Narancice moja ja 36.6 - 36.9 i sad kad vidim tvoju moja i nije visoka haha
Evo link na graf: https://www.fertilityfriend.com/home/6745bd
Mozda mi neka od vas iskusnijih moze nekaj vise reci o tome...poprilicno sam nova u tim mjerenjima.
Narancice moja ja 36.6 - 36.9 i sad kad vidim tvoju moja i nije visoka haha
Evo link na graf: https://www.fertilityfriend.com/home/6745bd
Mozda mi neka od vas iskusnijih moze nekaj vise reci o tome...poprilicno sam nova u tim mjerenjima.
Posljednje uređivanje od iva_777 : 17.10.2016. at 11:41
Tocekice da ti budem iskrena ne znam ni sama kak izdrzavam. Izgleda da je strah od ponovnog minusa jaci od znatizelje.
November drzim fige![]()
Iva meni to izgleda sasvim ok, koliko ja znam je bitno da je povisena!
November, tebi bi vec + k'o kuca trebao biti! ~~~~~~~~~~da ga i popiskisfuckas posao :D
evo, ja..tvoja karta pokazuje da si ovulirala 14DC i da se sada nalaziš u luteinskoj fazi viših temperatura(ako ti je prosječna temperatura u folikularnoj fazi 36.4 onda ti je 36.7 ok temperatura iza ovulacije). 13 i 14 dan si imala pad temperature uslijed ovulacije (normalno) s tim da ti je temperatura u prvim danima luteinske dosta niska i karta ti pokazuje da je vjerojatno pogrešno mjerena(nisu plave točke, već samo kružić). Temperatura će ti pasti pred ili na sam dan M, a ako si T ostat će ti malo povišena.
Da da kruzici su onih dana kada se nisam budila u uobicajeno vrijeme nego dva sata kasnije. Posto mi se prehladjeno djetesce uvalilo u krevet pa mi je bilo zao da ju alarm budi jako rano. A 8dpo je onaj dan kada me uzasno rezalo kroz maternicu, a zavrsilo bolnim pikanjem sa desne strane. Bilo bi super da je implementacijski skok. Bilo kako bilo vidjet cemo za max 7 dana
I kao sto vidite napisala sam 36.6-36.9, a mislila sam 36.7-36.8. toliko o mojoj smusenoj glavi
Kako je lijepo kad se i cure izvan teme brinu o nama i daju nam podršku.
Drage moje curke, hvala na dobrim vibrama i savjetima! :D Zakon ste. Kaze mi gin da muz samo krkne antibiotik skupa sa mnom, da ne mora prije toga na pregled jer ako ja imam onda on sto posto ima. Poslije se testiramo oboje da vidimo jel otislo govno. Nadam se da se moze iz mokrace ili eventualno ejakulata, ne znam da ce htjet na bris ici, ti muski su pipice kad je rijec o cackanju po njihovim prešs stvarcicama. :D
ajmo cure piškit, iva, november, narančiceNetko ovaj mjesec mora dobit plus!!
Čini se da sam ja dobila M, danas na wc-u crveni trag...a nisam ni završila sa Duphastonom
Nisam stigla ni pišnuti![]()
Joooooooooj curke kako ja jedva čekam nečiji plusić!!!
A sebe ću izludit s tim odlaženjem na wc i čačkanjem po gđici da vidim jel ima krvi unutra hahah majko mila dok ovo pišem mislim si da sam stvarno skrenula.
Neću vam ni pričati na šta mi lice liči, ovoliko prišteva nisam imala ni na vrhuncu puberteta. Ovo je nešto strašno.
Dolazim u napast da danas kupim test.
Kupi danas, piški ujutroovaj mjesec ću i ja piškit, dugo nisam
Super mi dođe ova tablica s danima ciklusa, nakon toliko vremena sam već prestala pratit a sad vidim kad bi trebali pojačat aktivnosti
![]()
Anaja - sumnjam, počinje me i trbuh boliti kao pred M... I dosta je kasno za implantaciju 11-12.dpo? Ako je uopće bilo ovulacije...
Hmmm, koliko ja znam da implantacijsko može doći od 7 - 14 dana nakon ovulacije? U tim slučajevima se i poklopit sa danom očekivane menstruacije. Ne znam sa sigurnošću, to je ono što sam čitala o tome. Uglavnom, ja sam par puta imala čudne menstruacije, kratke i oskudne pa se ponadala da je to to ali nije bilo.
Mona, trudnoća boli.. Ja sam prvu T testirala tek 35 dan jer sam nekoliko dana imala svakičas M grčeve(koji su se nakon nekog vremena pojačali).
Da ali mene boli baš nakon što je krenulo lagano krvarenje... Ne bi rekla da je trudnoća nažalost![]()
Vecer svma. da se i ja malo oglasim. Nista novoga kod mene. Menga dosla, menga osla krecemo ponovno u osvajanje ali cini mi se uz manje entuzijazma i nervoze. Nekako mi se cini da nema smisla se izludivati. Ipak pokusavamo tek nepunih tri mjeseca tako da laganini naprijed. Ipak sjena sumnje i dalje postoji zbog mojh rosnih 38 godina. Ali d aiskreno kazem moja mama je rodila moju zadnju sekicu u 39-toj tako da nadam se da genetika i ovdje bude upalila. NAime istu trdnocu sam imala kao i ona, isto ( nazalost ) nisam imala mlijeka kao i ona, nisam dobila stije kao i ona....a vidjeti cemo.
Da podijelim lijepu vijest. MM je ponovno ok. Glavobolje su prestale i mirno ponovno spavamo.
I bas sam smotana. Jos uvijek u ovoj diiivnoj njemackoj pokusavam naci caj vrkute al bez uspjeha.
Imam jedno pitanje. Jel tko koristi tablete folne kiseline iz Mullera os Abtei.a? ( kinderwunsch tablette ). Trenutno koristim Femibron koje mi je preporucila ginekologica, za 30 dana po cijeni 26 eura. A ove iz Mullera kostaju 6. ipak je razlika pa me zanima jer su ok.
Eto toliko od mene zasada, svim azelim cm prije plusic![]()
Moram priznati da ja u trudnoci nisam imala bolove. Jedino osjecaj kao kod upale mjehura. stalno na wc.
Natalie po meni najbolje moguce tablete ti je preporucila. Ja ih isto pijem i kupujem u Sloveniji jer kostaju 13 € kutija od 30 kom.
Dobre su iz tog razloga jer imaju pola metilfolat cisti i obicnu folnu. Neciji organizam nemoze preraditi obicnu folnu kiselinu.
A sad nove femibion imaju s D vitaminom.
Mozes ovdje online naruciti, evo ti link jer je jeftinije![]()
https://www.apodiscounter.de/advance...rds=femibion+1
Ni ja nisam imala bolove u trudnoći. Ali sam mogla spavati...spavati...stalno. I na wc sam morala stalno. A kako sam ostala trudna odmah, nije mi padalo na pamet uopce da bih to moglo biti to. Tak da Iva, zvučiš trudno :D
Mene je u trudnoći stalno nešto bolilo
A na početku sam stalno trčala na wc jer sam imala osjećaj da sam procurila. I bolilo me kao da cu svaki čas dobiti.
Poslano sa mog SM-A500FU koristeći Tapatalk
Hvala na savjetu i linku. Ipak je razlika u cijeni. Budem si narucila.
da ukratko opišem rane simptome(prva dva tj. T)
simptomi 1t. bolovi kao da ću svaki čas dobiti turbo M. Cike mi nisu bile niš veće ili osjetljivije nego pred M ali nakon 2 tj.. Nisam bila umorna, ali sam bila prehlađena(i imala 38 na dan testiranja-35dc), nisam imala potrebu često ići na WC, nije mi bilo zlo, niti sam povraćala, ali mi je neka hrana smrdila.
simptomi 2t. nije bilo bolova(vjerujem da sam se raširila u prvoj T), nije bilo mučnina, nije mi ništa smrdilo i bila sam prehlađena na dan testiranja. Testirala sam se 32dc i tada sam prokrvarila-nije bio kao spoting već kao lagana M. Da nisam testirala zapisala bih taj dan kao 1DC.
Jutro!
Jučer navečer nakon odnosa obrisala sam neku rozu krv pomiješanu sa sluzi i spermom, nemam pojma, ali izgledalo ko da je M došla. Jutros na wc - ništa, otad već 3x na wc, čak i uložak imam - ništa. Lagano sam luda.
Trbuh me boli kao da ću svaki čas dobiti..
November, pišni test. ~~~~~~~~~novo odbrojavanje.
Jutro curkeee!!!
Sarasvati ili sam trudna ili me oplela neka viroza. Naime nocas me probudila takva mucnina da sam ostala budna do 3. Temperatura mi stagnira, nit pada nit raste.
U prvoj trudnoci od simptoma sam imala samo onaj metalni okus u ustima, u drugoj su cicke podivljale, u trecoj nista. Ali sam zato imala probleme sa testovima. Sa sinom sam bila trudna skoro 9 tjedana, a i dalje sam piskala minuse. Na kraju sam ga otkrila na UZV. Sa starijom kceri 3 testa minus, pa sam otisla vaditi betu. A sa mladjom najjeftiniji moguci test i odmah crta ko autocesta.
Zato sad ne zelim zuriti, jer moji su ciklusi znali ici i do 42 dana. Tek su se u zadnjih godinu dana smirili i polako stali na 29.
November brzo na piskanje i navijam za ogroman +.
Bok cure. Evo mene s "pregleda", koji nisam ni obavila. Cekala sam sat vremena da kazem mpo doktoru da sam prokrvarila u sredini ciklusa i da ne znam da li je cista pukla ili sam dobila M. I cak mi je prerano za 17 DC imati M. On kaze da nije rano ako je O bila ranije. A bila sam na fm 8 DC i nije bilo folikula, a 11 DC mu se cinilo da je O prosla. Sta nije druga faza 14 dana, kako god racunam meni racunica ne stima. Narucio me je u petak kad ce mi biti 8 DC. Ja sam danas tako pokisla.... Sad se susim uz pec.
November, Ivaza +
♥ Lista za: 18.10.2016 ♥
(Ne)čekalice:
anka91~~~~~~~~~~~~~~~38.dc
Suncokret1983~~~~~~~~~~~34.dc
November~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
Narancica~~~~~~~~~~~~~~27.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
Odbrojavalice:
Jagodicabobica~~~~~~~~~~ 23.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
mono111~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
anaja ~~~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
angiebanangie~~~~~~~~~~~ 3.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc
Cureer piskitiii! :D Cekamo plusic ko ozebli sunce!
MM i ja drmnuli antibiotik, jednokratna doza, preporuca se apstinencija 7 dana nakon toga. Jos stignem i sljedecu O ulovit!
Cure, evo mene na kavicu.naporan dan!
Prijavljujem stanje na 8dpo -
Temp. postojana 37,1
Prehlada, imam osjecaj kao da ne mogu piskit do kraja
Bez iscjetka, medjutim danas sam imala jedan gusci iscjedak tamno zute boje, osim toga svakim brisanjem mrvica prozirne sluzi bude.
Jel tko bio trudan a nije imao iscjedak? Stalno citam da zene na pocetku trudnoce imaju pojacan :?
Curke pozdrav. Nesto me muci. Naime zadnja M mi je trajala krace i nije bila tako oskudna kao inace. Uz to mi je lice kao u curice. Puno pristica. I neka prehlada me uhvatila. Znam da tesko da sam trudna ali ipak sumnja postoji jer sutra idem kod koznoga da mi odstani bradavice. Zadnji put je odgodio jer sam mu rekla da se trudimo oko bebice a poseg je pod lokalnom anestezijom. Tako da imam malecki upitnik. Sta vi mislite?
Natalie ako imalo sumnjas da si trudna, radije napravi test pa ces biti na miru.
Slazem se sa Chiarom, napravi ujutro test i rijesi se sumnji!
Pa tu je veseloooooo!
Ja nemam nista za prijaviti osim gustog iscjetka bijelo-zutog kojeg obrisem tu i tamo. Ne svaki put.
Curke ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude sto vise plusica i sto manje suza.
Ja odbrojavam jos 3-5 dana do M.
Ljubim vas
Ma necu raditi test jer sam sigurno zabrijala. A rekla sam da cu biti kulerica☺. Haha. Inace danas sam bila u apoteci i trazila kakav caj tipa vrkulje i nisu imale blage veze o cemu pricam
Ajme curke piškite da se veselimo, stvarno je vrijeme za +!
Jagodice zajedni obrojavamo! Kod mene niš posebno, tren mislim da sam trudna pa opet da nisam. Ovi dani su baš fuj. Nije da imam nekih simptoma, odnosno malo imam malo ne.
Na vratu u pod pazuhom. Lokalna. Zadnji put kad sam bila sam rekla da postoji mogucnost da sam trudna pa nije htio.
Jutro!
Kod mene ništa novo, još nema M, nakon odnosa jučer bilo je CRNE krvi, znači M bi trebala doći, i očito progesteron zeza, pojačat ću dozu konopljike ovaj ciklus pa ću vidjeti.
♥ Lista za: 19.10.2016 ♥
(Ne)čekalice:
anka91~~~~~~~~~~~~~~~39.dc
Suncokret1983~~~~~~~~~~~35.dc
November~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
Narancica~~~~~~~~~~~~~~28.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
Odbrojavalice:
Jagodicabobica~~~~~~~~~~ 24.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
mono111~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
anaja ~~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
angiebanangie~~~~~~~~~~~ 4.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
Jutro djevojcice!
I kod mene nista novo. Trbuh i dalje bolucka, cicke podivljale, pocela i kriza bolit. Sve mi se nekako cini da stize vjestica. Jedinu nadu mi daje temp koja jos nije pala.
Posljednje uređivanje od iva_777 : 19.10.2016. at 10:29
Najbolje je izbjegavati lokalnu u prvom tromjesečju(kao i sve lijekove). Lokalni anestetici(barem oni koji se koriste u stomatologiji8moja struka)) su sigurni u T, tj. nije dokazano negativno djelovanje na plod. Ako ti bradavice ne smetaju, ostavi ih. Bez obzira na T, anestezija donosi neke rizike kao što su toksična i alergijska reakcija. Najčešće dolazi samo do vazovagalne reakcije...mučnina, vrtoglavica i padanje u nesvijest, ali ona je psihogenog karaktera.