Pokazuje rezultate 1 do 50 od 195

Tema: Otkinut cu na zivce!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    barca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Zuska, bas si me utjesila s ove 2-3 godine Ne, salim se, ma naravno da svi jedva cekamo da porastu, da se mozemo naspavati ko ljudi, bez pokakanih pelena, pobljuvanih majica, skupljanja igracaka od 0-24.... ali hocu reci da ce nam to faliti kad budu veliki, ma joj nema ljepseg kao sto je netko gore napisao, kad ti dodje s tim malim rucicama i zagrli te, pa cijeli svijet je tvoj <3 Kad su veliki, tog vise nema (bar ne u tim kolicinama i tako slatko kao kad su bili kikici.)

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj barca prvotno napisa Vidi poruku
    Zuska, bas si me utjesila s ove 2-3 godine Ne, salim se, ma naravno da svi jedva cekamo da porastu, da se mozemo naspavati ko ljudi, bez pokakanih pelena, pobljuvanih majica, skupljanja igracaka od 0-24.... ali hocu reci da ce nam to faliti kad budu veliki, ma joj nema ljepseg kao sto je netko gore napisao, kad ti dodje s tim malim rucicama i zagrli te, pa cijeli svijet je tvoj <3 Kad su veliki, tog vise nema (bar ne u tim kolicinama i tako slatko kao kad su bili kikici.)
    A ja ću napisati nešto što babe čestp znaju reći, a to je da su najbolji kad bljucaju, imaju grčeve i vrište. Jer kad uđu u pubertet i u fazu "što mi možeš" , onda poželiš da ga legneš na kauč, promijeniš mu pelenu i kažeš bljrčmrčbububu.

suma avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    A ja ću napisati nešto što babe čestp znaju reći, a to je da su najbolji kad bljucaju, imaju grčeve i vrište. Jer kad uđu u pubertet i u fazu "što mi možeš" , onda poželiš da ga legneš na kauč, promijeniš mu pelenu i kažeš bljrčmrčbububu.
    E trina placem i umirem od smjeha...
    Aj mu stavi pelenu molim te
    I ja se bojim puberteta jer se sjecam sebe... Sreca da smo jos daleko...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •