude samo radi jela jer su veći.
    OK razumijem da im inače treba više, jer su veći pa mogu i više pojesti količinski.
    Više mi to vuče na to da su takva djeca koja ne spavaju toliko čvrsto i ne mogu preći preko te prazne buše/gladi i moraju odmah jesti kad to osjete.
    Ja sam bila mršava kao mala, ali štapić, pa sam svaku noć jela. Doduše ne mlijeko, nego sam tražila keks/torticu/bilo što. Kaže mama da to trajalo skoro do škole. Budila sam se i vikala da hoću jesti. I dan danas se budim gladna i moram isti čas nešto ubaciti u usta.

Moja malena jede bočicu u 20 sati i ujutro do pola 8 ne jede. U zadnje vrijeme mi ni tu prvu nije htjela jesti, pa sam skužila da ju ne smijem vaditi iz krevetića nego nahraniti u njemu. Jer ona dizanje van shvaća kao "jej počeo je dan idemo se igrati" i nema vremena za jelo, kao da ne osjeća više glad. A preko dana traži jesti nešto jako često i ne smije nas vidjeti da jedemo, odmah žica.
    I ja sam jedan dan rekla da imam osjećaj da cijeli dan kuham-perem-hranim. Bilo starijeg, bilo nju, bilo nas.

Možda zapravo filozofiram i na krivom sam tragu, ali eto...
    Posljednje uređivanje od Vrci : 07.01.2019. at 16:57

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    ...
    Ja sam bila mršava kao mala, ali štapić, pa sam svaku noć jela. Doduše ne mlijeko, nego sam tražila keks/torticu/bilo što. Kaže mama da to trajalo skoro do škole. Budila sam se i vikala da hoću jesti. I dan danas se budim gladna i moram isti čas nešto ubaciti u usta.
    ...
    Možda je stvar u kratkoj hipoglikemiji izazvanoj hranom sa visokim glikemijskim indeksom poput tako tortica koje pokrenu gušteraču da izbaci u krv hrpu inzulina (nadam se da sam dobro pohvatala). Znam da kada se ja navečer nažderem ujutro me boli stomak koliko mi je loše i moram nešto pojesti.

Možda bi večera trebala biti upravo super lagana, nešto s niskim GI.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •